Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 10.05.2025, 21:58
Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Jeep WJ 2.7 CRD - Trasenie auta 
Autor Správa
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem za rady. Uz som sa dohodol s automechanikom ze to koncom tyzdna (dufam) zacne riesit. Moc ste mi pomohly z neznameho stavu aspon viem co to je.
Odvtedy sa to nezopakovalo aj ked jazdim denne. Samozrejme jazdim opatrne a snazim sa odhalit kazdu snahu o nestandartne spravanenie.

Uto, 09.09.2008, 8:47
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Drzime palce, potom daj vedieť čo mechanik našiel a či pomohlo. :wink:

Uto, 09.09.2008, 8:50
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Samozrejme. Hned ako budem mudrejsi sa ozvem. Len zatial som v stave, ze vo stvrtok si mame dohodnut termin. Hold ani automechanika uz nie je lahke zohnat.

Uto, 09.09.2008, 13:22
Profil ICQ WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no fajn tema, aspon viem ze som v tom neni sam:) mne to trasie ties ,hlavne ked je na ceste viac nerovnosti zasebou.zacina to cca od 50km/h .. ale mne sa to stava casto..
mam sice podlozky a predne kola mensie v priemere ako zadne , vybite tlmice v predu + vymontovany stabilizator riadenia a nemam tam ani tlmic riadenia, tak ja to pomaly beriem ako samozrejmost :P

ale nie,chcem sa toho problemu zbavit,je to nebezpecne..ked to dostanem musim prudko spomalovat lebo to neprestane..

Uto, 09.09.2008, 16:47
Profil WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kewin357 píše:
no fajn tema, aspon viem ze som v tom neni sam:) mne to trasie ties ,hlavne ked je na ceste viac nerovnosti zasebou.zacina to cca od 50km/h .. ale mne sa to stava casto..
mam sice podlozky a predne kola mensie v priemere ako zadne , vybite tlmice v predu + vymontovany stabilizator riadenia a nemam tam ani tlmic riadenia, tak ja to pomaly beriem ako samozrejmost :P

ale nie,chcem sa toho problemu zbavit,je to nebezpecne..ked to dostanem musim prudko spomalovat lebo to neprestane..

toto myslíš vážne ???
chceš si odkur..ť prídavnú prevodovku ?

Uto, 09.09.2008, 18:05
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
palo-cherokee píše:
kewin357 píše:

toto myslíš vážne ???
chceš si odkur..ť prídavnú prevodovku ?

nie nie, myslim na to.to je riesenie len docasne, 4x4 zapinam len v blate a aj to sa snazim v nom teraz nejazdit.
ved ked som skusal len 10m po ceste te napravy sa medzi sebou bili len taky fukot. asi kazde dva metre smyklo predok..

na novych gumach sa uz pracuje..:)

ale moze to mat vplyv na trasenie ,ci?

Uto, 09.09.2008, 19:37
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kewin357 píše:
, vybite tlmice v predu + vymontovany stabilizator riadenia a nemam tam ani tlmic riadenia, tak ja to pomaly beriem ako samozrejmost :P

Vymeň predné tlmiče. Ja som sa toho tiež takto zbavil. Tlmiče boli úplne potrhané vo vnútri.

Tlmiče (postaršie) ochotne poskytol Juraj zo svojho Troopera a dobré rady vlastne každý na počkanie.

Uto, 09.09.2008, 19:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už som videl pár áut, ktorým za jazdy nadskakovalo koleso hore dole...to sú tie tlmiče + asi nevyváženosť. Ale DW je niečo iné...volný preklad..."Traslák Smrti". :smt077

Uto, 09.09.2008, 19:59
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tunki píše:
kewin357 píše:
, vybite tlmice v predu + vymontovany stabilizator riadenia a nemam tam ani tlmic riadenia, tak ja to pomaly beriem ako samozrejmost :P

Vymeň predné tlmiče. Ja som sa toho tiež takto zbavil. Tlmiče boli úplne potrhané vo vnútri.

Tlmiče (postaršie) ochotne poskytol Juraj zo svojho Troopera a dobré rady vlastne každý na počkanie.

noo to urcite chcem menit len neviem kedy, mam problem zohnat na to off podvozok.

snad ako vravite,vyriesi to problem:) dik

Uto, 09.09.2008, 20:40
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takze auto sa dostalo do servisu. zatial mam prve spravy:
Tlmice aj ostatne somarinky su vraj v poriadku.Jediny najdeny problem zosuchane kotuce. Pod minimom co uvadza Jeep. Idem menit. Uvidime, ci to bolo vsetko.

Ned, 14.09.2008, 11:52
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mam ten samy problem na defnderu, u jsme zkouseli kde co, vyvazit kola, test tlumicu, vule na kulacich, a nic. Ale dnes jsem objevil po natulnuti od kamarada, ze jsou uplne po smrti silentbloky v panhardce. Zitra vymenim a uvidim.

Pon, 15.09.2008, 0:24
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vždy je to tak trochu detektívka. :-D Na XJčku mi to vyvolali zle vyvážené koleso a vôla na zvislákoch...a tlmič riadenia po smrti to nevedel potlačiť. Teraz na ZJ som mal kôli zvisláku vôlu na hrane pneumatiky viac ako 1cm a DW sa nedostavovalo. Tá vôla môže byť aj trebárs v náboji, impulzom môže byť aj skrivený ráfik od obrubníka, alebo skrivený brzdový kotúč od prehriatia, alebo nekvalitné/nedobre namontované rozširovacie podložky...darmo bude koleso perfektne vyvážené, ked po namotovaní nebude dobre vystredné...atd.

Pon, 15.09.2008, 8:31
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ozaj ak niekto menil predne brzdy na WJ (kotuce, platnicky ) nemohol by mi povedat, co to asi stoji? Myslim diely. Staci priblizne, nech viem, co ma caka.
No a ak nepostaci vymena brzd pojdeme po dalsich problematickych veciach co boli vypisane hore.

Pon, 15.09.2008, 11:15
Profil ICQ WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tilda píše:
Ozaj ak niekto menil predne brzdy na WJ (kotuce, platnicky ) nemohol by mi povedat, co to asi stoji? Myslim diely. Staci priblizne, nech viem, co ma caka.
No a ak nepostaci vymena brzd pojdeme po dalsich problematickych veciach co boli vypisane hore.

máš PM :-)

Pon, 15.09.2008, 11:30
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dik mozno sa spozname :wink:

Pon, 15.09.2008, 12:29
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný