Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz
Autor |
Správa |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
To je veľmi obmedzený názor. To isté si mnohý myslia o Rumunsku a vôbec to nie je pravda. Ale samozrejme nikto Ťa nenúti tam ísť.
Ešte raz upresňujem, mal som na mysli "offroadového" sprievodcu.
|
Pia, 24.07.2009, 8:55 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|
a nedalo by sa kontaktovať volaký Ukrajinský OFF klub ?
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pia, 24.07.2009, 11:15 |
|
 |
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
Erik zo Skalice tuším, keď chodieva z defenderclubom tak majú ukrainského offsprievodcu.
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Pia, 24.07.2009, 12:33 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
Fefe píše: a nedalo by sa kontaktovať volaký Ukrajinský OFF klub ?
Nás takýto OFF nadšenec / podnikateľ ?? z UA alebo Moldavska ? (už nempamätám) oslovil minulý rok na OFF festivale Somogybabod. Ako evidentne s cielom robiť sprievodcu. Na podrobnosti už veľmi nespomínam, ale za : "kartón plechoviek Corgoňa" to určite nebolo. Popýtam ostatných čo tam boli možno si budú viac pamätať.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pia, 24.07.2009, 13:06 |
|
 |
Majo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 26.11.2006, 22:15 Príspevky: 681 Bydlisko: Zvolen
|
ja som pri tom bol ked nas oslovil, ale tiez nepamatam podrobnosti.
Ja chodim na UA za ucelom nakupu, takze tamojsiu off sferu neovladam, ale kludne by som sa odvazil ist aj niekde dalej samozrejme s kopou drobnych pre miliciu. Im staci malo, tych 5dolarov je aj prehnane, ja im davam 5-10 hrivien a su spokojny, ze maju na kavu.
Cakanie vo Vysnom Nemeckom byva velmi narocne, radsej chodim vrchom cez Ublu. V podstate smerom tam nie je problem nikdy, to je tak pol hodinky, ale smerom spat som uz 2x cakal cez 8 hodin a raz ma dali aj do boxu, kde chceli este aj gumy vyzuvat.... Podotykam ze Ukrajinci, nie nasi....
|
Pon, 27.07.2009, 16:20 |
|
 |
low
Koumák
|
myslim, ze lze fungovat na ukrajine i bez uplaceni, je fakt, ze se parkrat snazili, ale nakonec cloveka nechaji byt. ano kdyz jim to budeme cpat, tak si vezmou a navyknou brat, takze ja jsem pro opacny postup. davat az kdyz je to opravdu nevyhnutelne nutne. (za posledni tri roky jsem na UA neplatil straf ani jednou)
offpruvodcovani na UA neni problem, pokud by jste meli zajem. nejake drobne zkusenosti uz taky mame.
low / cestoffka.cz / offroadtravel.eu
_________________Offroadvýpravy za dobrodružstvím www.offroadexpedicie.sk
|
Pon, 27.07.2009, 16:44 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|