Dnes je nedela 18. mája 2025, meniny má Viola a zajtra Gertrúda
ako dosiahnut zapísanie off uprav a vynimiek do TP
Autor |
Správa |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8012 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

No je to hanba co sa roby na Slovensku,, clovek sa neraz hanby ze zije na Slovensku,,bo v inych statoch z toho nerobia vedu,, normalne v servisoch namontuju navyjak, ram atd., a zapise sa na zaklade toho do TP..alebo sa vobec nemusi zapisat.. ale v tomto skur....m state zo vsetkeho chcu ryzovat, a zodrat z cloveka kozu,, len ked si takto spomeniem,, za nezapisane elektronove disky sa v minulosti brali OEV, +pokuta, dnes sa uz to neriesi,, za tretie brzdove svetla sa davali pokuty a brali OEV, dnes je to uz samozrejmost,, za neprepisany motor -teda nesedelo cislo motora za vozidlo zaistilo, bralo sa OEV,, samozrejma vec ze vsetko za doprovodu pokut,, dnes uz nik neriesi vymenu motora teda vyrobne cislo,, cize sme zaostaly alebo to schvalne robia?? vsak posraty poliaci co boli vstale oproti nam zaostaly, dnes su v popredi desatrocia oproti sprostemu slovakovy  , tieto veci neriesia a su samozrejmostou a beznou vecou,, napriklad unas neprihlasis vozidlo s pravostrannym riadenim, kym v polsku a madarsku ano, teda ked sa preroby na lavostranne riadenie. 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 11.04.2015, 8:56 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
Mato SE píše: Ja čo som sa bavil s tým predajcom tak mi povedal že tam montujú navijaky od firmy Zone a že na platňu musia vyraziť vin číslo a potom dajú k tomu nejaký certifikát a s tým treba zabehnúť na DI ale keď som sa pýtal na rozmer pneu tak mi povedal že si tam môžem dať aké chcem že aj tak to nikto nekontroluje Hm, dobre je si najprv pozriet legislativu: http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=139102 potom zoznam navijakov ktore su v SR schvalene a daju sa zapisat: http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=37851 (vo vyhladavani - druh systemu: navijak) a potom zistis ze sice Jeep sa k tomu ma co vyjadrovat, ale ani Jeep a ani nejaka Zone nedisponuju opravnenim na montaz, vydanie certifikatu a zapis navijaku do TP. To moze len zastupca vyrobcu navijaku uvedeny v zozname tu:
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Sob, 11.04.2015, 11:25 |
|
 |
FOGY
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 22.03.2012, 23:30 Príspevky: 428 Bydlisko: Rožňava
|
SLOVENSKO = byrokratický grc
máš mať všetko zapísané, ale nikto ti nič nechce zapísať
_________________ARO 10,ARO 10, Asia Rocsta, JEEP YJ, TJ, JK https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177
|
Sob, 11.04.2015, 20:33 |
|
 |
Bananko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 05.01.2015, 21:13 Príspevky: 623 Bydlisko: Ba 5
|
_________________ Myšivbuši Pajero II 2,8td , Toyo Open country MT 265/75 R16 Myšivbuši Pajero II 2,8td aut. , Michelin 265/70 R15
|
Sob, 11.04.2015, 20:55 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8012 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
FOGY píše: SLOVENSKO = byrokratický grc
máš mať všetko zapísané, ale nikto ti nič nechce zapísať presne  , vsak otom pisem v mojom citate.. 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 11.04.2015, 21:38 |
|
 |
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1209 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
byrokracia podporuje korupciu úradníkov ale to už nie je len náš problém, ale pomaly celej EU
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Ned, 12.04.2015, 6:04 |
|
 |
rolee
Učeň
|
mám mitsubishi L 200. potreboval by som zapísať do TP nejaké iné rozmery pneumatík, kto má skúsenosti poraďte do sz. Poraďte aké by mohli byť ďalšie rozmery. Vozidlo mám bez úpravy podvozku. THNX
|
Ned, 10.05.2015, 16:44 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|