|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 16. júna 2025, meniny má Blanka a zajtra Adolf
Autor |
Správa |
nemo
Ťažký Profík
|
palo-cherokee píše: nemo píše: Tiez som uvazoval po novom vyfukovom systame. Ale namontoval som sanie studeneho vzduchu od BANKS - Cold Air Intake System a mozem vrelo doporucit kazdemu.
Nielen citelny narast vykonu,ale aj nadherny zvuk. Mam to 2 mesiace a nemozem sa toho zvuku nabazit.
A samozrejme idem menit aj cely vyf. system. a aké zvody ideš dávať ? ak to nie je tajomstvo 
Tak isto Banks. http://bankspower.com/app/index/7
Nech je to od jednej firmy.
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Sob, 25.10.2008, 17:55 |
|
 |
Vlado
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 24.01.2007, 4:31 Príspevky: 400 Bydlisko: Trnavá Hora
|
joso píše: Vlado píše: Tak chlapi radte. Nepáči sa mi zvuk výfuku na Wranglerovi, chcelo by to nejakú úpravu. Takže píšte rady ako je to možné vylepšiť. Dík Vladino ja mam urvaty posledny diel na vyfuku zvuk ma teraz super zatial neplanujem nahodit spat chybajuci diel  . Ale pockam na tvoju upravu ak to bude dobre pala-cherokee oslovim aj ja 
Kludne to objednaj u neho, je to super, ja som spokojný. 
_________________Jeep Wrangler Rubicon 4.0 L
www.alexbranovesystemy.sk
|
Sob, 25.10.2008, 22:17 |
|
 |
Vlad
Učeň
Registrovaný: Štv, 12.01.2012, 20:44 Príspevky: 29 Bydlisko: Nove Zamky
|
Ja som pouzil Dynomax super turbo iba mufler nakolko ostana cast systemu je v dobrom stave. Cena ca 100usd. Zvuk je velmi kulturny hlboky a pomerne tlmeny, v kabine takmer nepoznat rozdiel. Vlado
|
Sob, 18.10.2014, 12:19 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|