Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 29.05.2025, 23:32
Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Santana 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
Ano mal by tam byt 4 valcovy motor od Iveca atd atd

:roll: :roll: :roll:
Preboha. Vsak si aspon precitaj nejake recenzie, ked vies o tom aute vsetko z piatej ruky.
Napr. tuhttp://santana.cbone.sk/santana-recenzie/

citujem .
"Pri výbere pohonnej jednotky sa Santana obrátila na Iveco so žiadosťou o spoluprácu pri návrhu motora. Výsledkom je špeciálna verzia modelu 8140.43, využívajúca najmodernejšie technológie "Common Rail" systému vstrekovania paliva renomovaného výrobcu Bosch. Motor dosahuje až 125 PS pri neuveriteľnom točivom momente 275 Nm."

Sob, 30.12.2006, 7:18
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
A mohol by ju tu vychvalit nejaky hepy majitel a nie len nejaky predajca.

To je to, ze hepy majitelov z privatneho sektoru vela nie je a ak je tak sem nechodia. Vela aut sa pohybuje v suvislosti s lesmi, voda, telekomunikacie, polovnici a nejake statne zlozky a tak...sukromny sektor poväcsinou "novodobi" zbohatlici.

...ak si nastudujes historiu Santany tak zistis, ze podobnost k Defenderu nie je nahodna.

Sob, 30.12.2006, 10:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A neplati sa na tom aute len za meno Santana?Aj system na motori Common Rail je uz zastaraly v tejto dobe.

Sob, 30.12.2006, 12:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
A neplati sa na tom aute len za meno Santana?Aj system na motori Common Rail je uz zastaraly v tejto dobe.

ked myslis....teraz vyjde novy model 2007 ten bude mat novsi motor..

Sob, 30.12.2006, 12:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dano netvrdim ze tie motory su zle,ale cim viac elektroniky na aute 4x4,tym horsie.Vecsina z nas potrebuje auto ,ktore sa da opravit v lese srobovakom a kladivom.Vyvoj aut ide dopredu tak rychlo ze sa nestacim cudovat.

Sob, 30.12.2006, 14:39
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Dano netvrdim ze tie motory su zle,ale cim viac elektroniky na aute 4x4,tym horsie.Vecsina z nas potrebuje auto ,ktore sa da opravit v lese srobovakom a kladivom.Vyvoj aut ide dopredu tak rychlo ze sa nestacim cudovat.

sak hej to je nam vsetkym zname ale bohuzial predpisy su predpisy s tym nic nenarobis na srubovak zabudni....to mozes uz iba pri hobby car

Santana konkretne PS10 je na trhu kratko na to aby to bolo ako hobby car pre chudobny slovensky offroad. Zatial registrujem iba mechanicke poruchy u toho auta.

Sob, 30.12.2006, 15:45
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:

Zastaralí ale overení praxov. kolko offroadakov si kupuje račej staršie jednoduchšie auta kde je minimum elektroniky a santana patrí medzi tieto auta síse aj ked je nová a ale na starej báze, kolko offroadakov by si kúpilo račej noví patrol, jeep alebo defender z klasickou jednoduchov a robustnov stavbou auta ako sa virábali kedysi. Prečo je starí jeep alebo defender spolahlivejší a lepší do terenu ako noví?

Sob, 30.12.2006, 20:08
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[/quote]

Santana konkretne PS10 je na trhu kratko na to aby to bolo ako hobby car pre chudobny slovensky offroad[/quote]
To je ten problem,ja sa za bohateho nepovazujem.Santana je dost drahe auto na to aby si ho niekde obuchal,a ten co ho vlastni urcite s nim nebude chodit s privesom na piesok po dierach ako ja s Patrolom.Ale paci sa mi :D

Sob, 30.12.2006, 20:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
...urcite s nim nebude chodit s privesom na piesok po dierach ako ja s Patrolom.Ale paci sa mi :D

bi si sa divil co vsetko....

Sob, 30.12.2006, 20:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
Milan píše:

Zastaralí ale overení praxov. kolko offroadakov si kupuje račej staršie jednoduchšie auta kde je minimum elektroniky a santana patrí medzi tieto auta síse aj ked je nová a ale na starej báze, kolko offroadakov by si kúpilo račej noví patrol, jeep alebo defender z klasickou jednoduchov a robustnov stavbou auta ako sa virábali kedysi. Prečo je starí jeep alebo defender spolahlivejší a lepší do terenu ako noví?

Presne tak,kto ma na novu Santanu ,ma aj na servis.Mam radsej starsie a jednoduchsie auta.Bez zbytocnej elektroniky.Pretoze nemam na servis. :smt010

Sob, 30.12.2006, 20:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
Zastaralí ale overení praxov. kolko offroadakov si kupuje račej staršie jednoduchšie auta kde je minimum elektroniky a santana patrí medzi tieto auta síse aj ked je nová a ale na starej báze

a jaky zastaraly motor je v tej Santane ? je tam modernejsi motor ako v novom Defenderi. Moderny priamy vstrek. Elektroniky okola motora je dost.

Sob, 30.12.2006, 20:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Mam radsej starsie a jednoduchsie auta.Bez zbytocnej elektroniky.Pretoze nemam na servis. :smt010

No ale ak potrebujes nove auto do firmy a ma to byt cisto pracovne auto tak vela moznosti nemas.

Sob, 30.12.2006, 20:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
Milan píše:
...urcite s nim nebude chodit s privesom na piesok po dierach ako ja s Patrolom.Ale paci sa mi :D

Cest vynimkam tym,co ho neoprasuju cely rok v garazi :lol:

Sob, 30.12.2006, 20:27
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
DanoDEF píše:
Milan píše:

Cest vynimkam tym,co ho neoprasuju cely rok v garazi :lol:

Tak taku Santanu nepoznam.

Sob, 30.12.2006, 20:29
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
Milan píše:
Mam radsej starsie a jednoduchsie auta.Bez zbytocnej elektroniky.Pretoze nemam na servis. :smt010

No ale ak potrebujes nove auto do firmy a ma to byt cisto pracovne auto tak vela moznosti nemas.

Novidíš a prave preto ked budem velký si kúpim Santanu lebo to je pracovní OFFRoad a tím má robusnejšiu stavbu. Nehovorím že motor je tam zastaralí ale konštrukcia a iná tech. je tam použitá staršieho konceptu.

Sob, 30.12.2006, 20:36
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný