Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 12 ] |
|
Autor |
Správa |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
mam v plane urobit v toyke v kufri dvojite dno s dvoa suflikmi, koli organizacii bordelu pri vyletoch. ma niekto skusenosti s niekym na *.sk kto taketo veci vie urobit tak aby aj fungovali ?
mam na mysli nieco taketo

_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Štv, 12.07.2007, 0:17 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
.... u Michiho som videl peknú realizáciu.
A ja práve vyrábam zjednodušenú verziu... ale ona možno časom zozložitie
Vo všeobecnosti ide o zvarenec z jeklov alebo uholníkov vyplnený preglejkou, poťažmo OSB doskou. Na tom môže byť lubovolný koberec. Šuplíky chodia po origo šuplíkových kolajničkách, len pre ich nemalú hmotnosť a neraz dramatické okolnosti jazdy v teréne musia byť v zatvorenej polohe dobre zaistené. A asi budem riešiť nejaké dorazy na prednom konci, aby bol zatvorený a zaistený šuplík zapretý a nevisel na kolajničkách... páč mi pripadajú moc subtílne.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 12.07.2007, 0:51 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
...vola sa to tzv. zasuvkovy system.
...ak mas dostatok financii obrat sa na CBONE
...ak mas zrucnosti moznosti a chut vyrobis aj sam
...najvhodnejsie je pouzit mechanizmus tzv. plnovysuv a to kvalitny na gulickach...plnovysuv preto aby suflik slo vytiahnut cely
...celkom dobre sa to da rozsirit o spanie v aute
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Štv, 12.07.2007, 8:31 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Večer dodám foto aj s komentárom. 
|
Štv, 12.07.2007, 8:38 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
V BA je firma,ktora robi sanitky a taketo auta oni by to urcite vedeli cenu by si musel zistit presne podla toho co by si chcel.
Toto robily pre nas 
|
Štv, 12.07.2007, 9:26 |
|
 |
low
Koumák
|
ja mam v aute jen jednu zasufku a sice na nejakych zesilenych suplikovych pojezdech na kulickach, ale od vyletu po sahare mne v pojezdech pekne chrousta, to jen aby jste se pak nedivili  jinak suplik beha stale v poho
|
Štv, 12.07.2007, 9:56 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
low píše: ja mam v aute jen jednu zasufku a sice na nejakych zesilenych suplikovych pojezdech na kulickach, ale od vyletu po sahare mne v pojezdech pekne chrousta, to jen aby jste se pak nedivili  jinak suplik beha stale v poho
uvazujem o dvoch nie z dovodu mensieho zatazenia, ale stalo sa mi ze som sa raz zapraskal tak ze sa zadne dvere dali otvorit iba trocha, takze k vyprostovaciemu naradiu by som sa pri pravom sufliku ani nedostal. lavy by sa mal dat otvorit aj keby boli dvere len "odchylene" a tam by som mal cely arzenal.
planujem to rozsirit aj o spanie v aute (vyhodit zadne sedacky a posunut tu rovinu na ich uroven) ale to by som chcel dorobit ako variabilnu nadstavbu k uz existujucemu sufliku.
|
Štv, 12.07.2007, 10:17 |
|
 |
low
Koumák
|
|
Štv, 12.07.2007, 14:06 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
|
Pia, 13.07.2007, 10:12 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
beautifulll.

|
Pia, 13.07.2007, 11:33 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
sakriš, páči sa mi to...ale nič pre mňa, ja mám v dne kufra dve veľké len relatívne plytké schránky a po stranách ešte dve malé a v nich skoro celú výbavu...
...a mám na tom umývateľnú gumennú vaničku kôli občasnému prevážaniu zvieratiek a už tá mi dosť prekáža v prístupe do schránok...
síce som to ešte neriešil, ale chystám sa dať si ušiť na mieru na šírku prednej časti kufra niečo ako športový vak (kapsu) s pevným dnom, priehradkami na veci a osobitným vstupom do nich (dve, max.tri priehradky), niečo ako krabica na náradie, akurát že v tejto forme ju kedykoľvek hodím na zadné sedadlá či do inej časti kufra...
...a samozrejme musí sa dať fixovať v kufri, aby všetko nelietalo...
ale vstavané boxíky - héézkéé
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 13.07.2007, 12:33 |
|
 |
boby
Učeň
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 10:46 Príspevky: 40 Bydlisko: Ruzomberok, Liskova
|
naozaj pekne vyriesene, tiez rozmyslam o rieseni nudzoveho alebo skor kratkodobeho prespvania v aute, (rodinny zivot je vrtkavy  ) najprv som rozmyslal o stane na streche ale z viacerych dovodov sa mi riesenie "batozina na strechu, spanie v aute" pozdava viac. A v kombinacii so suplikmi by to bolo uplne fantasticke  .
_________________ boby patrol
|
Pia, 13.07.2007, 12:57 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 12 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|