Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 1:06
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 potrebujem radu 
Autor Správa
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
caute potrebujem poradit mam nissan patrol spaniel ale je to ten spojarsky a je to rok vyroby 2000 s motorom ako ma terano 2,7 TD...motor mi odisiel a potrebujem zistit ci tam mozem dat RD28D alebo 3,3 D ak ano tak ak niekto vie motor s prevodoukou komplet alebo aj cele auto bez papierou posunte mi to

Pon, 18.06.2007, 7:14
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Na 3.3 zapomeń , narvať by tam šla , ale bolo by dosť problémov, a tú 2.8 šesť valec , by asi šlo , ale najprv bych skusil opraviť ten motor, čo máš doma , prípadne GO a máš istotu ,že máš dobrý motor, a nie vyhonený kšunt. :-D

2.7 td štvorvalce , sú aj v nisan terano , a je ich dosť , a majú na rozvodoch reťaz, čo je na off lepšie ,ako remeň. A výkon a spotreba je asi tiež lepší , ako 2.8 D hladký.

Pon, 18.06.2007, 11:42
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať nic
Kapo diky za radu,oprava toho motora co mam by bola dost nakladna....uz teraz viem ze turbo je vadne co je velmi financne narocna zalezitost a zajtra sa dozviem co este je zle....stalo sa to ze predchadzajuci majitel nejazdil auto stalo asi 4 roky,nemenil sa olej...isiel som po auto do BA prisiel som do KE a rovno som dal vymenit olej(keby si videl ten stary olej no neveril by si) a potom sa zacali problemy...novy olej praplachol stare usadeniny,upchali sa mazacie kamaliky k turbu...turbo nebolo mazane...vynechavalo olej.cerpadlo atd......auto ma nabehane 71000 poctivich km tak je skoda ho predavat lebo karoseria a podvozok su uplne super.....len ten motor :roll: preto potrebujem vediet ze ci sa to da a ze co vsetko treba menit......podla mna motor prevodouku a kardan..

Pon, 18.06.2007, 13:19
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
martin86 píše:
....oprava toho motora co mam by bola dost nakladna....uz teraz viem ze turbo je vadne co je velmi financne narocné....

Ak myslíš ,že jednoduchšie a lacnejšie je zohnať RD 2.8 d , tak ať. To sa obráť rovno na Radaoff , má v dielny zbierku patrolov :-D

Pon, 18.06.2007, 13:56
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať nic
on uz o tom vie....uvidime ako to bude

Pon, 18.06.2007, 16:23
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný