Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš
vaše skúsenosti z elektrickým zdivhákom
Autor |
Správa |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
Neviem prečo, to tak zatracujete. Výmysel je to dobrý aj keď by som ešte trošku pošpekuloval so zmenšením pôsobiacich momentov.
Sranda, že by to fungovalo aj na manuálne dviháky.
A predpokladám, že majiteľ nejde odhŕňať pol mesta.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Uto, 29.01.2013, 10:46 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
S tým verkcajgom neodhrnie ani pol dvora. Nepraktické, lámavé .....chujové.
Predtým som dal link na niečo čo vydrží (aj keď má svoje chybičky) v podstate akúkoľvek odhŕňaciu celodennú šichtu. Aj v teréne. Po maličkých úpravách a primeranom odľahčení by sa to ľahko dalo zavesiť aj na samca.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Uto, 29.01.2013, 14:10 |
|
 |
Milan FI
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 17.01.2011, 10:49 Príspevky: 521 Bydlisko: Kežmarok
|
Je tu toho o odhŕňani a radliciach popísané dosť. Ako Tunki správne poznamenal, je to biedna konštrukcia aj na samca. Po druhé, je to príliš vpredu, to znamená, že jakmile ju natočí,tak ho odtlačí. Na 10cm prašanu OK, inak nech to nechá tak. Ten zdvihák síce môže skúsiť, ale jak som písal, ja som to riešil starým aku šroubovákom napojeným na baterku a s ovládaním zo sťahovania okien a fachčilo to s mojou radlicou, ktorá je oveľa masívnejšia. Inak ta pneukaktusová je bomba, len ja na niečo také nemám možnosti, ani vedomosti.
_________________ Vždy ži svoj sen, neboj sa ísť pomaly, boj sa stáť na mieste, ale nezabudni si užívať život kým môžeš!
Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla
Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,
|
Uto, 29.01.2013, 15:30 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
s tými poistkami som to tak nemyslel neviem to cez obrazovku vysvetliť, ťažko takéto veci riešiť cez internet
Lukáš veľa šťastia vo výrobe pluhu, včera sme si povedali cez spravy čo a ako 
|
Uto, 29.01.2013, 20:06 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
na tom nemas co vysvetlovat, ohmov zakon sa niekedy ucil uz na zakladnej skole, ale zjavne ta uz niekto poucil
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Uto, 29.01.2013, 20:35 |
|
 |
Samik1300JX
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 19.12.2011, 23:09 Príspevky: 261 Bydlisko: Trenčín
|
OFFroad4wd píše: s tými poistkami som to tak nemyslel neviem to cez obrazovku vysvetliť, ťažko takéto veci riešiť cez internet Lukáš veľa šťastia vo výrobe pluhu, včera sme si povedali cez spravy čo a ako 
diki diky takze winch uz aj vivíja lano len treba relatko a koliskový prepínač a mozem začat merat , rezat , zvárat

_________________ 2x Samurai pozitív
|
Uto, 29.01.2013, 21:00 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|