Dnes je piatok 23. mája 2025, meniny má Želmíra a zajtra Ela
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Autor |
Správa |
alfa
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 23.10.2014, 20:05 Príspevky: 123 Bydlisko: Žilina
|
Kde v ZA, popripade v okoli chodite /davate umyvat/ podvozok svojho auta? Ja som bol dnes na samoobsluznej umyvarke v teplicke, riadne dlho mi to trvalo, predpokladam ze som sa s tou wapkou ani poriadne vsade nedostal a navyse obsluhe aj vadilo ze tam robim taky bordel, samozrejme ze som to po sebe upratal, pred tym nez som odisiel. Mate nejake typy na umyvanie-umyvarky podvozku v okoli ZA?
_________________ Toyota Landcruiser 90 3,4i 24v V6 +LPG
|
Ned, 20.12.2015, 13:19 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
off-top Neries. Ak to nemaju viditelne napisane, nemozu nic. To ze si iniciativne po sebe upraces, je to tvoje plus, mozes tam ist aj na buduce, a vedia, ze nie si debil. Umyvarka je na umyvanie, a ak nemaju striktne napisane, co je to take "primerane znecistenie", tak tahaju za kratsi koniec. Obsluhe nutne nemusi vadit blato z auta, ale az ked maju robotu po tebe ... Ak im to ulahcis lopatou a metlou, kaslu nato. Tiez zalezi, ci je to automaticka ale rucna umyvarka ... V rucnej plati vyssie napisane. Pokial poznas nejake hlbsie kaluze, mozes zacat s autom tam ... Co vecsie kusy, mohli by tam odpadnut ...
|
Ned, 20.12.2015, 17:22 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 24.05.2012, 12:56 Príspevky: 988 Bydlisko: Povazie
|
u nas v tn je jeden box kde mozes ist aj ked prave dojdes z tisovca... jasne ze je normalne po sebe upratat megamrdnik co tam po tebe ostane. inac ako pise finder, ja to tiez robim teraz systemom "predumytia" v nejakej vode... okrem toho nejaka " umyvarka podvozkov" neexistuje, teda predpokladam.
_________________ Patrol & Patrol...
ex: Wrangler JK s talianskym Detroit dízlom ex: Pajero 2.8
|
Ned, 20.12.2015, 18:16 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2155 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
U nas v LM je jedna umyvarka, kde Ti za 7€ najskor auto vyvapkuju auto, potom ide na trisky, kde Ti to automaticky vyvapkuje podvozok zospodu a potom este kefy. A chlapi si nic nerobia z offroadov, kedze hned vedla maju nakladnu umyvarku. Takze umyvarka podvozku ako taka existuje, resp. sa to tak da nazvat.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Ned, 20.12.2015, 18:32 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 24.05.2012, 12:56 Príspevky: 988 Bydlisko: Povazie
|
ano, oplach podvozku existuje...ale akoze ocakavat ze ti to umyje spodok auta po nejako zraze alebo vaznejsom jazdeni je tazka naivita...preto som napisal ze nieco take asi neexistuje... inak...medzi porubkou a tou pizzerkou zrub asi 200m za zeleznicnym prejazdom najdes vhodne miesto, staci otvorit oci...ale ja som ti to nepovedal 
_________________ Patrol & Patrol...
ex: Wrangler JK s talianskym Detroit dízlom ex: Pajero 2.8
|
Ned, 20.12.2015, 20:11 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
Na čézádé (a občas aj inde) majú rampu, na ktroú sa dá vyliezť a auto umyť wapkou aj zospodu, dokonca horúcou vodou. Kedysi sme tak pred STK umývali zaolejované časti, ktoré nemali byť zaolejované.
Ale či ťa s hentak zajeblateným vehiklom nevyhodia, závisí od vzťahu tvojej peňaženky k tomu dedečkovi, čo sedí a pozoruje wapku.. aspoň to tak bývalo.
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž.. 
|
Ned, 20.12.2015, 21:14 |
|
 |
alfa
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 23.10.2014, 20:05 Príspevky: 123 Bydlisko: Žilina
|
tomato, vdaka za tip.take prejazdovo oplachovacie miesto sa da najst, aj ked niekedy treba toho viac prejst, aby clovek na to natrafil. MoostanQue : take nieco som myslel, ze vyjdes na rampu a tam ti to podla moznosti niekto oplachne. V Kezmarku bola /neviem ci este je/ taka umyvarka aj s vycistenim podvozku, auto vyslo na rampu, zamestnanec umyvarky si dal prsiplast a auto vywapkoval cele zo spodu. Myslel som ci take nieco nieje aj v okoli ZA. Co sa tyka umyvarky v teplicke, tak ta podlaha by sa lepsie cistila, keby tam mali metlu a lopatu, nakolko som to vysistil oplachom s wapkou, co ma len stalo peniaze navyse. Je vidno ze tam chodi viac takychto zablatenych aut, lebo v kazdom boxe bolo na tej strednej oddtokovej mrezi zachyteneho dost vela blata s travou.
_________________ Toyota Landcruiser 90 3,4i 24v V6 +LPG
|
Ned, 20.12.2015, 21:43 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|