|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Denné svietenie - ako odstrániť
Autor |
Správa |
iggirock
Čumil
Registrovaný: Ned, 23.01.2011, 15:13 Príspevky: 9 Bydlisko: Rudava
|
Kto má skúseností s odstránením denného svietenia???
Nie je to domontovaný modul ale priamo z výroby riešený cez riadiacu jednotku. Jedná sa o Ford Ranger 2009, podľa nemenovaného FORD servisu je riadiaca jednotka z Mazdy (BT50) a oni to v živote nevideli tak nech idem tam. HAHA.... Ale čo už. Sere ma to lebo stále svietim aj keď chcem napr otvoriť len okno, svietenie sa totiž spustí ak kľúč zapnem do 1 polohy.
Nechcem to prestaviť ale úplne odstrániť (preprogramovať) a svetla spínať normálne na ľavej páčke manuálne. Takže elektrike / elektronike ZDAR!!!
Dík
iggi
_________________ Pajeje III & Ford Ranger
|
Štv, 27.10.2011, 11:47 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
nemali by denné svetlá svietiť až po naštartovaní motora?
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Štv, 27.10.2011, 11:50 |
|
 |
iggirock
Čumil
Registrovaný: Ned, 23.01.2011, 15:13 Príspevky: 9 Bydlisko: Rudava
|
Ak je modul domontovaný, svietia až po naštartovaní, ak je napriamo, svietia hneď. Môže sa to ale líšiť od značky / výrobcu. Tak som to zatiaľ prezisťoval u firiem čo domontovávajú svietenie. Odkázali ma značkový sevis keďže ide o priame nastavenie cez RJ.....
_________________ Pajeje III & Ford Ranger
|
Štv, 27.10.2011, 12:00 |
|
 |
visby
OFFROAD Expert
|
skus sa skontaktovat s nejakou vacsou firmou co robi chiptuning, mozno budu mat sw na tvoje auto...
|
Štv, 27.10.2011, 13:20 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|