Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
sparc
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 28.11.2007, 23:14 Príspevky: 302 Bydlisko: Alemagne, BA, BB
|
zdar hosi, pokazila sa mi fabricka motoricka radio antena a rad by som ju vymenil za inu (klasika nejaka cina). mam tu jednu na stole ale neviem ju tam pripojit, jedine co som pochopil, ze zj fabricka antena je riadena cez rele a tam som skoncil popis vystupov fabrickej anteny: sedy - 12V biely - stiahnut antenu tmavozeleny - vytiahnut antenu popis (ciny): cierny - kostra cerveny - 12V zeleny - "pripojit na modry od radia" pravdepodobne je to jej ovladanie otazka znie, da sa to nejako bezbolestne nabastlit? dik.
_________________ OFF - `97 JEEP ZG 5.2 MAGNUM V8 ON - `05 Chrysler 300C 5.7 HEMI V8 NA PREDAJ SUV - `14 JEEP WK2 kachle
|
Štv, 28.02.2013, 13:29 |
|
 |
pablo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 12.09.2007, 18:24 Príspevky: 1377 Bydlisko: Púchov
|
tak som zvedavý ako to zapojíš, mňa to bude čakať tiež, ja už fabrickú ani nemám, v hore som ju utrhol 
_________________ ~`<| _________ oooo __ ~~ | / ../ …\ … \ \ _|____\ ~~~[_ - - - ______ --- _ \ - \\\\\\ -\ ~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )
Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného.. Jeep XJ 4.0 cestná leštenka
|
Štv, 28.02.2013, 13:59 |
|
 |
sparc
Ťažký Profík
|
no ono ja to mam jedno s druhym  utrhnuta a to lanko co odvija tiez v <> prinajhorsom pockame kym sa tu zjavi palino kam ma s tym posle 
|
Štv, 28.02.2013, 14:13 |
|
 |
APAČ
Učeň
Registrovaný: Uto, 19.02.2013, 13:52 Príspevky: 11 Bydlisko: Ilava
|
ja som ju tiez urval. pod tu chromovú matku som dal 5ku srob+podlozka a dal univerzálnu.je to len docasne riesenie
|
Štv, 28.02.2013, 15:43 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|

sparc píše: zdar hosi, pokazila sa mi fabricka motoricka radio antena a rad by som ju vymenil za inu (klasika nejaka cina). mam tu jednu na stole ale neviem ju tam pripojit, jedine co som pochopil, ze zj fabricka antena je riadena cez rele a tam som skoncil popis vystupov fabrickej anteny: sedy - 12V biely - stiahnut antenu tmavozeleny - vytiahnut antenu popis (ciny): cierny - kostra cerveny - 12V zeleny - "pripojit na modry od radia" pravdepodobne je to jej ovladanie otazka znie, da sa to nejako bezbolestne nabastlit? dik. fabricky sedy spoj s cinskym cervenym kostru daj na kostru fabricky tmavozeleny daj na cinsky zeleny cinsky biely nechaj tak a malo by to fungovat tie ciny trvale napajanie spinane cez prepinacie relatko a maju dobehovy kontakt, takze ked zopnes relatko (zelenym drotom) tak sa 12V (cerveny drot) pripoji na motor a ostane tam az do vysunutia (kedy ho rozopne dobehovy kontakt). Ak odpojis 12V od zeleneho relatko sa preklopi spoji sa iny kontakt a zaroven sa prepoluje motor a antena sa zasuva. Toto riesenie ma to tu nevyhodu, ze casom sa poserie bud dobehovka alebo ozubenie alebo nieco ine a antena vrci stale a nevysuva, nezasuva - ale vrci.
|
Štv, 28.02.2013, 18:12 |
|
 |
sparc
Ťažký Profík
|
takze antena je na mieste a pracuje ako ma, ale rele to spina nasledovne, takze bez privedenia staleho 12V to nefungovalo (logicke preco vid popis).
pri vypnutom radii: cerveny 12V zeleny kostra biely cca 0,02V
pri zapnutom radii: cerveny 0,02V zeleny 12V biely kostra
_________________ OFF - `97 JEEP ZG 5.2 MAGNUM V8 ON - `05 Chrysler 300C 5.7 HEMI V8 NA PREDAJ SUV - `14 JEEP WK2 kachle
|
Ned, 03.03.2013, 17:18 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|