|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je streda 21. mája 2025, meniny má Zina a zajtra Júlia Juliana
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
JanSkapec
Učeň
Registrovaný: Štv, 01.01.2009, 15:42 Príspevky: 12 Bydlisko: Lokca
|
Zdravim.
Kamarat ma nejakeho zazraka neviem znacku ale je to benzin s bez karburatora a motor mu fakci ale opdaluje mu sviecky. Neviete co by to mohlo byt?
Normalne ide len raz za cas musi vymenit sviecky lebo su KO 
_________________ Jazdím na všetkom čo má kolesá a niekedy aj na tom čo o kolesá prišlo
|
Sob, 18.07.2009, 7:45 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
Neni som nejaky odbornik na benziny ale dava tam predpisany typ sviecok???Lebo ak nema sviecka tu hodnotu aku ma mat tak odide,ale netvrdim ze to bude tym
|
Sob, 18.07.2009, 8:54 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
tak toto mi robylo na kosacke a na vyne bolo zapalovanie len neviem co  ale ako som to komplet vymenil fachci ako hodiny
|
Sob, 18.07.2009, 11:57 |
|
 |
JanSkapec
Učeň
Registrovaný: Štv, 01.01.2009, 15:42 Príspevky: 12 Bydlisko: Lokca
|
no presne som to typoval na zly typ sviecky lebo v pajere co mam tiez odchadzali kym som nedal original tusim NGK alebo Brisk a presne cislo podla vyrobcu.
To zapalovanie mi napadlo ze to moze byt (neviem ako presne sa to vola) ,, pozdny a skory,, zapal - musim sa ho opytat ci mu to nestriela do vyfuku alebo sacieho vtedy by to bolo urcite zapalovanie. Vdaka hosi
_________________ Jazdím na všetkom čo má kolesá a niekedy aj na tom čo o kolesá prišlo
|
Sob, 18.07.2009, 19:33 |
|
 |
laci73
OFFROAD Expert
|
ak je tam spravny typ sviecky moze byt este vela zavad, a to podla stavu sviecky....bohatost zmesi, nastavenie zapalovania, ale aj vadny kondenzator na rozdelovaci urobi svoje. hod tu fotky ako tie sviecky vyzeraju a budeme sa vediet pohnut dalej
|
Pon, 12.10.2009, 4:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|