Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Prerobenie volantu na lavu stranu
Autor |
Správa |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|

Martin 4 píše: komplet iná palubná doska, presťahovať riadenie a pedále, (musel by som sa pozrieť do motora toho opačníka, že ako moc je zrkadlovo otočený. Je možné, že trebárs miesto pre servo a posilovače bŕzd a spojky sú obsadené inými agregátmi, ktoré by sa museli zase presťahovať nazad) vymeniť tehlice na prednej náprave. Skrátka roboty jak na kostole. Ale jeden tu na fóre sa vyskytujúci offrouďák sa do takého chystá pustiť, takže principiálne to asi možné je.
Ale ak nebudeš mať už hotové papiere z iného Trola, obával by som sa o prihlásitelnosť. To už radšej zohnať už tu jazdiaceho Patrola (trebárs s vylágrovaným motorom) a preložiť čo sa dá. Prerábka tamtoho a legalizácia tu je dosť krkolomný nápad.
Mňa by napr. Patrol 4,2 určite nemálo potešil. Použil by som ho tak, že by som preložil do môjho komplet motor+prevodovky+vnútra difov. Kompatibilné časti by zostali v zálohe, zvyšok by šiel do recyklácie. -----caucau,teraz som sa do tohto zacital,tak len na okraj uz je to urobene....nic nie tragicke,roboty kopec ale da sa to... 
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Pia, 15.08.2008, 19:47 |
|
 |
off-road
Učeň
|
ok uz som to opravil  Ale toto je OFFTOPIC jak hovado
|
Pia, 15.08.2008, 19:48 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
off-road píše: ok uz som to opravil  Ale toto je OFFTOPIC jak hovado
aky offtopic?
toto nie je sekcia funny? 
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Pia, 15.08.2008, 20:17 |
|
 |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
pfka1 píše: ----caucau,teraz som sa do tohto zacital,tak len na okraj uz je to urobene....nic nie tragicke,roboty kopec ale da sa to... 
chces povedat ze si vykuchal toho krasavca 4.2D spoza kanala a napucil vnutornosti do miestneho dychavicneho trola
sak to je skoro ako grecka bajka tu na tomto fore
chlape pis fot inspiruj nas...
|
Pia, 15.08.2008, 23:01 |
|
 |
off-road
Učeň
|

pfka1 píše: Martin 4 píše: komplet iná palubná doska, presťahovať riadenie a pedále, (musel by som sa pozrieť do motora toho opačníka, že ako moc je zrkadlovo otočený. Je možné, že trebárs miesto pre servo a posilovače bŕzd a spojky sú obsadené inými agregátmi, ktoré by sa museli zase presťahovať nazad) vymeniť tehlice na prednej náprave. Skrátka roboty jak na kostole. Ale jeden tu na fóre sa vyskytujúci offrouďák sa do takého chystá pustiť, takže principiálne to asi možné je.
Ale ak nebudeš mať už hotové papiere z iného Trola, obával by som sa o prihlásitelnosť. To už radšej zohnať už tu jazdiaceho Patrola (trebárs s vylágrovaným motorom) a preložiť čo sa dá. Prerábka tamtoho a legalizácia tu je dosť krkolomný nápad.
Mňa by napr. Patrol 4,2 určite nemálo potešil. Použil by som ho tak, že by som preložil do môjho komplet motor+prevodovky+vnútra difov. Kompatibilné časti by zostali v zálohe, zvyšok by šiel do recyklácie. -----caucau,teraz som sa do tohto zacital,tak len na okraj uz je to urobene....nic nie tragicke,roboty kopec ale da sa to... 
este to neni urobene ja si len chcem zistit kolko by ma to stalo atd.
|
Sob, 16.08.2008, 11:49 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
este to neni urobene ja si len chcem zistit kolko by ma to stalo atd.[/quote]
nem chapes? je to urobene, ale u pfka1 
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Sob, 16.08.2008, 14:12 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ked som začal čítat túto sekciu ešte som to neako chápal v polovičke už som bol zmetení a na konci už som nevedel ani ja čo chcem 
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Ned, 17.08.2008, 8:49 |
|
 |
Luky
Začínajúci koumák
|
Patrol 2.8TD je asi blbost prerabat, kedze sa da zohnat aj normalne LHD. 4.2D je zase tak zlozite prestavat, ze to nestoji za ten cas a namahu. Este k tomu, aby ti take auto prihlasili, tak musis mat bud papier od vyrobcu, alebo niekoho podmazat. Co tu nejake 4.2-ky su, tak jazdia bud na tych povodnych GB znackach, alebo to maju ludia bez znaciek, do lesa. Mam este dojem, ze v Cechach by sa teoreticky malo dat prihlasit RHD auto na nejaku vynimku, ale to som len tak pocul.
S Pajerom by to malo byt o cosi jednoduchsie. Tam existuje prestavbovy kit zhruba za 2000 USD+shipping. S prihlasenim, to ale furt bude problem.
|
Ned, 17.08.2008, 9:24 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
pfka1 píše: ----caucau,teraz som sa do tohto zacital,tak len na okraj uz je to urobene....nic nie tragicke,roboty kopec ale da sa to... 
... nechcel som ťa menovať bez tvojho vedomia ... ale keď si sa prihlásil, tak je to vonku
Ako sa premiestňujú agregáty v motorovom priestore?
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 17.08.2008, 10:54 |
|
 |
Tonci
Začínajúci koumák
Registrovaný: Sob, 13.10.2007, 23:51 Príspevky: 120 Bydlisko: Dohnany
|
naco sa srat z prehadzovanim palubovky  len treba aby jazdil spolujazdec

|
Ned, 17.08.2008, 14:28 |
|
 |
off-road
Učeň
|
Tonci píše: naco sa srat z prehadzovanim palubovky  len treba aby jazdil spolujazdec  
super napad  no vyzera to trocha blbo
|
Ned, 17.08.2008, 22:11 |
|
 |
HONZA.S
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 22:26 Príspevky: 325 Bydlisko: Benešovsko CZ
|
_________________Když auto tak 4x4, teď si pujčuji Patrol GRY61 4.2TD, Nissan X trail 2.0 4 x 4 , Nissan Almera N16 1.5 a Nissan Primastar 2.5 TDi . janskrceny@seznam.cz tel. +420 723 485 738
|
Pon, 18.08.2008, 7:37 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
Martin 4 píše: pfka1 píše: ----caucau,teraz som sa do tohto zacital,tak len na okraj uz je to urobene....nic nie tragicke,roboty kopec ale da sa to...  ... nechcel som ťa menovať bez tvojho vedomia ... ale keď si sa prihlásil, tak je to vonku Ako sa premiestňujú agregáty v motorovom priestore? ....caucau.netreba premiestnovat agregaty,treba premiestnit volant a ine potrebne veci,vsetko sa da vsak to robili tiez len ludia na pravo,my zase na lavo,co dodat...
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Str, 20.08.2008, 7:09 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|