Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 01.08.2025, 0:54
Dnes je piatok 1. augusta 2025, meniny má Božidara a zajtra Gustáv

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Rumunsko Jana JP 
Autor Správa
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no Milanko, tvoju reakciu som čakal s rešpektom ako rozsudok - :smt139 našťastie dobre to dopadlo - :smt123 ďakujem, Milan

o tej odvahe ti niečo porozprávam - človek často myslí nato, že sa nič zlé nesmie stať, nálada však musí byť dobrá...a tak sme všetci boli v pohode, aj keď niekedy som možno nielen ja mal pocity úzkosti; nesmú to však vycítiť ostatní, pohoda musí byť... dojmy z tej krajiny sú však ozaj obrovské a dokopy je to silný zážitok...
samozrejme, je to kus odvahy hlavne od mojich spolupútnikov, že sa zverili do mojej "ochrany" :wink:

Uto, 04.09.2007, 0:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No ale z PAJEROM a este k tomu tak upravenym ako ho Jano ma, sa chlapci nieje coho bat :wink: :wink:. To nieje nejaky postarsky patrol :-D :-D :-D :-D

Uto, 04.09.2007, 8:02
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO píše:
....To nieje nejaky postarsky patrol ....
.

Tie tvoje erotické ručičky ale tlápu somariny . A Jančimu tu zasieraš to krásne Rumunsko .

Uto, 04.09.2007, 8:38
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No PACO teraz si si zavaril :lol: :-D :-D :wink:

Uto, 04.09.2007, 8:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO píše:
No ale z PAJEROM a este k tomu tak upravenym ako ho Jano ma, sa chlapci nieje coho bat :wink: :wink:. To nieje nejaky postarsky patrol :-D :-D :-D :-D

Bol to maličký offtopic, ak ich nebude viac, neriešil by som to.... V opačnom príade na to máme moderátorov :wink: takže k veci poprosím 8)

Uto, 04.09.2007, 9:11
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
PACO píše:
....To nieje nejaky postarsky patrol ....
.

Tie tvoje erotické ručičky ale tlápu somariny . A Jančimu tu zasieraš to krásne Rumunsko .

Kapo, kamarát, prosím ťa, neber to vážne ani osobne - ja som to pochopil od Paca ako nie zle myslenú "provokáciu" ktorej si zas my s IFS užijeme od patrolistov sem-tam dosť a podľa mňa je to obojstranne OK dovtedy, kým to nezačneme brať až tak vážne, že si budeme ukazovať kto má väčší...off samozrejme :-D díky

takže týmto by som považoval toto mierne vybočenie za ukončené a ak sa vám niektorému ešte páči moja cesta, prosím, kľudne to tu napíšte, mám z toho celého veľkú radosť, o ktorú som sa touto formou chcel tak troška podeliť aj s vami a povzbudiť váhavcov, nech tiež skúsia, stojí to zato :smt039

Uto, 04.09.2007, 9:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Caw Jano,

My sme tam boli teraz asi cca týždeň pred tebou - konkrétne ten horský prechod s tunelom a lanovka, tam sme sa v máji nedostali kvôli závalom snehu. Potom ešte severo-východ na Ukrajinskej hranici. Zareagujem neskôr a konkrétnejšie, niektoré moje postrehy sú iné, ale vcelku to vypadá tak, že nás daná krajina oslovila.
Ináč vynikajúci článok a aj foto.

Ex. Lada Niva 1.6

Uto, 04.09.2007, 11:14
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Paťo Zvolen píše:
...niektoré moje postrehy sú iné, ale vcelku to vypadá tak, že nás daná krajina oslovila...

Paťo, ďakujem...
...uvítam iné názory a skúsenosti, ja nie som na základe siedmych dní znalec Rumunska - je to veľká krajina plná rozporov a kontrastov a schopná poskytnúť mnohým a mnohým svojim návštevníkom mnohé zážitky a nepochybne aj protichodné skúsenosti, takže tvoja pripomienka je určite OK...
...a ešte jedno - všetci vieme, že každému sa páči či nepáči niečo iné a tak je to dobre...

Uto, 04.09.2007, 12:15
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekne napisane, super napad. Je to kus odvahy vybrat sa tam aj s rodinou ale hlavne je super, ze ste v rodine na rovnakej vlnovej dlzke. len tak sa to da. Prajem hodne podobnych zazitkov. Vsetkym :smt041

Štv, 13.09.2007, 22:10
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný