Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena
Nutne potrebujem stift na WJ
Autor |
Správa |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
V niečom bude mať Juro pravdu. Tiež mi idú všetky matice značne ťažšie a posledne mi v pneuservise dosrali niečo na prednom náboji. Myslel som že strhnutý závit na matici: Od chalanov zo ZA som zohnal druhú za čo moc ďakujem avšak pri pokuse o výmenu som zistil že sa tá stará matica pretáča aj so štiftom a nejde za boha von. Tiež som nadobudol dojem že bude asi utrhnutý štift. Len mám teraz dilemu či keď zhodím zvyšné 4 matice či ten štift sa tam nebude točiť dookola a ja to koleso ani nedám dole. Keby sa utrhol len v časti kde je závit tak vyjde von aj s maticou, ale ono sa to tam točí dookola s pohybom pár mm smerom von a dnu. Vám ostatným sa to ako strhlo?
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Pon, 01.11.2010, 21:56 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Tilda. To WJ je mi nejako povedomé. Kde ťa prezúvali na jar?
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 01.11.2010, 22:07 |
|
 |
tilda
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 13.04.2008, 20:56 Príspevky: 137 Bydlisko: Piešťany
|
Na jar ma prezuvali v Piestanoch pneuservis pri Taborskom na Trajane. Ani sa mi nechce pisat jeho meno.
Inak pri kupe shiftu a matic som sa v obchode stretol s dalsim majitelom Jeepu, ktory ziskal po tom pneuservise podobny problem. U neho to na stastie skoncilo len odtrhnutim matic. Takze ho to vide o nieco lacnejsie a menej komplikovane.
Teraz najdes ten Jeep stat niekde v Trebaticiach. Ale snad najneskor zajtra bude zase doma. Dneska som isiel prvykrat do Blavy na zeninom bruchoplaze a nerad by som si to zopakoval (nehovoriac, ze uz mi ho nepozicia  ).
|
Uto, 02.11.2010, 10:00 |
|
 |
tilda
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 13.04.2008, 20:56 Príspevky: 137 Bydlisko: Piešťany
|
to romo11
mne to neodtrhly. Dotiahli to tak, ze sa matka zazrala do disku a nesla nijako odtiahnut. Navyse bola samozrejme strhnuta. Takze snaha narazit tam 17, uplne zodranie, potom nadvaranie matiek.... Skoncilo to odvrtanim shiftu.btw. chlapik, co to odvrtaval nadaval jak pohan, ze uz to robil vela krat, ale ze tak zakalenu ocel este nevidel. Ze zlomil 5 vrtakov. Ze na beznom aute zlomi maximalne jeden.
|
Uto, 02.11.2010, 10:03 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
|
tak som zvedavý čo mňa čaká, lebo tá matica sa otáča aj so štiftom ale vybrať von neide 
|
Uto, 02.11.2010, 10:25 |
|
 |
lop21
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 29.08.2007, 20:54 Príspevky: 435 Bydlisko: Lučenec/Nitra
|
mne to strhli pri skladani kolesa...matica sa tam neda uz zakrutit ...ale nastastie sa dala vybrat takze som nic nemusel vrtat...len nemam matku a chodim na 4roch...ale pravidelne ich kontrolujem ci su ok...a zatial je to v poriadku
_________________ Človek je najmenej sám sebou ked hovorí za seba, dajte mu masku a povie Vám pravdu. O.Wilde
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava
|
Uto, 02.11.2010, 11:39 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Romo Keďsa ti otáča štift tak sa si strhlo otvoru kde je štift zalisovaný, nakoľko ten je z dosť pevného materiálu aby zúbkovanie odišlo na štifte. Potom je ale problém že ani nový TI nebude držať, nakoľko už je v nom väčšia diera  A bude sa pretáčať, nakoľko on je tam zalisovaný a presah robí to vrúbkovanie okolo štiftu.
Hold teraz votázka kde to je, či na prednom náboji či zadnej polovčele, pač to leze do penez ak je tam vyžužlaná diera.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Uto, 02.11.2010, 12:18 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
|
mám to na pravom prednom náboji. teraz je otázne či dám dolu koleso keď sa to tam pretáča? hmm
|
Uto, 02.11.2010, 14:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|