Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Co moze byt pricinou takto odpadnuteho kolesa?
Autor |
Správa |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
teslo píše: pejo píše: Koleso na poloosi nemajú uložené asi už len gaziky, uazy a ara, kde sa toto ´´vylepšenie´´ nedostalo. a Land Rover 
ale iba Defender, nie? Disko a Range už ´´zmodernizovali´´.
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Pia, 04.07.2008, 14:30 |
|
 |
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|
"zmodernizovane" su iba posledne generacie Disco a RangeRover. Samostatna kategoria je Frelander. Ale to uz su vsetko nezavisle zavesenia.
_________________Range Rover farma 
|
Pia, 04.07.2008, 15:35 |
|
 |
laci73
OFFROAD Expert
|
Karlito píše: Ten automobil nemá zlomený rám... so zlomeným rámom by vyzeral ako grcajúci jazvečík... Pick Up - výhodou je ložná plocha a zvýšená nosnosť, nevýhodou sú dosť nekultiované jazdné vlastnosti v nezaťaženom stave (riťka proste odskakuje) - takže by som to tipnul na riešenie kompromisom -ka-
Asi mam len pokruteny display.....Toyota bola nutena predlzit zaruku na 10 rokov z dovodu praskania ramov sposobenych predcasnou koroziou......Ale tie praskaju len v north amerika, to sa africkych a slovenskych modelov netyka.
a tymto uzatvaram debatu na spolahlivost Toyoty...venujme sa radsej teme odpadnuteho kolesa.
|
Sob, 05.07.2008, 2:14 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
No tá severná amééikáá.
Som si teraz kúpil amerického Rugera a tý blbci cez celú hlaveň pre istotu vygravírovaly nápis: "Pred použitím si pozorne prečítajte návod na použitie". 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 05.07.2008, 11:34 |
|
 |
laci73
OFFROAD Expert
|
A precital si si?
Oni to nerobia pre blbcov, ale pre to, ze americka legislativa ti umoznuje ich sudit za to, ze to nebolo napisane a tak sa brania proti spekulantom a sikovnym pravnikom. Az by som ti dal precitat navod co som dostal ku autu by si sa chytal za hlavu tak ako ja, ale na SK ak sa vykotis do priekopy lebo si nevedel ze auto v 120 Km rychlosti nezvladne zakrutu na snehu, tak ti daju neprisposobenie jazdy.....tu zavolas pravnikovi ze to nebolo v navode, a vysudis majetok.
Tak pozor na ten navod....radsej si ho precitaj ako si ustrelis gule, lebo na sk ti ani umele asi nedaju 
|
Sob, 05.07.2008, 17:37 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|