Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 16.06.2025, 11:21
Dnes je pondelok 16. júna 2025, meniny má Blanka a zajtra Adolf

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 31 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 odstránenie lambda sondy TJ 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať Re:
thunder píše:
jojo007 píše:
(zadná náprava pritom bola obidvomi kolesami na zemi čo ty na uvedenej foto ako sa mi zdá nemáš a prepáč keď sa mýlim )

len kvoli poriadku :) :
fajer ti isto prepaci, ale ma zadnu spolahlivo rovno na zemi. tu je to vidiet lepsie, ked tam nezavadziam a netienim...

Obrázok

v kazdom pripade, som zvedavy na vysledok.

mam IM a zvazujem vymenu za re7000, prave po fajerovych maximalne pozitivnych skusenostiach, ale bol mi este ako alternativa odporuceny podvozok od currie. long arm, 35´kolesa a viac nez 4,5´ lift su mi uplne nanic, brutal teren uz ma nejako nelaka, na trial nemam ambicie a chodime prevazne expedicky. ale ked sa nejaky narocnejsi teren nahodou pritrafi do cesty, chcem mat istotu.
viete niekto realne porovnat vyhody a nevyhody RE a currie?

Najviac by o tom vedeli povedat chlapci z jeepparts nakolko ich montuju. Oba lifty su co do vysledku porovnatelne. Pouzivaju podobne flex systemy v ramenach, a komponenty na doladenie geometrie, Currie je drahsi a na americkych forach su refenrencie zhruba rovnake. Komponenty su full repasovatelne. Oba nie su velmi vhodne do nasich podmienok teda o J jointy v ramenach sa treba starat napr. po blatku a pod. inak max. funkcnost. Neviem sa vyjadrit k makkosti alebo stabilnosti pouzitych pruzin to skor chalani co to maju ako Fajer, no Tj na J jointoch je flexi monstrum :-D

Ned, 19.10.2014, 15:52
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 31 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný