|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
Tyky
OFFROAD Expert
|
Martin 4 píše: ad Tyky ... dokonca také máme doma .. ale ako to použiť ? ... nasypať na podlahu ? to bude trocha vopruz to zase vysávať...
staci ked len nechas otvorene vrecko, alebo to vysypes do dvoch troch igelitiek a nechas na podlahe.
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Str, 07.01.2009, 17:20 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

bolo tu spomenuté pár dôležitých vecí, ako je:
1) únik chladiacej zmesy do priestoru pre posádku
2) netesnosti a následné zatekanie zvonka
3) navlhnuté izolácie na podlahe (rôzne príčiny)
4) vláčenie vlhkosti na topánkach
ak nič z toho nie je príčina, tak takmer isto ide len o klasické namŕzanie vzdušnej vlhkosti, ktorej je v teplom vzduchu obsiahnutého veľa a pri ochladzovaní sa zráža na studených častiach interiéru; prejavuje sa to hlavne pri prudkých poklesoch teplôt (pozor, aj po vyhriatí na slnku počas teplôt pod nulou a následnom prudkom ochladení)
najúčinnejšia prevencia, ako už ktosi napísal, po jazde autom vyvetrať interiér aspoň po dobu, kým sa vytrasú koberčeky od mláčiek, snehu a iného sajrajtu
ja celoročne (ale doporučujem aspoň v zime) používam gumenné koberčeky zachytávajúce vlhkosť z obuvi; vie ma pekne nasrať, keď veziem niekoho, kto odkope koberček kdesi do riti a na podlahe ostanú mláky, blato a podobne
ak sa nato dbá, aj pri celoročnom parkovaní von je auto zdnuka zamrznuté námrazou len párkrát - hlavne pri prudkom prechode z plusových do mínusových teplôt
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 07.01.2009, 18:26 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|