Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 12 ] |
|
TOYOTA LC120 MADE IN CHINA
Autor |
Správa |
KAKTUS
|
Ja nemam slov, nasiel som to na www.autobazar.eu ...
http://gonow-gx6.autobazar.eu/card.php?id=247547
Je to skoro 100% J120....
a robia to ako pick-up,SUV...
Stranka vyrobcu: http://www.worldbid.com/gonowauto
Ja nemam slov...
NEHORAZNE!!!
Naposledy upravil KAKTUS dňa Uto, 08.05.2007, 22:20, celkovo upravené 1
|
Uto, 08.05.2007, 21:49 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Takze bacha na to - cinania robia napr. kopie aj inych znamich automobilov - ale kvalita je niekde dalako za opicami - takze tak nejak ...
|
Uto, 08.05.2007, 21:59 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
a nie ze aj teraz urobite z cinanov cechov
inak je to fuj a hlavne ten predok

_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Uto, 08.05.2007, 22:39 |
|
 |
KAKTUS
|
Milos píše: a nie ze aj teraz urobite z cinanov cechov inak je to fuj a hlavne ten predok 
NA PRVY POHLAD OKLAME CLOVEKA, ZE TO JE J120... 
|
Uto, 08.05.2007, 22:49 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Klamárska to foto 
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Uto, 08.05.2007, 23:01 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
K designu sa ani nevyjadrujem...
Ja mám číňanov rád.  Všetky počítače na ktorých toto píšete sú tam vyrobené.(aj tvoje PDA kaktusko  ). Takisto 80% navijákov, ktorými sa honosíme(ja ešte nie  ). Čínske vŕtačky za 1k nemajú chybu...pokazí sa vyreklamuješ alebo zahodíš.  Čína je krajna kde včera znamená už predvčerom a ked sa naserú a zmenia devízové rezervy z dolára na euro tak bush môže ísť rovno na úrad práce. 8)  (ale oni to neurobia, lebo dobre vedia ako tým USA držia za gule)
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 09.05.2007, 7:12 |
|
 |
KAKTUS
|
diesel píše: K designu sa ani nevyjadrujem... Ja mám číňanov rád.  Všetky počítače na ktorých toto píšete sú tam vyrobené.(aj tvoje PDA kaktusko  ). Takisto 80% navijákov, ktorými sa honosíme(ja ešte nie  ). Čínske vŕtačky za 1k nemajú chybu...pokazí sa vyreklamuješ alebo zahodíš.  Čína je krajna kde včera znamená už predvčerom a ked sa naserú a zmenia devízové rezervy z dolára na euro tak bush môže ísť rovno na úrad práce. 8)  (ale oni to neurobia, lebo dobre vedia ako tým USA držia za gule)
Ja som na svoje PDA zatazeny  . To, ze vsetko sa robi v Cine je pravda, ale takto skopirovat J120-to je drzost, este sa cudujem, ze Toyota s tym nic nerobi...Ale prvy cinsky off bol Landwind, cize Opel Frontera A 
|
Str, 09.05.2007, 11:23 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
KAKTUS píše: este sa cudujem, ze Toyota s tym nic nerobi...Ale prvy cinsky off bol Landwind, cize Opel Frontera A 
veď hovorím, čína je krajna neobmezdených možností. Je známy prípad keď tam našli a zatvorili celú továreň na výrobu kópií "značkových" monitorov renomovanej značky. Dokonca už prichádzali aj s vlastnými vylepšeniami. Zamestnanci ani nižší management ani netušili čo robia. Mysleli si, že je to licenčná výroba. Majitelia továrne a zodpovední sa samozrejme ani nenachádzali v číne. Všetko riadili na dialku.
a nájdi mi krajnu, ktorá si trúfne niečo začať s čínou. 8)
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 09.05.2007, 12:38 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
nedalo mi ...  made in china

|
Str, 09.05.2007, 16:30 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
....máte smiech z čínskych áut?
Doporučujem obstarať si knižku Kolesá od Arthura Heilyho.
Dej je umiestnený do prostredia automobiliek v Detroite zhruba do 60-tych rokov. V jednom rozhovore tam komentujú hlavný hrdinovia japonské autá.... "veď sú to nepodarené motorky na štyroch kolesách".... "jednoduché súčiastky pospájané drôtom"...
Určite by im tie slová zhorkli na jazyku, keby tušili že onedlho budú ich továrne zúfalo bojovať o prežitie proti japonskej konkurencii.
Číňania majú ovela lepšiu štartovnú pozíciu ako japonci po vojne.
Teraz sú ich autá pod kritiku. To je dané tým, že domáci čínsky trh absorbuje kolkokolvek a čohokolvek. (my sme na tom boli podobne... rusko vzalo čokolvek a preto náš priemysel zastaral a zlumpačil) Momentálne sa vôbec nezdržujú vlastným vývojom a príliš sa neobťažujú ani riadením kvality.... ale až sa im zachce predávať aj drahšie a mimo čínu.... tak sa tradičný výrobcovia áut poserú.....
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 10.05.2007, 0:10 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
diesel píše: Ja mám číňanov rád.  Všetky počítače na ktorých toto píšete sú tam vyrobené.
Ja by som asi robil rozdiel medzi cinou a taiwanom ...
Taiwan produkuje daleko inde kvalitou postavene veci ako cina, a potom je to aj poznat ...
Na druhej strane sa cinanom neda upriet fakt, ze im je jedno co robia, len aby z toho boli $$$$.
Prisli DVD prehravace aj s ich regionmi, skuste hadat, odkial prisiel prvy player, ktory to ignoroval ... Ale prva masina zvladajuca DVD, DIVX, a to ja viem co este ... Elektronika ano, ale auta ...
BTW - 2.4 benzin na hentake auto ?
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 10.05.2007, 9:53 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
U súčasných áut je elektronika dôležitejšia, ako kolesá , a pre čínu no problem .
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 13.05.2007, 1:23 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 12 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|