Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 21:31
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 
 offroadova/motocrosova draha v DNV? 
Autor Správa
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Dneska som hladal na mapy.sk jednu ulicu v Devinskej Novej Vsi v Bratislave a nahodou som na satelitnej mape narazil na cosi, co vyzera, ako offroadova alebo motokrosova draha.

Ked som znova objavil teplu vodu, tak sa ospravdelnujem za ignorantstvo, ale vie mi niekto povedat, co to je a ci sa tam moze normalne jazdit?

Je to priblizne v miestach, ako je to Á v napise NOVÁ.

Obrázok

Vyzera to nejako takto

Obrázok

Štv, 07.05.2009, 19:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ano dobre sa ti zdalo. Je to motocrossova draha. Na offroad je nepouzitelna ale na moto a atv celkom OK. Nie je to sice nijak zvlast upravovana verejna draha, ale da sa tam ist v podstate hocikedy pojazdit. Stara sa o nu partia motocrossarov z devinskej, a ked tam chces castejsie chodit je dobre im nieco prispiet na udrzbu. Obcas tam donesu nejaky bager a daju ju doporiadku.
My tam chodime obcas trenovat na ATV (hlavne pred pretekmi - ziskavat kondicku ;-) )

Štv, 07.05.2009, 19:24
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 2 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný