Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
chlapi ako umyvate motor ?? cim?ako casto?sposob.?.....vzdy som to robil arvou a hadicou ,ale dnes je plno inych pripravkov...wapky dostupnejsie....prikryvate elektriku? diki,,,,
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Uto, 16.01.2007, 22:45 |
|
 |
Xader
|
Ja vacsinou klasicky wapkou  nic nezakrivam ... pekne to cele umyjem, ked tak su aj pripravky na motor ktore pred wapkovanim nastriekac
Len horsie to je davat dole s tapaciru co je na kapote zo strany motoru 
|
Uto, 16.01.2007, 23:07 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Xader píše: Ja vacsinou klasicky wapkou  nic nezakrivam ... pekne to cele umyjem, ked tak su aj pripravky na motor ktore pred wapkovanim nastriekac Len horsie to je davat dole s tapaciru co je na kapote zo strany motoru 
Tak tak ,arva a wapka. Akurvát opatrne na čidlá a el.,lebo dorá wap je ohen. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 16.01.2007, 23:45 |
|
 |
Harley
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 19.11.2006, 15:09 Príspevky: 646 Bydlisko: Praha
|
Zásadně jen Arva a červená,neekologická! Všechny ostaní sajrajty mi vždycky udělaly nějaký fleky na lakovanejch nevo leštěnejch dílech. Wapku nepoužívám,je to moc velkej tlak jen takový to oplachování hadicí. U eletriky se snažím vyhnout přímýmu zásahu rozdělovače a hlavně TPS. Jinak to elektrice nevadí.
_________________Jeep Grand Cherokee ZJ LX 5,9 V8,
Jeep Wrangler Sahara TJ 4,0L automat.
www.properform.cz
|
Str, 17.01.2007, 10:52 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
no a hlavne si prečítaj návod na použitie svojho vozidla  ,lebo niektoré fára to majú vyslovene zakázané
ja motor umývam až ked musím,no, ked ho už pod kapotou nemožem nájst
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Štv, 18.01.2007, 1:20 |
|
 |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
Pneukaktus....ved prave....vzdy som si na motor potrpel a mal ho vylesteny...ako isli roky tak som trochu zlavil a je fakt ze odkedy som prestal otvarat kapotu.....prestali mi problemy...proste len lejem olej....nekedy je menej viac,ale prave preto sa pytam na skusenosti inych.....cau
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Štv, 18.01.2007, 9:00 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|