Dnes je piatok 1. augusta 2025, meniny má Božidara a zajtra Gustáv
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
no Milanko, tvoju reakciu som čakal s rešpektom ako rozsudok -  našťastie dobre to dopadlo -  ďakujem, Milan
o tej odvahe ti niečo porozprávam - človek často myslí nato, že sa nič zlé nesmie stať, nálada však musí byť dobrá...a tak sme všetci boli v pohode, aj keď niekedy som možno nielen ja mal pocity úzkosti; nesmú to však vycítiť ostatní, pohoda musí byť... dojmy z tej krajiny sú však ozaj obrovské a dokopy je to silný zážitok...
samozrejme, je to kus odvahy hlavne od mojich spolupútnikov, že sa zverili do mojej "ochrany" 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 04.09.2007, 0:31 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
|
Uto, 04.09.2007, 8:02 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
PACO píše: ....To nieje nejaky postarsky patrol .... .
Tie tvoje erotické ručičky ale tlápu somariny . A Jančimu tu zasieraš to krásne Rumunsko .
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 04.09.2007, 8:38 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 04.09.2007, 8:53 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Bol to maličký offtopic, ak ich nebude viac, neriešil by som to.... V opačnom príade na to máme moderátorov  takže k veci poprosím 8)
|
Uto, 04.09.2007, 9:11 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Kapo píše: PACO píše: ....To nieje nejaky postarsky patrol .... . Tie tvoje erotické ručičky ale tlápu somariny . A Jančimu tu zasieraš to krásne Rumunsko .
Kapo, kamarát, prosím ťa, neber to vážne ani osobne - ja som to pochopil od Paca ako nie zle myslenú "provokáciu" ktorej si zas my s IFS užijeme od patrolistov sem-tam dosť a podľa mňa je to obojstranne OK dovtedy, kým to nezačneme brať až tak vážne, že si budeme ukazovať kto má väčší...off samozrejme  díky
takže týmto by som považoval toto mierne vybočenie za ukončené a ak sa vám niektorému ešte páči moja cesta, prosím, kľudne to tu napíšte, mám z toho celého veľkú radosť, o ktorú som sa touto formou chcel tak troška podeliť aj s vami a povzbudiť váhavcov, nech tiež skúsia, stojí to zato 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 04.09.2007, 9:49 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
Caw Jano,
My sme tam boli teraz asi cca týždeň pred tebou - konkrétne ten horský prechod s tunelom a lanovka, tam sme sa v máji nedostali kvôli závalom snehu. Potom ešte severo-východ na Ukrajinskej hranici. Zareagujem neskôr a konkrétnejšie, niektoré moje postrehy sú iné, ale vcelku to vypadá tak, že nás daná krajina oslovila.
Ináč vynikajúci článok a aj foto.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Uto, 04.09.2007, 11:14 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Paťo Zvolen píše: ...niektoré moje postrehy sú iné, ale vcelku to vypadá tak, že nás daná krajina oslovila...
Paťo, ďakujem...
...uvítam iné názory a skúsenosti, ja nie som na základe siedmych dní znalec Rumunska - je to veľká krajina plná rozporov a kontrastov a schopná poskytnúť mnohým a mnohým svojim návštevníkom mnohé zážitky a nepochybne aj protichodné skúsenosti, takže tvoja pripomienka je určite OK...
...a ešte jedno - všetci vieme, že každému sa páči či nepáči niečo iné a tak je to dobre...
|
Uto, 04.09.2007, 12:15 |
|
 |
boby
Učeň
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 10:46 Príspevky: 40 Bydlisko: Ruzomberok, Liskova
|
pekne napisane, super napad. Je to kus odvahy vybrat sa tam aj s rodinou ale hlavne je super, ze ste v rodine na rovnakej vlnovej dlzke. len tak sa to da. Prajem hodne podobnych zazitkov. Vsetkym 
_________________ boby patrol
|
Štv, 13.09.2007, 22:10 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|