Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
rado nd
OFFROAD Expert
|
MoostanQue píše: na y6o ide vybrat svetlo aj bez demontaze masky na ten silikon by som sa vykaslal, budu sa rosit... s tou dierkou dole je to rozhodne lepsi napad - a ak sa bojis upchavania, kludne tam vrtni 6tku dieru, taky velky bordel snad nenaberies pekny den praje
Na mojich wesemoch dierka nepomáha- zaj..ú sa veľmi rýchlo a ostanú zarosené, kým ich neotvorím.
Toto poľskí súdruhovia nejak sprasili.
|
Uto, 23.10.2007, 8:09 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
...rado... a kde si tú dzurku zrobil ?
V parabole, alebo v plastovom telese lampy ?
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Uto, 23.10.2007, 8:15 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Martin 4 píše: ...rado... a kde si tú dzurku zrobil ? V parabole, alebo v plastovom telese lampy ?
V parabole bola a v plastikovom tele som presne podľa návodu vytlačil cicík z ďurky, takže vznikla aj tam.
Ony tie wesemy sú tak nejak ázijsky skonštruované, lebo keď vyberirm parabolu, tak vidno, že je natlačená na plastikovom tele a aj keď je v plastikovom tele mnou vyrobená ďurka, tak voda nemá kadiaľ odtiecť a vlastne ani sa odpariť(ďurka v parabole sa nekryje z ďurkou v tele).
|
Uto, 23.10.2007, 9:45 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
...dierky sa nemusia kryť. Sú tam na to, aby mohla odísť odparená voda keď zapneš lampy.
Wesemov mám na aute hafo, ale zahmlievajú sa mi iba okrúhle pracovné na stožiari (ktoré nemajú dierku v telese pretože nemajú presne stanovenú polohu a teda nie je definované kde je dole) a denné svetlá (ktoré nemajú dierku lebo som lenivý ju vyvŕtať) Inak sú všetky v pohode a nezahmlené.
|
Uto, 23.10.2007, 10:03 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1808 Bydlisko: SE
|
Ja som urobil podla Martinovho navodu a svetla mam nezarosene dokonca aj po tomto.

_________________ Bývalý offroadak
|
Uto, 23.10.2007, 10:50 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Veď teoreticky to mám zmáknuté aj ja, len mi povedzte, kde mám chybu?
|
Uto, 23.10.2007, 11:14 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
rado nd píše: Na mojich wesemoch dierka nepomáha- zaj..ú sa veľmi rýchlo a ostanú zarosené, kým ich neotvorím. Toto poľskí súdruhovia nejak sprasili.
No ja som dokonca jeden Wessem rozobral [parabolu ], lebo ma hnevalo ze mam parkovacky na jednej strane, pretocil som to hore nohami, origos dierku som zasilikonoval a vyvrtal zospodu novu. Nemal som po ruke biely silikon tak som tam dal kolom dokola bieli akryl a rosilo sa to jak hovado. Musel som to rozobrat znova akril odstranil dal som bieli silikon na sklo a uz sa to nerosi. Tak bud som to zle urobil a voda si tam nasla cestu, alebo ten akril prepustal vlhkost a sa rosili. Podla mna si mal smolu a kupil si nejaku zlu serku a nekade ti tam vnika vlhkost medzi sklom a parabolou. V tych plastovych dekloch som tie cupliki nechal, ale je pravda ze este pod vodou neboli  .
|
Uto, 23.10.2007, 12:08 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
PACO píše: rado nd píše: Na mojich wesemoch dierka nepomáha- zaj..ú sa veľmi rýchlo a ostanú zarosené, kým ich neotvorím. Toto poľskí súdruhovia nejak sprasili. No ja som dokonca jeden Wessem rozobral [parabolu ], lebo ma hnevalo ze mam parkovacky na jednej strane, pretocil som to hore nohami, origos dierku som zasilikonoval a vyvrtal zospodu novu. Nemal som po ruke biely silikon tak som tam dal kolom dokola bieli akryl a rosilo sa to jak hovado. Musel som to rozobrat znova akril odstranil dal som bieli silikon na sklo a uz sa to nerosi. Tak bud som to zle urobil a voda si tam nasla cestu, alebo ten akril prepustal vlhkost a sa rosili. Podla mna si mal smolu a kupil si nejaku zlu serku a nekade ti tam vnika vlhkost medzi sklom a parabolou. V tych plastovych dekloch som tie cupliki nechal, ale je pravda ze este pod vodou neboli  . Kupoval som na dva krát na dvoch miestach, ale čeknem to.
|
Uto, 23.10.2007, 12:13 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
[quote="rado nd Kupoval som na dva krát na dvoch miestach, ale čeknem to.[/quote]
Je by som skusil na skusku jeden presilikonovat ze co to uroby. Este tam boli take gumenne fajocky na kable, ale tie si tam asi dal prepokladam 
|
Uto, 23.10.2007, 14:45 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
PACO píše: Je by som skusil na skusku jeden presilikonovat ze co to uroby. Este tam boli take gumenne fajocky na kable, ale tie si tam asi dal prepokladam 
Kua, však sa tým živím.
|
Uto, 23.10.2007, 15:20 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
rado nd píše: PACO píše: Je by som skusil na skusku jeden presilikonovat ze co to uroby. Este tam boli take gumenne fajocky na kable, ale tie si tam asi dal prepokladam  Kua, však sa tým živím.
Cim gumickami 
|
Uto, 23.10.2007, 15:31 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1808 Bydlisko: SE
|
No ja neviem. Nemam ani ten silikon.
_________________ Bývalý offroadak
|
Uto, 23.10.2007, 17:48 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Tóš, rozobral som, vybral som svetlo a prekvapko......  nedá sa dať dole samotné sklo od paraboly !!! Takže som ho vybral, ten chromový rámik dole a ono je to tam nejak prilepené, zatesnené.... Takže som to založil naspäť a prestal som sa tým zaoberať. Aspoň sklo som vysypal, ale špinavé je vnutro aj samotná parabola aj sklo..... neriešim, kým svieti, kašlem na to ! HOWGH !!
|
Uto, 23.10.2007, 19:32 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
.... thooo je práve ten problém. Málokedy sa dá oddeliť sklo od paraboly (bez násilia)
Čistiť parabolu je vážny vopruz s kefkou na flaše, kusom tvrdého drôtu a kopou handier 
|
Uto, 23.10.2007, 20:02 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Onehda po kupe som musel aj ja prejst tymto trapenim, panevadz som si myslel, ze su paraboly zapraskane prachom a inym sajrajtom ...
Skrutenu som tam napchal velmi jemnu handricku (myslim ze to bol kus nejakeho stareho potahu z paplona), a krutenim okolo vlastnej osi som handrickou obtieral sklo aj parabolu... Ucinok bude tym lepsi, cim viac latky sa ti tam podari napchat a pretocit ... Kto chce, moze handricku aj navlhcit, ono ziarovka to vypari ... Na dlzku prsta (ukazovak, prostrednik) sa da parobola aj celkom kvalitne utret od otvoru ziarovky po kruznici, kde dokazeme prstom spravit pritlak na handricku... Zvysok svetla uz len takym lahkym otretim handricky pri vlastnom otacani sa vo svetle ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
Naposledy upravil finder dňa Uto, 23.10.2007, 21:49, celkovo upravené 1
|
Uto, 23.10.2007, 20:36 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|