Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Terminy platnosti dokladov
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
pneukaktus píše: No Janci, gratulujem! A od teraz , ked ti nejaka blondína vbehne do cesty a bude ti nadavat či si robyl niekedy vodičak, mozes spokojne odpovedat : "Robyl ty koza sprosta, a určite viac krat ako ty!!"  ( alebo ono to bolo naopak  )
...inak kto to nepozná, doporučujem, zo sedadla náklaďáka sa tie blondíny (ale nielen tie) obzvlášť dobre pozerajú  proste príroda je krásna...
PS ospravedlňujem sa za balast , ktorý nepatrí do témy, pokojne ho po pár dňoch vyhoďte, ale musel som sa kamarátom pochváliť akú radosť som si urobil...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 14.08.2007, 9:09 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|

palo-cherokee píše: tak som bol dnes na STK a EK - ako inak, bez závad  ale keď ten pán pri meraní dymivosti vytáčal moje VM do 5000 ot. tak mi bolo zle. A on že vraj to musí, páč má v tabuľke že max 5130 ot. Tak som mu povedal že ak uvidím tú ručičku cez 4000 tak vytočí mňa a potom bude zle 
No .. Zrovna kukam na jedno z poslednych vydani softu AutoData a su tam kadejake cudesnosti, napriklad aj otacky motora pri teste dymivosti
Ak som sa priblizne trafil do tvojho motora, tak tam stoji:
Idle speed - 900 +/- 25
Idle speed for smoke test - 750-950
Governed speed range for smoke test - 4600-4800
Maximum time for governed test - 2 sec.
Potom su tam este hodnoty dymivosti, ale to uz nas nezaujima ...
Kukal som napriklad seba, a otacky pri 2.4i pri teste CO2 su v rozmedzi 2500-2800 ...
To len tak pre zujimavost ...
Pre koumakov - okrem vseobecnych veci o aute sa tam dozviete napr:
- Kde vsade hladat VIN
- terminy udrzby a co sa vtedy vymiena
- kolko by mala trvat oprava nejakej casti auta (to ked technikom budete chciet stupit na krk  )
- programovanie imobilizera
- diagnosticke kody
- co robit ked ... (Sa nieco pototo, step by step)
AJ alebo DE verzia (pripadne FR)
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 16.08.2007, 21:07 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
finder píše: No .. Zrovna kukam na jedno z poslednych vydani softu AutoData a su tam kadejake cudesnosti, napriklad aj otacky motora pri teste dymivosti Ak som sa priblizne trafil do tvojho motora, tak tam stoji: Idle speed - 900 +/- 25 Idle speed for smoke test - 750-950 Governed speed range for smoke test - 4600-4800 Maximum time for governed test - 2 sec. Potom su tam este hodnoty dymivosti, ale to uz nas nezaujima ... Kukal som napriklad seba, a otacky pri 2.4i pri teste CO2 su v rozmedzi 2500-2800 ... To len tak pre zujimavost ... Pre koumakov - okrem vseobecnych veci o aute sa tam dozviete napr: - Kde vsade hladat VIN - terminy udrzby a co sa vtedy vymiena - kolko by mala trvat oprava nejakej casti auta (to ked technikom budete chciet stupit na krk  ) - programovanie imobilizera - diagnosticke kody - co robit ked ... (Sa nieco pototo, step by step) AJ alebo DE verzia (pripadne FR)
Finderko to je pre všetky autá?? NEdalo by sa kuknuc moj Jeep? 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 17.08.2007, 8:32 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Andrej píše: Finderko to je pre všetky autá?? NEdalo by sa kuknuc moj Jeep? 
Dalo .. Je tam vsetko od Audi az po Z...neviem co ..
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 17.08.2007, 13:03 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
finder píše: Andrej píše: Finderko to je pre všetky autá?? NEdalo by sa kuknuc moj Jeep?  Dalo .. Je tam vsetko od Audi az po Z...neviem co ..
 Super
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 17.08.2007, 13:07 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|