| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 6 ] |  |   Off road v Polsku-skusenosti 

| Autor | Správa |  
			| leechi66 Učeň 
   | Ahojte, planujem dat posledny septembrovy tyzden prvy krat taku mensiu nenarocnejsiu expedicnu jazdu po polskych terenoch. Stiahol som si z ceskeho fora "sprievodcu 4x4" po polsku, a su tam uvedene celkom podrobne mapy s trailmi ktore su povolene. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s jazdenim napriklad v Cziestochowskej jure alebo okolo Baltiku, Gdanska... Kde sa da ist, tipy a skusenosti... vdaka vopred! _________________Navara D22, leštenka ktoru sa snazim aspon 1x tyzdenne zadzabat   

|  
			| Pia, 09.09.2016, 22:09 | 

|  
		|  |  
			| jankarol OFFROAD Expert 
   | kontaktuj chalanov z Podroze4x4.pl ti to vysvetlia uplne bez problema ale co rozpravali poliaci na organizovanej  akcii v Bezkidach ze zijst z cesty bez povolenia majitela je na mastnu pokutu vodicky preukaz a tak dalej maju to tam fest tvrde talze na lesy a luky by som urcite na vlastnu päst zabudol... _________________
 Toyota Land Cruiser LJ70

|  
			| Sob, 10.09.2016, 0:51 | 

|  
		|  |  
			| janoP OFFROAD Expert 
   | Toto sú tiež celkom offrod maniaci, aj Slovensko celkom zjazdili, Poľsko maju v malíčku, ale pozrite si ich cestu napr. v Gruzínsku, k nám jazdia občas ale za iným účelom-speleologia.http://www.facebook.com/Travel4x4pl_________________
 už len ex.....jeep xj 2,5 ....patrol gr.... jeep xj 4l......

|  
			| Sob, 10.09.2016, 9:02 | 

|  
		|  |  
			| leechi66 Učeň 
   | jankarol píše: kontaktuj chalanov z Podroze4x4.pl ti to vysvetlia uplne bez problema ale co rozpravali poliaci na organizovanej  akcii v Bezkidach ze zijst z cesty bez povolenia majitela je na mastnu pokutu vodicky preukaz a tak dalej maju to tam fest tvrde talze na lesy a luky by som urcite na vlastnu päst zabudol...Hej hej, to som pocul ze je to dost krute ked ta niekto niekde chyti, ale prave ze chcem ist iba na povolene a vyhradene trasy z toho sprievodcu co som si stiahol, ale sak skusim chalanom z toho polskeho webu napisat ci sa nahodou nezmenila legislativa alebo podobne..._________________Navara D22, leštenka ktoru sa snazim aspon 1x tyzdenne zadzabat   

|  
			| Ned, 11.09.2016, 23:10 | 

|  
		|  |  
			| leechi66 Učeň 
   | janoP píše: Toto sú tiež celkom offrod maniaci, aj Slovensko celkom zjazdili, Poľsko maju v malíčku, ale pozrite si ich cestu napr. v Gruzínsku, k nám jazdia občas ale za iným účelom-speleologia.http://www.facebook.com/Travel4x4pl...no ten FCB nejak nechce nacicat, asi je bloknuty....nemate na nich iny kontakt? aby som skusil napisat.vdaka._________________Navara D22, leštenka ktoru sa snazim aspon 1x tyzdenne zadzabat   

|  
			| Ned, 11.09.2016, 23:11 | 

|  
		|  |  
			| janoP OFFROAD Expert 
   | _________________
 už len ex.....jeep xj 2,5 ....patrol gr.... jeep xj 4l......

|  
			| Pon, 12.09.2016, 23:05 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 6 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre