Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 21:51
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 240 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Ďalší
 Vybava auta - alebo co so sebou vlacite, a preco ... 
Autor Správa
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Myslim ze tema je jasna, mozete sa realizovat, kto ma zaujem.
----
Zdvihak, sem tam sekeru, skoro furt macetu, niekde som odjeb.l lano, kluc na kolesa, komplet zakladny vercajch (klieste, kladivo, sroby, srobovaky, ..), nahradne ziarovky, poistky, olovenu nabijatelnu baterku ...
V zime aj retaze a siroku hlinikovu lopatu (rozoberatelnu - srob + motylikova matka- made in home, zmestila by sa, ale nezabera tolko miesta ked treba). A to je asi vsetko ...

Štv, 19.10.2006, 20:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tema jasna ,ale Martin4 nech radsej nepise co vozi ,lebo toho bude asi velmiiiiiiiiiiiii velaaaaaaaaaa a dlho budeme citat. :lol: :lol: :lol: :smt023

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Štv, 19.10.2006, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MARTINO píše:
Tema jasna ,ale Martin4 nech radsej nepise co vozi ,lebo toho bude asi velmiiiiiiiiiiiii velaaaaaaaaaa a dlho budeme citat. :lol: :lol: :lol: :smt023

NIE NIE radsej nech napise co nevozi.... :-D

Štv, 19.10.2006, 22:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Doteraz vozím základné veci, lano, gola sadu, zakladne naradie, lano, povinnú výbyvu lekarnička trojuholník to je asi samozrejmosť, Flašu oleja, bandasku čističa na okna, nejaké handry na zababrané paprče, rukavice, zdvihák, žiarovky, poistky, v zime lopata a planujem reťaze.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Štv, 19.10.2006, 22:06
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked ste pri tých reťazách aj to pomáha ???a dávate ich na prednú nápravu,alebo na zadnú nápravu :oops:

Štv, 19.10.2006, 22:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
ked ste pri tých reťazách aj to pomáha ???a dávate ich na prednú nápravu,alebo na zadnú nápravu :oops:

Najlepšie na všetky 4 :-D ale o tom všetkom sa da polemizovať kde ich dať predok zadok, najme ked maš full 4x4

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Štv, 19.10.2006, 22:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To je namet pre admina nech vytvori zvlast temu pre retaze ak mate chut diskutovat.

Najlepsie mat vsetky 4 a poriadne. Jednu sadu vozim cely rok.

Štv, 19.10.2006, 22:32
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
To je namet pre admina nech vytvori zvlast temu pre retaze ak mate chut diskutovat.

Najlepsie mat vsetky 4 a poriadne. Jednu sadu vozim cely rok.

Staci spravit prispevok do sekcie pneu - tam sa to celkom hodi .. Robit origo sekciu retaze je podla mna zbytocnost ..

Štv, 19.10.2006, 22:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
okidem nato :twisted:

Štv, 19.10.2006, 22:52
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
HE HE HE :twisted:

... ale máte šťastie... teraz sa mi nechce tolko písať :lol:

Štv, 19.10.2006, 23:15
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
HE HE HE :twisted:

... ale máte šťastie... teraz sa mi nechce tolko písať :lol:

-dobre hovoríš, aj keď na Teba nemám, ale zase vozím aj srandy, ktoré málokto - napr. igelitové vrecia, pevné pletené lanká na poviazanie zveriny, vodu na umytie rúk po špinavej práci v teréne, malé skladné plastové fľaštičky (prázdne) na rôzne použitie s veľkým priemerom hrdla zvlášť potešiace plný mechúr na posede s následným bezproblémovým a bezzápachovým uskladnením pod dobre zavretý vrchnák :-D :-D :-D a iné veselé pomôcky...

Naposledy upravil Jano JP dňa Uto, 24.10.2006, 18:32, celkovo upravené 1

Štv, 19.10.2006, 23:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prepáčte,že kazím túto tému,ale Janík,ty máš aké auto,keď tam vozíš tolko vecí :shock: mohol by si dať foto do Moj offroad :twisted:

Štv, 19.10.2006, 23:37
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jacko píše:
prepáčte,že kazím túto tému,ale Janík,ty máš aké auto,keď tam vozíš tolko vecí :shock: mohol by si dať foto do Moj offroad :twisted:

na Martina sa určite nechytám, ale vozím fakt aj špecialitky súvisiace s mojím hobby a niektoré veci sú stále ešte v príprave - napr. menší prenosný navijak zapnuteľný na gulu ťažného, keďže bude vozený striedavo v dvoch autách (chýba dorobiť montáž, vymyslená a z časti pripravená už je...)

-ale pýtal si sa na vozítko - je to mitsubishi pajero šport GLS 2,5td v koži, s klímou a iné serepetičky spríjemňujúce život na dlhých cestách, s predným naviijakom v origo nárazníku made in Radoffroad, v príprave na IM podvozok a 31" AT + 3cm rozširujúce podložky pod disky, 2 páry reťazí, aktuálne na 30" cestných ojazdených slikoch...no proste leštenka jak vyšitá plniaca všetky moje zhýralé požiadavky na presuny po vlasti i Európe, po cestách i kopcoch, lesoch - proste všade kde potrebujem a odhadnem, že by to aj s aktuálnym obutím malo ísť...(ak sa pomýlim, lopata, sekera, pílka dlhá a krátka, airjack, kompresor a hlavne navijak s príslušenstvom pomôžu...(abo aj kamarát na druhom ofe, ale väčšinou sa túlam sám)
-mno a drsnejšou (na zaobchádzanie) alternatívou je môj traktor - jeep cherokee 4L na 31" MT čakajúci na pridvihnutie a montáž predného navijaka a pevnostného nárazníka vlastnej domácej produkcie typu kúp si zváračku a ak nie si nemehlo, postupne sa naučíš...a už mi to celkom dobre ide...,- bez TP, voziaci po okolí môjho bydliska mňa, moje aj susedovie decká...do ktorého sa časť výstroje podľa potreby prehadzuje z pajerka...
keď si nájdem viac času, bude aj dáke foto, ale aby boli super fotky, musel by som sedieť aj v ofe a súčasne aj zvonka fotiť...a to som ešte nevymyslel, ako... :-D

Pia, 20.10.2006, 0:01
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no ja okrem povinnej (trojuholník, lekárnička...) a základnej (sekerka, skladacia pílka, baterka na svietenie gurtne, šekle, náradie, nožiky...) výbavy vozím aj rýchlovarnú kanvicu na 12V, spacák (nevieš kedy sa hodí:-)) a kopec iných blbostí

Pia, 20.10.2006, 11:23
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
este nikto nespomenul

- startovacie kable ale fakt startovacie nie z Baum....
- supravu na opravu defektu

Pia, 20.10.2006, 12:40
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 240 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný