|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Jeep ZJ - regulátor osvetlenia prístrojovky
Autor |
Správa |
puklo
Koumák
|
blbne mi osvetlenie prístrojovky, raz svieti normálne, potom slabo alebo vôbec. zatlačením regulátora intenzity osvetlenia sa intenzita upraví, neviem ako mám demontovať rámik a dostať sa k regulátoru, nenašiel som žiadne skrutky.... mám teda použiť toto?
_________________ niekedy sa sám seba pýtam, kto sme, odkial sme prišli a kam smerujeme..Potom si nalejem odpoveď a zas je dobre.
RR P38 V8 BMW 330XD Pinzgauer 710M AVIA 31T 4x4 sklápač PV3S M1
ex: terrano II ex: terracan ex: xj 2:5TD ex: RR P38 2.5 DSE ex: ZJ 5.9
|
Str, 19.10.2011, 13:39 |
|
|
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Da sa to vybrat alebo potrebujes na to specialne zahnute skrutkovace. Kadejak polohovat volant, ale za 2 hod. som to mal vonku. Viem ze som to nejak vyskrutkoval vznutra na iny postup som neprisiel.
|
Str, 19.10.2011, 13:44 |
|
|
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No máš 98 ZJ tam je ten rámik nacvaknutý ide pri troche násilia ho vycvaknúť von, len blbo sa tam rozoberá palubovka lebo vela častí je spojených dokopy skrutkami a rozoberáš občas viac ako chceš.
Ale ide to rozobrať.ň docela v pohode.
DADO
na starých modeloch je to pohoda lesná, lebo je to deleé na viacej dielov ako pri tomto novšom modely.
A.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Str, 19.10.2011, 13:59 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|