Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Autor |
Správa |
rudigo
Učeň
Registrovaný: Uto, 20.11.2007, 22:20 Príspevky: 17 Bydlisko: Trenčín
|
Ahojte chalani,
chcem sa podeliť o užitočnú informáciu.
Ak budete mať problémy s akýmkoľvek typom vstrekovania paliva, alebo zlým štartovaním ( od Zetor po commonrail ), v Novom Meste nad Váhom je firma ( ak bude treba, napíšte mi, alebo zavolajte, kontakt poskytnem ). Sú nenormálne dobrí, ceny neprehnané a robia takmer všetko - po konzultácii. Tiež kalibrácia a oprava vstrekovačov CRD, diagnostiku žhavičov bez vyberania. Sú veľmi ochotní a ústretoví. Nechcem robiť reklamu, ale vzhľadom na to, že okrem BA to asi nikto nerobí, je to pre mimobratislavských prijateľnejšie.
Zatiaľ zdravím.
presunuté diesel
_________________ Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD
Ak chceš Boha rozosmiať, tak mu povedz, aké máš plány.
|
Str, 30.07.2008, 19:39 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Off-top
pokial sa to netyka len Jeepov, tak potom by sa to hodilo presunut do inej sekcie.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 30.07.2008, 20:25 |
|
 |
rudigo
Učeň
|
Finder, rád, ale ako na to?
|
Str, 30.07.2008, 21:32 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
noo, ak by dokázali opraviť popraskanú keramiku na vývode prepadu nafty na vstrekovačoch Delphi, tak si zarobia mailand.
A tiež by ma zaujímalo, ako že to diagnostikujú ten žhavič bez vyberania, resp. aká je spoľahlivosť takéhoto úkonu v %
nerýpem. len som zvedavý
|
Str, 30.07.2008, 21:52 |
|
 |
rudigo
Učeň
|
vyzistím, či robia aj Delphi, zatiaľ http://www.tadpraha.cz zajtra Ti zavolám.
Čo sa týka tých žhavičov, najnovšia diagnostika BOSCH, pravdepodobne to majú zmáknuté.
|
Str, 30.07.2008, 22:06 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
rudigo píše: vyzistím, či robia aj Delphi, zatiaľ http://www.tadpraha.cz zajtra Ti zavolám. Čo sa týka tých žhavičov, najnovšia diagnostika BOSCH, pravdepodobne to majú zmáknuté.
Rudigo, ja sa nehádam
A zastúpenie Delphi poznám 8)
ja len narážam na bolesť Jeep CRD motorov (tie od MB a nielen Jeep),
na ktorých často dochádza takej závade, že začne tiecť vstrekovač, ale na strane prepadu, a to takým spôsobom, že tá trubka, čo je v ňom osadená, za "vymrví" z tej keramiky či čo to je za bazmek. A údajne sa to nedá opraviť - povedali v Delphi. A nepýtaj sa, koľko stojí nový
Takisto nemám nič proti diagnostike Bosh, verím že dokáže kadečo.
Ale nikto ma nepresvedčí, že 100% otestuje žhavič bez toho, aby ho videl v akcii. Kľudne dám na pokus pár žhavičov, ktoré majú z elektrickej stránky úplne vzorové hodnoty, a napriek tomu sú na p%*/u, lebo žhavia/nežhavia tak nejak polostudeno-polovičato. A toto nezistíš nija inak, ako okom. Oko vidí - oko nie je p%*/a 
|
Str, 30.07.2008, 22:17 |
|
 |
rudigo
Učeň
|
opraviteľný vstrekovač opravia, cca 4000.- nový 12000,- na motor MB, len nie som si istý, či robia Delphi, zajtra zistím a zistím aj tie žhaviče.
Chápem, že najspoľahlivejšie je oko, to mám za tie roky overené, ale chytám sa tej barličky, ak by to išlo bez vyberania ( spolľahlivo ), tak nie je o čom.
|
Str, 30.07.2008, 22:28 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|