Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
... tak ja pridám aj o nočnom svietení ...
Tutoky včera večerom idem od Miláánka z BB (porovnávali sme si kto ho má väčšieho v rôznych polohách) a ako tak rubem po dialnici na Zvolen ide mi oproti asi kamión a veselo praží dialkovými na streche budky.
A už som sa hotoval že ho umravním mojimi dialkovými na streche (on mal len dve, ja mám štyry 8)) keď pozerám že tirkár to nejako ťahá hore kopcom. ....éééé... moment.. kde je medzi BB a ZV na ceste kopec...  A zrazu maník dialkové zhasol a zostal len červený majáčik a červená a zelená pozičná lampička.
 práve proti mne zo Sliača odštartoval L 39 Albatros 
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 20.09.2007, 8:31 |
|
 |
Dufi
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 12:22 Príspevky: 408 Bydlisko: Bratislava
|
Mal si ho poriadne vyblikat hajzla....co ta ma co oslepovat  :D:D:D
_________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú." Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
|
Štv, 20.09.2007, 11:23 |
|
 |
bolek
Učeň
Registrovaný: Str, 04.06.2008, 9:33 Príspevky: 42 Bydlisko: Presporock
|
Mne sa stalo nieco podobne na vychode, ked ma v noci osvetloval nejaky blbec, ktoremu dokonca iba jedno svetlo svietilo. Vyblikal som ho aby to zhasol, a on mi blikol naspat este silnejsim ultrasvetlom. chu.j jeden
Ked sme sa priblizili, zatrubil a vtedy som pochopil, ze to bol nakladny vlak na trati Bratislava-Trencin-Kosice a spat;-)
|
Str, 04.06.2008, 9:45 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
.. hehe... zákonodarca ti ukladá neoslňovať dialkovými vodičov ostatných vozidiel, strojvodcov kolajových vozidiel ba ani kapitánov plavidiel neslobodno.
Mám taký pocit, že lokomotívy majú v tom hornom svetle dialkové aj stretávacie. Ale že dokázal silno posvietiť ma prekvapuje, páč tie lampy na loko sú obvykle dosť biedne.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Str, 04.06.2008, 11:05 |
|
 |
RAIDER
Frajer
Registrovaný: Štv, 21.06.2007, 11:26 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra
|
ja som onehda este mlady a prchky  asi tyzden po tom co som dostal vodicak vyblikoval kamionu v serpentinach na Krtis...odvtedy uz kok....iny zo svetlami nerobim 
|
Str, 04.06.2008, 11:51 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jo, a aby ste náhodou nezistili, kolko stojí nesvietenie, tak nezabudnite, že v našich susedných štátoch /HU, CZ, Slovinsko...../ je povinnosť celoročného svietenia.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pia, 20.06.2008, 2:00 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|