Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 13:01
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
 Vyroba noveho kluca 
Autor Správa
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Uz to to bolo, ale nakolko sa jedna o beznu znacku, skusim novu temu.

Vybrala sa bateria z Fabie (2 mesiace bude stat), zamkla cuplikmi, a az dodatocne sa zistilo, ze sa neda otvorit pomocou kluca.

Tipujem, ze je proste vydraty (ak porovnam tie vystupky po bocnych ryhach s inym klucom z ineho auta, napr. oktavka, tak je ten kluc proste skoro holy).

Nahradny kluc sa zatial nepodarilo najst (majitel auta je BFU = bezny franta uzivatel).

Otazka znie, ci mi ten kluc vie importer skoda SK, alebo autorizovany servis podla Vinka (alebo ineho dokladu, ktory ako vlastnik mam), zmastit.

Rozmyslal som aj nad variantou, ze koncom novembra (vtedy zacne countdown na vybratu baterku), dam niekomu sikovnemu to auta proste vyhackovat, a baterku tam strcime uz finalne naspet.

V kazdom pripade je dost blbe pomyslenie, ze klucom neviem otvorit dvere :-(

Riesil niekto nieco podobne ?

Dakujem.

Štv, 20.10.2011, 21:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pri klucoch od auta bol taky cierny stitok, kde boli nejake ciselka, podla toho by sa to malo dat vyrobit, otazka jeci nie je nahodou na tom nahradnom kluci

no a co sa tyka zodrateho kluca, vsetky nissany, ktore som mal, mali kluce take, ze vypadavali zo spinacky a zatial mi vzdy z nich vyrobili take kopie, ze to ide v pohode otvarat a aj startovat

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Štv, 20.10.2011, 22:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
riesil, skusali sme aj VW od nich sme vyjadrenie nedostali, ale nebol problem s dverami ale zo spinackou, robil nam to z Prejtej Kabelač KABECARS alebo tak nejako sa to vola (po lavej strane na ceste IL-DCA) , podla zamku dveri vyrobili kluc a diagnostika vyplula cislo RJ a podla toho sa spravil cip
vraj nove auta VW group (mozno aj ine) maju elektronicky zamok cize ked chces odomknut takym istym klucom (ale nemas tam cip tej RJ ktoru mas v aute) tak to neodomknes, pochopil som to tak ze drazky v kluci ani nemusia byt staci ked je ten cip, co je natom pravdy neviem

Štv, 20.10.2011, 22:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Finder, každý značkový servis Škoda to vie zabezpečiť - chvíľu to trvá, ale je to bez problémov.

Štv, 20.10.2011, 22:56
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Čauko, mam niečo také... Je to sice z GVI, ale ak by si prehodil len vnutornosti zamku, tak by to malo fungovať...

Obrázok

Štv, 20.10.2011, 23:26
Profil ICQ
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ak ma auto central, je mozne aplikovat nasledovne:
(prebrate z iineho fora).

1. donesies zdravu baterku, minus pol pripojis hocikde na odizolovanu kasnu (ked lahnes dole pod auto tak tych miest najdes hodne), plus pol pripojis na svorky alternatora alebo starteru.

vylezies hore, zafajcis cigaretku, potom mozes otvarat dialkovym.

2. Opatrne vykopneš prednú mriežku v nárazníku ta čo je pod ŠPZ-kou strčíš ruku dovnútra smerom hore a potiahneš lanko na otvorenie kapoty.Kapota sa otvorí vymeníš AKU mriežku dáš na pôvodné miesto.

===
Zajtra sa idem na to pozriet :-D

Sob, 22.10.2011, 20:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Finder ,velmi som to nepochopil ,ale akože zakladnym problemom je teraz otvorit Fabiu? ...no jednym z riešeni je aj vyššie spomenuty sposob s nahradnou bateriou a hladat "+" kontakt ,ale skus sa ešte popytat mechanikov v okoli či nemaju niečo take:

http://www.driveservis.sk/product/detai ... anie-dveri

;-)

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Sob, 22.10.2011, 21:18
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ano, problem bol aj je otvorit Fabiu. Tym vydratym klucom sa da nastartovat, ale nedaju sa otvorit dvere.

Nad tym vankusom som rozmyslam, konkretne je na nete video, ako nejakou erotickou pomockou (myslim, ze tomu hovorili analny drazdic), otvaraju na fabii kufrovedvere. Nechcem sa toho drzat, a stracat tym cas, aj ked si matne pametam, ze fabie naozaj maju na prahu kufra, tesne vedla zamku nieco, co sa da stacat, takze asi by to aj mohlo fungovat.

Ned, 23.10.2011, 10:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v BA mam takeho pana 0905610173- otvaranie aut. myslim, ze v PB by to mohla zmaknut aj obycajna klucova sluzba.

Ned, 23.10.2011, 11:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
..tak ak je to tak ,že nefunguje len central ,tak by som nad nešpekuloval a priložil novu baterku ,lahol pod auto,našiel "+" kontakt "-" niekde na kostru a davaj otvarat ;-)

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Ned, 23.10.2011, 12:33
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D Ak nevyjde to vykopnutie mriezky, asi to tak budem musiet spravit, vtip je v tom, ze auto je zrovna nad obrubnikom, takze ten pristup je tam celkom zaujimavy ... Asi zaistim zadne kolesa, a zdvihak ... :?

Naposledy upravil finder dňa Ned, 23.10.2011, 16:08, celkovo upravené 1

Ned, 23.10.2011, 12:37
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
findo ja mam taky speci zdvihacik... ide cca 8cm nad zem a hore ide cca 50cm , = vopcham sa pod auto v pohode.

Ned, 23.10.2011, 14:54
Profil WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
cez tyzden mam isst do ba
zavolaj a cestou sa stavim

zvysok...

Ned, 23.10.2011, 18:40
Profil WWW
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked pojdes zavoalaj , dam ti ten silent

Ned, 23.10.2011, 20:47
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Problem s klucom som nechal na majitelovi.
Vykopnut spodnu mriezku nepomohlo (mimochodom, vecsie nasilie rulami postacilo).

Lahol som pod auto (napriek tomu, ze mi v tom zavadzal priamo pod naraznikom obrubnik, ale hlava mala miesta dost), a hla - chybal spodny kryci plast motora. Bolo vidiet pekne na lanko otvarania kufra. Vytiahol som hever z koktavky, zdvihol si auto viac, vsunul sa pod auto, potiahol lanko a sup - kufor cvakol.

Ned, 05.02.2012, 21:50
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 15 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný