|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Neviete rozoznať aké je to LPG?
Autor |
Správa |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Tak to že sa jedná o seqvenč na 99,9% mi potvrdil aj človek od fachu, no výrobcom toho LPG si nie je istý, typuje to na to Tartariny, alebo na Landi Renzo. Nie je tam vidno ten reduktor, podľa ktorého by bola jasná značka.
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Str, 17.03.2010, 20:54 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
Ďakujem všetkým za rady, uvidíme, čo ďalej. Auto je na nete už pár mesiacov, vyzerá dobre, ale zatiaľ som nemal cestu tým smerom aby som sa na to osobne pozrel. Keď sa veci nejak vyvinú dám vedieť.
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Pia, 19.03.2010, 15:02 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|