Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Terminy platnosti dokladov
Autor |
Správa |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
DanoDEF píše: faaakt ??? no toto...ale to asi iba tak pianko jazdis.
Hej a ono to nieje moc pijánko ale pri 2000ot mam na tacháči 90-100km len akosi ten 4l nepotrebuje sa vytáčať do otáčok ako vysavač 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 13.08.2007, 13:04 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Andrej píše: DanoDEF píše: faaakt ??? no toto...ale to asi iba tak pianko jazdis. Hej a ono to nieje moc pijánko ale pri 2000ot mam na tacháči 90-100km len akosi ten 4l nepotrebuje sa vytáčať do otáčok ako vysavač 
to je jasne ale do kopca snad niekedy ides popripade aj predbiehas...tak vtedy to pritlacis nie ... 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 13.08.2007, 13:32 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
DanoDEF píše: Andrej píše: DanoDEF píše: faaakt ??? no toto...ale to asi iba tak pianko jazdis. Hej a ono to nieje moc pijánko ale pri 2000ot mam na tacháči 90-100km len akosi ten 4l nepotrebuje sa vytáčať do otáčok ako vysavač  to je jasne ale do kopca snad niekedy ides popripade aj predbiehas...tak vtedy to pritlacis nie ... 
Sem tam a nejako nikdy to nebolo cez 3000 ot. nieje potreba
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 13.08.2007, 13:54 |
|
 |
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|
Ja mam vo zvyku prave motor obcas vytocit do maxima. Nech nezabudne ako sa to robi. Vtedy sa naozaj ukaze ci je vsetko v poriadku. Teraz ste mi pripomenuli, ze uz aj auta s katalyzatorm musia chodit na emisnu...
_________________Range Rover farma 
|
Pon, 13.08.2007, 14:20 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
teslo píše: Ja mam vo zvyku prave motor obcas vytocit do maxima. Nech nezabudne ako sa to robi. Vtedy sa naozaj ukaze ci je vsetko v poriadku. Teraz ste mi pripomenuli, ze uz aj auta s katalyzatorm musia chodit na emisnu...
...starí machri z autodielní doporučujú občas dať autu zabrať, aby "nezlenivelo" a niečo na tom je...akurát chápem chalanov, že to vytáčanie motora bez záberu neznie moc uchu lahodiaco, ale ešte raz - dobrému motoru to neublíži...
...na EK s fabčou s katom som bol nedávno - aj keď stačí do budúceho polroka - aspoň sa na TK a EK bude chodiť naraz...(a máme to aj pod jednou strechou) 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 13.08.2007, 14:40 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: ...na EK s fabčou s katom som bol nedávno - aj keď stačí do budúceho polroka - aspoň sa na TK a EK bude chodiť naraz...(a máme to aj pod jednou strechou) 
...no prave som studoval stranku www.slovdekra.sk ,ze mam este cca 10mes casu aby som to s Defikom absolvovat a taktiez by som bol rad naraz a pod jednou strechou.
|
Pon, 13.08.2007, 14:54 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Jano JP píše: ...a aj ja sa pochválim , síce nie TK a EK, lebo tie mám nové od apríla, ale ododneska mám vo vodičáku zapísané aj E...(teda fyzicky si to pôjdem dať zapísať asi v stredu ak zajtra nestihnem  )
chlapci, vy mi ani nezagratulujete, to všetci jazdíte na ťahačoch? 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 13.08.2007, 15:19 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: Jano JP píše: ...a aj ja sa pochválim , síce nie TK a EK, lebo tie mám nové od apríla, ale ododneska mám vo vodičáku zapísané aj E...(teda fyzicky si to pôjdem dať zapísať asi v stredu ak zajtra nestihnem  ) chlapci, vy mi ani nezagratulujete, to všetci jazdíte na ťahačoch? 
mas male E ?...hmmm to aj ja by som chcel.
|
Pon, 13.08.2007, 15:33 |
|
 |
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|
gratulujem 
_________________Range Rover farma 
|
Pon, 13.08.2007, 15:36 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Dano: hej, pôvodne som chcel malé e (BE) kôli prevážaniu druhého ofu na prívese, ale kamarát autoškolák mi vraví - načo malé, keď urobíme rovno veľké (C1E,CE) a automaticky budeš mať aj malé...keďže Cčko som si spravil zas kôli možnosti zviezť sa niekedy v H1 a sem tam v náklaďáku keď treba niečo previezť... a je v tom rovno aj T...
Teslo: ďakujem, tešííím
PS: aby nedošlo k omylu, nevybavil som si, ale urobil som si tie oprávnenia...taký zážitok, ako jazdenie s prívesom po meste, po kolmých križovatkách, malinkých kruháčoch a popod stromy by som si nenechal ujsť ani náhodou 
Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 13.08.2007, 16:11, celkovo upravené 1
|
Pon, 13.08.2007, 15:46 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: chlapci, vy mi ani nezagratulujete, to všetci jazdíte na ťahačoch? 
Ale nie Janko šeci pekne poctivo na osobných off-och  inač super a gratulujem tiež špekuluval nad tým
|
Pon, 13.08.2007, 15:52 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Andrejko, aj tebe vďaka...fakt mám radosť...
|
Pon, 13.08.2007, 20:22 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jano JP píše: Jano JP píše: ...a aj ja sa pochválim , síce nie TK a EK, lebo tie mám nové od apríla, ale ododneska mám vo vodičáku zapísané aj E...(teda fyzicky si to pôjdem dať zapísať asi v stredu ak zajtra nestihnem  ) chlapci, vy mi ani nezagratulujete, to všetci jazdíte na ťahačoch? 
Všetci nie , ale najdú sa tu aj taký .
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 13.08.2007, 23:04 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
No Janci, gratulujem! A od teraz , ked ti nejaka blondína vbehne do cesty a bude ti nadavat či si robyl niekedy vodičak, mozes spokojne odpovedat : "Robyl ty koza sprosta, a určite viac krat ako ty!!"  ( alebo ono to bolo naopak  )
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Uto, 14.08.2007, 0:21 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
No pani, ti z Vas co maju aj voziky, nekonci vam poistenie ci STK vozika ?
Prave sa mi kolega postazoval, ze dostal predvolanie, za ukoncenu platnost poistky za vozik ...
Kedze si zasadne nekontroluje kedy a co platil, hura do poistovne, kde mu bolo oznamene, ze ma vzorne vsetko zaplatene az do decembra ...
Tak si vypytal potvrdzujuci doklad a hura zase naspet k organom ...
Nuz maju tam mierny bordel ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 14.08.2007, 8:49 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|