Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
peto SB
Koumák
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 17:57 Príspevky: 175 Bydlisko: okr. SABINOV
|
Cavte. Uvazujem o kupe rozširovacích podložiek len neviem aku hrúbku. Kolko je optimum koli namáhaniu a co na to zelený keby gumy trcali cez blatníky. Je to na Toyotu 70.
_________________TODAY TOMORROW TOYOTA LJ 70 PROTO (napravy Unimog 404 ,Warn 8274 mechanika BRDM ,tlmice FOX,Optima,Tripmaster atd;-) www.terennytim.skhttp://www.youtube.com/channel/UCCvWshSIJC5DKhAwDOi4L5gPREDAJ NÁPRAV A DIELOV DO NÁPRAV Z UNIMOGU 404
|
Uto, 15.01.2008, 17:10 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
Pozri si pár príspevkov o podložkách, a diskoch s mínusovým ET.
Ak nechceš špekulovať s inými diskami, tak podložky. A "samozrejme"
nesmú gumy trčať von 
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Str, 16.01.2008, 7:57 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
no tak teraz neviem - admin myslel, že môj príspevok je od veci, alebo som tu písal a nakoniec som to neodoslal...
...nech je ako chce, malá rada: kolesá by nemali trčať mimo krabicu, ale dá sa to riešiť plastovými, v prípade väčšej šírky gumennými lemami;
ja mám origo plastové lemy a pri podložkách +30 mm kolá vyliezli z lemov tak jemne (možno centimetrík), že pri bežnom pohlade vypadajú absolútne OK a žiadnemu policajtovi nemajú prečo vadiť
trčiace kolesá oceníš hlavne pri bočnom náklone v hlbokých koľajách, kedy nebudeš šúchať bok auta, lebo sa o ne oprie zboku; hlavne gumenné lemy oceníš v blate, lebo ti chytia sajrajt, ktorý by inak skončil na budke; pritom ich pri bočnom opretí kolies nepoškodíš a aj pre policajta by to malo byť ok...
čo sa týka namáhania iným zaťažením oproti originálu, tak je reálne väčšie, ale ako vidíš, bežne sa tak jazdí, Dindaj má dokonca vyše 10 cm oprroti origo a funguje to...ale záruku, koľko ti to vydrží ti nedá nik
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 16.01.2008, 10:31 |
|
 |
MiroZa
OFFROAD Expert
|
Na 73 sa dávajú od 3 do 5 cm. Na 70 je to detto. Záleží iba na diskoch (ET) a Tvojom vkuse. Ani tie 5 cm nerobia tým čo ich majú problémy a majú ich už dosť dlho (jarouch, krocan).
Aj ja o nich uvažujem (neviem zatiaľ akej hrúbky) pretože najlacnejšie disky napr. plechové patrol Ti bez podložiek nebudú pasovať vpravo vpredu kvôli čapu riadenia. Ak budeš skúšať čo sa Ti hodí tak vždy skúšaj koleso vpredu napravo. Ak ti zapasuje tam tak bude pasovať všade.
_________________ Kde ostatní končia ...
|
Str, 16.01.2008, 13:38 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
No... robia problémy či nie... ja osobne mám 4cm, aj keď z rozobratého auta (staršie), ale profi...a GOLĎÁK má podložky a vibruje mu to... záleží od prevedenia.
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Str, 16.01.2008, 14:47 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Cena podložiek ma "inšpirovala" ,takže zajtra je na programe výroba. Mám k dispozícii sústruh SU32 aj kvalitnú vyvrtávačku.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Str, 16.01.2008, 15:24 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|