Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
WJ 3,1 TD - Tarokuje po naštartovaní
Autor |
Správa |
Ypsi
Učeň
Registrovaný: Str, 06.11.2013, 19:26 Príspevky: 12 Bydlisko: Žilina
|
Pozdravujem! Trápi ma ešte jedna vec. Motor dost blbo štartuje, prakticky každý štart nenaskočí plynulo, postupne sa pridávajú valce, az za cca 3-5sekúnd sa ukľudní a ide ok. Je jedno, či je teplý alebo studený, ale keď je teplý, a štartnem zanedlho po odstavení, je to relatívne v poriadku. Pripadá mi to, ako spadnutie nafty, vymenil som prepadové hadičky, problému to trocha pomohlo, ale niesom si istý palivovým filtrom, resp. jeho vrchom, okolo ručnej pumpičky mi pretláča naftu, keď zapumpujem. Bývalý majiteľ vrazil do okruhu za filtrom aj pomocný balónik na pumpovanie, nemôže aj on robiť galibu? Inak, žhaviče som kontroloval, meraním prúdu, tie sa javia v poriadku. Dúfam, že to neblbne vstrekovacie čerpadlo... Ďakujem za rady 
_________________ Mercedes - Jeep on the house
|
Pon, 21.04.2014, 1:07 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8013 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
mal som onen cas 3.1 dnotku WJ,,mne blbol filter - tam navrchu je taky z umelej hmoty taky sroubik odvzdusnovaci,,hore, kuk ci nie je prasknuty a potom nasava vzduch,, tebe pada nafta jednoznacne!!! moze byt aj vstrekovacie cerpadlo alebo vstreky nedrzia tlak,, neni vyluceneeee, ale najskor by som hladal zavadu na tom filtru!!skontroluj spoje taktiež..  a moze byt naprd aj ta pumpicka na filtru,, skus tam pre istotu nahodit iny filter z ineho dieslaka, ,, nevadi ked nebude mat to vykurovanie naftyy,, to len na skusku..a potom uvidis ze ci je filter naprd alebo nie... 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pon, 21.04.2014, 8:58 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
Alebo dobre nezhavi.
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Pon, 21.04.2014, 12:38 |
|
 |
Ypsi
Učeň
Registrovaný: Str, 06.11.2013, 19:26 Príspevky: 12 Bydlisko: Žilina
|
Jo, ako som pisal, podozrievam ten filter, kolo toho pumpovacieho srobika mi pri zapumpovani pretlaca naftu. pozriem to. 
_________________ Mercedes - Jeep on the house
|
Pon, 21.04.2014, 17:40 |
|
 |
rustycj
OFFROAD Expert
|
filter demontuj, natlac do neho 1-2 atm vzduchu a pocuvaj
|
Uto, 22.04.2014, 13:49 |
|
 |
midnight_man
Frajer
Registrovaný: Uto, 11.10.2011, 22:21 Príspevky: 228 Bydlisko: RK city
|
Vymeniť filter, všetky "O" kružky v systéme hadičiek ak tam dáke sú. Ak to má prepadový ventil..aj ten. pokiaľ niekde uteká, slzí, tečie nafta..okamžite opraviť. Ak je to polský balonik z prvej mototechny ktoru nasiel majitel v meste tak ho rovno vyhod. Daj si do systému priehladnú hadičku, rano nastartuj. Ak tam budu bublinky je niečo zle.
_________________Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD, Overland, Black pearl (2004) http://www.wi-telecom.sk
|
Štv, 24.04.2014, 21:11 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|