Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 1:12
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 37 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 voda v svetlách 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MoostanQue píše:
na y6o ide vybrat svetlo aj bez demontaze masky

na ten silikon by som sa vykaslal, budu sa rosit... s tou dierkou dole je to rozhodne lepsi napad - a ak sa bojis upchavania, kludne tam vrtni 6tku dieru, taky velky bordel snad nenaberies :-D

pekny den praje

Na mojich wesemoch dierka nepomáha- zaj..ú sa veľmi rýchlo a ostanú zarosené, kým ich neotvorím.
Toto poľskí súdruhovia nejak sprasili.

Uto, 23.10.2007, 8:09
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...rado... a kde si tú dzurku zrobil ?
V parabole, alebo v plastovom telese lampy ?

Uto, 23.10.2007, 8:15
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
...rado... a kde si tú dzurku zrobil ?
V parabole, alebo v plastovom telese lampy ?

V parabole bola a v plastikovom tele som presne podľa návodu vytlačil cicík z ďurky, takže vznikla aj tam.
Ony tie wesemy sú tak nejak ázijsky skonštruované, lebo keď vyberirm parabolu, tak vidno, že je natlačená na plastikovom tele a aj keď je v plastikovom tele mnou vyrobená ďurka, tak voda nemá kadiaľ odtiecť a vlastne ani sa odpariť(ďurka v parabole sa nekryje z ďurkou v tele).

Uto, 23.10.2007, 9:45
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...dierky sa nemusia kryť. Sú tam na to, aby mohla odísť odparená voda keď zapneš lampy.
Wesemov mám na aute hafo, ale zahmlievajú sa mi iba okrúhle pracovné na stožiari (ktoré nemajú dierku v telese pretože nemajú presne stanovenú polohu a teda nie je definované kde je dole) a denné svetlá (ktoré nemajú dierku lebo som lenivý ju vyvŕtať) Inak sú všetky v pohode a nezahmlené.

Uto, 23.10.2007, 10:03
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som urobil podla Martinovho navodu a svetla mam nezarosene dokonca aj po tomto.
Obrázok

Uto, 23.10.2007, 10:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veď teoreticky to mám zmáknuté aj ja, len mi povedzte, kde mám chybu?

Uto, 23.10.2007, 11:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rado nd píše:
Na mojich wesemoch dierka nepomáha- zaj..ú sa veľmi rýchlo a ostanú zarosené, kým ich neotvorím.

No ja som dokonca jeden Wessem rozobral [parabolu ], lebo ma hnevalo ze mam parkovacky na jednej strane, pretocil som to hore nohami, origos dierku som zasilikonoval a vyvrtal zospodu novu. Nemal som po ruke biely silikon tak som tam dal kolom dokola bieli akryl a rosilo sa to jak hovado. Musel som to rozobrat znova akril odstranil dal som bieli silikon na sklo a uz sa to nerosi. Tak bud som to zle urobil a voda si tam nasla cestu, alebo ten akril prepustal vlhkost a sa rosili. Podla mna si mal smolu a kupil si nejaku zlu serku a nekade ti tam vnika vlhkost medzi sklom a parabolou. V tych plastovych dekloch som tie cupliki nechal, ale je pravda ze este pod vodou neboli :lol:.

Uto, 23.10.2007, 12:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO píše:
rado nd píše:

No ja som dokonca jeden Wessem rozobral [parabolu ], lebo ma hnevalo ze mam parkovacky na jednej strane, pretocil som to hore nohami, origos dierku som zasilikonoval a vyvrtal zospodu novu. Nemal som po ruke biely silikon tak som tam dal kolom dokola bieli akryl a rosilo sa to jak hovado. Musel som to rozobrat znova akril odstranil dal som bieli silikon na sklo a uz sa to nerosi. Tak bud som to zle urobil a voda si tam nasla cestu, alebo ten akril prepustal vlhkost a sa rosili. Podla mna si mal smolu a kupil si nejaku zlu serku a nekade ti tam vnika vlhkost medzi sklom a parabolou. V tych plastovych dekloch som tie cupliki nechal, ale je pravda ze este pod vodou neboli :lol:.
Kupoval som na dva krát na dvoch miestach, ale čeknem to.

Uto, 23.10.2007, 12:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[quote="rado nd Kupoval som na dva krát na dvoch miestach, ale čeknem to.[/quote]

Je by som skusil na skusku jeden presilikonovat ze co to uroby. Este tam boli take gumenne fajocky na kable, ale tie si tam asi dal prepokladam :wink:

Uto, 23.10.2007, 14:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO píše:

Je by som skusil na skusku jeden presilikonovat ze co to uroby. Este tam boli take gumenne fajocky na kable, ale tie si tam asi dal prepokladam :wink:

Kua, však sa tým živím.

Uto, 23.10.2007, 15:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rado nd píše:
PACO píše:

Kua, však sa tým živím.

Cim gumickami :-D :-D :-D

Uto, 23.10.2007, 15:31
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No ja neviem. Nemam ani ten silikon.

Uto, 23.10.2007, 17:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tóš, rozobral som, vybral som svetlo a prekvapko...... :shock: nedá sa dať dole samotné sklo od paraboly !!! Takže som ho vybral, ten chromový rámik dole a ono je to tam nejak prilepené, zatesnené.... Takže som to založil naspäť a prestal som sa tým zaoberať. Aspoň sklo som vysypal, ale špinavé je vnutro aj samotná parabola aj sklo..... neriešim, kým svieti, kašlem na to ! HOWGH !!

Uto, 23.10.2007, 19:32
Profil WWW
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
.... thooo je práve ten problém. Málokedy sa dá oddeliť sklo od paraboly (bez násilia)

Čistiť parabolu je vážny vopruz s kefkou na flaše, kusom tvrdého drôtu a kopou handier :x

Uto, 23.10.2007, 20:02
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Onehda po kupe som musel aj ja prejst tymto trapenim, panevadz som si myslel, ze su paraboly zapraskane prachom a inym sajrajtom ...
Skrutenu som tam napchal velmi jemnu handricku (myslim ze to bol kus nejakeho stareho potahu z paplona), a krutenim okolo vlastnej osi som handrickou obtieral sklo aj parabolu... Ucinok bude tym lepsi, cim viac latky sa ti tam podari napchat a pretocit ... Kto chce, moze handricku aj navlhcit, ono ziarovka to vypari ... Na dlzku prsta (ukazovak, prostrednik) sa da parobola aj celkom kvalitne utret od otvoru ziarovky po kruznici, kde dokazeme prstom spravit pritlak na handricku... Zvysok svetla uz len takym lahkym otretim handricky pri vlastnom otacani sa vo svetle ...

Naposledy upravil finder dňa Uto, 23.10.2007, 21:49, celkovo upravené 1

Uto, 23.10.2007, 20:36
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 37 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný