Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|

Majo píše: hmm Proxon racnu/tu velku s packovym prepinacom/ ma kamarat v servise a uz mu drzi niekolko rokov, co je u neho minimalne divne kedze pouziva metrovu vodarensku trubku ako nastavec Ja mam vsetko vybavenie(90percent) Tona a som viac menej spokojny. Racna mi vzdy vydrzi tak rok, potom dovidenia, orechy roztrhnut je snad nemozne, to sa skor zlomi sroub. Prave dnes idem kupit novu racnu a uvazujem o Proxone. Presne tu sadu hore ma PatoZV par mesiacov, som s nou spokojny aj ja nie len on a to je co povedat. Avsak ta si profesionalne dennodenne nasadenie neuziva, skor podobne ako pise kolega v prispevku, mat profi naradie aby ked nieco potrebujes tak si neplakal nad polamanym cinskym naradim. V tej sade kratky nastavec je - len Proxon ponal vyznam slova kratky naozaj. Niekedy to az naramne vyhovuje, presne taka dlzka niekedy treba. Ja si prave kupim do zasoby aj taky, "kratkych" od Tony mam viac 
Len môžem ako vlastník sady na 1 obr. hore potvrdiť, že za MOC cenu cca 2900 Sk,- nie je o čom. Nerobím s tým síce každobenne, ale ako Majo píše určite je to pri našich úpravách a hlaaavne opravách dobrý pomocník.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pia, 15.02.2008, 14:28 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
používam (občasne) českú golu - takú veľkú sadu s niektorými veľkosťami (po jednom mm), ktoré som ešte ani nepoužil a asi ani nepoužijem a mám to ešte od socíku
nemá chybu, akurát na račni sem-tam zablbnú zuby(používal som ju aj pri riadnom namáhaní) a na kĺbovom nadstavci už dávno odišiel taký gumenný návlek, ktorý dosť chýba aby sa kľb nelámal ako si zmyslí; a onehdá som roztrhol 19-tnástku, ale to by nevydržala žiadna iná...
chýbajú mi dlhé nadstavce, hlavne pri malej sade a malých rační aj českých som poslal do prdele niekoľko...
z "čínskeho" náradia doporučujem hlavne hviezdicové a podobné atypické nadstavce - zaručene ich nezničíte, lebo vôbec nepasujú do origo otvorov a tým pádom sú ako nepoužiteľné súčasne nezničiteľné 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 15.02.2008, 14:50 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Ja už 5 rokov používam viac menej toto, čo dal Finder fotku, ale v zelenom kufríku...
či je to len image, alebo farba kufríka hovorí aj niečo o kvalite neviem... ale bola za cca 2.300,- CZk a jediné čo som skazil bol malý nástavec na malú GOLU, dokúpený TONA a je kľud
-ka-
PS: dvanásť hrannú gola sadu aj keby bola kvalitná, tak nechcem, iba 6hrannú 
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pia, 15.02.2008, 16:00 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Karlito píše: Ja už 5 rokov používam viac menej toto, čo dal Finder fotku, ale v zelenom kufríku...  či je to len image, alebo farba kufríka hovorí aj niečo o kvalite neviem... ale bola za cca 2.300,- CZk a jediné čo som skazil bol malý nástavec na malú GOLU, dokúpený TONA a je kľud -ka- PS: dvanásť hrannú gola sadu aj keby bola kvalitná, tak nechcem, iba 6hrannú 
JE TO VINIKAJUCA SADA, mam podobnuuu,,do auta ako stvorene a mas tam takmer sicko,,
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 15.02.2008, 18:53 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Karlito píše: Ja už 5 rokov používam viac menej toto, čo dal Finder fotku, ale v zelenom kufríku...
off-top - V tom mojom prispevku, ten link je prave zeleny kufrik ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 15.02.2008, 22:14 |
|
 |
Igor
Frajer
|
Zrejme trosku OT,nejde o Gola sadu.
Hladam sadu imbusovych klucov s americkymi mierami,rozmerovo zodpovedajucich rozpatiu tak 1-4mm.
Najlepsie v BA a prilahlej stepi....
Vopred vdaka za radu.
_________________ EX: Nissan Patrol GR SUVčkár...
|
Štv, 16.10.2008, 18:31 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
efendi píše: JE TO VINIKAJUCA SADA, mam podobnuuu,,do auta ako stvorene a mas tam takmer sicko,,
...netvrdim ze je zla ( aj ja mam taku ) ale az ju zacnes vazne pouzivat tak sa presvecis o kvalite. material nadstavcov plochych a krizovych srubovakov je menej kvalitny...  a ma aj ine muchy. 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Štv, 16.10.2008, 18:49 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
Igor píše: Zrejme trosku OT,nejde o Gola sadu. Hladam sadu imbusovych klucov s americkymi mierami,rozmerovo zodpovedajucich rozpatiu tak 1-4mm. Najlepsie v BA a prilahlej stepi.... Vopred vdaka za radu.
Skús tu, BA : http://www.madalbal.sk/katalog/kluce-im ... -a-palcove
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Štv, 16.10.2008, 19:29 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Štv, 16.10.2008, 19:36 |
|
 |
turbo
Učeň
Registrovaný: Uto, 23.09.2008, 23:00 Príspevky: 29 Bydlisko: Ďaleky východ
|
Podobnu golu az na par malych nadstavcov (bytov) som kupil minuleho roku za 1650Sk. A mozem povedat , ze som velmi spokojny. I taka lacna gola posluzi ako aj kvalitnejsia a drahsia.

|
Štv, 16.10.2008, 21:15 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Igor píše: Zrejme trosku OT,nejde o Gola sadu. Hladam sadu imbusovych klucov s americkymi mierami,rozmerovo zodpovedajucich rozpatiu tak 1-4mm. Najlepsie v BA a prilahlej stepi.... Vopred vdaka za radu.
fabory slovakia na galvaniho v BA
|
Štv, 16.10.2008, 21:36 |
|
 |
rustycj
OFFROAD Expert
|
Ta sada je OK (ta s tou hruskovou 1/2" racnou), ale na rozoberanie je lepsie pouzit vacsie alebo vzduch, inac je to o nervy
|
Pia, 17.10.2008, 7:45 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
v hypernove maju teraz nejaku sadu ale nestudoval som co to je zac...
a inak golu mam ako michi ukazal v aute a zaial sa osvedcila... aj celu palu bovku som s nou rozobral aj zlozil.. aj k motoru sa clovek dostane a inak doma mame wurth
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Sob, 18.10.2008, 23:59 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
Na specialne ucely (ako povolenie strhnutej bezp. sruby) jedine GEDORE.
Orech proxxon praskol ako vlassky orech.
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Ned, 25.01.2009, 20:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|