|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
chalani potreboval by som kontakt na Jana Laciaka z Rimavskej Soboty pokazil sa mi mobil aj s kontaktami riesili sme spolu nejake veci za info dakujem.
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Štv, 05.03.2009, 9:00 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
robo kop píše: chalani potreboval by som kontakt na Jana Laciaka z Rimavskej Soboty pokazil sa mi mobil aj s kontaktami riesili sme spolu nejake veci za info dakujem.
Skus sa kontaktovat s Gabom ci nahodou nema nanho kontakt na Gaba najdes tu  . http://www.offroadshop.sk/
|
Štv, 05.03.2009, 10:07 |
|
 |
RENSO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca
|
robo kop píše: chalani potreboval by som kontakt na Jana Laciaka z Rimavskej Soboty pokazil sa mi mobil aj s kontaktami riesili sme spolu nejake veci za info dakujem. jano laciak? poznam jedneho offača z toho kraja ale nieje priamo z RS. ma kratkeho patrola GR bez zadnych skiel, ma tam plechy..... pokial je to on, napiš PM, kontakt mam
_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer
|
Ned, 08.03.2009, 23:02 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|