Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 10.05.2025, 22:23
Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Grand cherokee 4.7 Wj - info pred kupou 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Harley píše:
V tomhle máš pravdu.Neuvědomul jsem si,že máš CRD.Tam je klapka elektronická,jestli tam vůbec nějaká je.Diesely ji mít nemusej.

škoda len, že sa mi nezobrazujú obrázky na tom ruskom katlágu. Hneď by som si ujasnil pár detailov. www.uhttp://www.forceauto.ru/catalogs/chrysler.html
Jedine tam som totiž v minulosti našiel pár vecí, čo nikde inde neboli uvedené.

Štv, 06.03.2008, 15:18
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V piatok idem na chatu pri Ráztočne, tak skúsime niečo nafotiť a natočiť. Dúfam že niečo z toho bude vidieť. Keď nič iné aspoň prefarbím auto na "blato" a dodrbem blatníky od reťazí.

Štv, 13.03.2008, 9:45
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No, takže môžem zodpovedne prehlásíť, že niečo tam je. Minimálne, čo sme skúsili odskúšať kyým sa pokašlalo ABS je akýsi asistent rozjazdu: keď sa rozbieham na blate a naplno pridám plyn, tak motor nereaguje hneď, ale počká, kým sa pomaly otočia kolesá a až keď sú kolesá v pohybe začne pridávať. ako náhle sa prešmyknú kolesá zapne sa čerpadlo ABS a brzdový pedál začne pulzovať. Keď sa pokašľalo ABS, tak toto čo popisujem nefungovalo.
Čiste náhodou som zistil, keď som nejakým spôsobom zle zaradil redukciu - do polohy N, že keď je redukcia v polohe N a prevodovka v polohe D, tak môžeš tlačiť na plyn koľko chceš a otáčky na motore sú max. 1200. Neplatí to pri polohe prevodovky P a N.
Ke´d prestalo fungovať ABS, tak som mal obrovské probléby zdolať terén, ktorý som pred tým bez akýchkoľvek problémov prešiel.

Nech vyskúšajú aj ostatní to s tou redukciou: zastavte auto, zaradte redukciu, potom D na prevodovke pridajte plyn - obmedzí vám to otáčky na cca 1200 alebo nie. Ďalej prípadne na blatovom kopci sa rozbehnite tak, že naplno stlačíte plyn - auto by sa malo "priškrtene rozbehnúť" a až potom sa začnú kolesá prešmykovať, potom vyberte poistku ABS a no kopca sa nerozbehnete. Platí len pre Quadra Drive. Ja mám CRD a mne to takto funguje.

Ned, 16.03.2008, 16:30
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný