|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 11. októbera 2024, meniny má Valentína a zajtra Maximilián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
JEEP CHEROKEE KK 2011 , šoferové okno problem
Autor |
Správa |
And3311
Čumil
|
Pozdravujem , Vedel by niekto poradiť ? šoferové okno sa mi automaticky samo zavrelo počas jazdy. Od vtedy už nejde otvoriť . Počuť len také pnutie motorčeka. Zhodil som tapacír a motorček horúci. Vybral som motorček tak stále točí nedá sa vypnúť. Skúšal som druhý motorček tak robí to isté čiže motorček by mal byť v poriadku. Rozobral som aj tlačidla na otvárania okna tam neni nič obhorené . Kde by mohol byť problém ? Ešte idem pozrieť poistky
|
Str, 28.08.2024, 8:31 |
|
|
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 7947 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
And3311 píše: Pozdravujem , Vedel by niekto poradiť ? šoferové okno sa mi automaticky samo zavrelo počas jazdy. Od vtedy už nejde otvoriť . Počuť len také pnutie motorčeka. Zhodil som tapacír a motorček horúci. Vybral som motorček tak stále točí nedá sa vypnúť. Skúšal som druhý motorček tak robí to isté čiže motorček by mal byť v poriadku. Rozobral som aj tlačidla na otvárania okna tam neni nič obhorené . Kde by mohol byť problém ? Ešte idem pozrieť poistky A čo tak komfortna jednotka?? ono to ma aj riadiacu jednotku ak dobre viem ale najskor sa k tomu vie vyjadryt PalkoCherokee,, on je na toto naaaajkompetentnejsia osoba
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 28.08.2024, 11:03 |
|
|
Stefan
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 25.11.2013, 8:17 Príspevky: 350 Bydlisko: Lučenecko
|
U Jeepiek často odchádza aj prechodová kabeláž medzi dverami a rámom dverí.
_________________ Nikdy sa nevzdávaj! Toyota LC 95 3,4 V6 leštenka Ex. Mitsubishi Pajero II 3,5 V6 Ex. Jeep Grand Cherokee WG stock Ex. Subaru Forester MY 2007 IM Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension Ex. THilux +2" OME
|
Str, 28.08.2024, 15:20 |
|
|
BOOBLE
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 03.07.2011, 11:10 Príspevky: 871 Bydlisko: Martin
|
Mne kedysi na WJ pomohlo vystriekať sprejom na kontakty ovládače na dverách. Ovšem ako píše Stefan. Po rokoch tie káble stvrdnú a začnú sa zalamovať a vie to potom kadejaké divy stvárať. Tiež osobná skúsenosť.
_________________ MAZDA CX-30 EX: Jeep Grand Cherokee Overland 2004 2.7 Diesel bbooble zavináč gmail.com
|
Štv, 29.08.2024, 9:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|