Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Telefonovanie v aute ... Z Á K A Z ako z princípu
Autor |
Správa |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
ešte by som tam zakázala prepravu zdutých manželiek a opitých manželov, ktorí vedia byť nebezpečnejší než ktokoľvek v telefóne a každý by mal na palubovke povinne tabuľku "NEMLUVTE ZA JÍZDY Z ŘIDIČEM".
SIS by to mohla kontolovať nasadením odpočúvacích zariadení a ak by niekto prehovoril - trest smrti.... 
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Ned, 20.01.2008, 10:16 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Zakázat to možu ale vždy bude človek ktorý bude telefonovat nebudú to vediet ustrážit. 
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Ned, 20.01.2008, 10:43 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 01.12.2006, 16:44 Príspevky: 402 Bydlisko: Púchov
|
Tak nech zakážu cez leto chodit ženám v krátkych sukniach
a používat GPS  To sú chuji 
|
Ned, 20.01.2008, 11:19 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|
Citácia: Tak nech zakážu cez leto chodit ženám v krátkych sukniach a používat GPS
a na bilboardoch musia vysiet IBA skarede baby a hnusni chlapi, nesmies pocuvat radio ( tie spravy ma niekedy pekne naseru !!!) v aute zakazat RockandRoll ( niekedy sa viem pekne rozblaznit a hulakam a spievam ) a vlastne aj folk ( S Nohavicom spievam tiez ). Zakazujem kychat za volantom !!! A kazdy pri nastupe do vozidla dostane pridelenho statneho zamestnanca, ktory to bude kontrolovat !!! ( Korupcia sa bude trestat smrtou )
ANO ANO ANO
_________________ OFF the ROAD
|
Ned, 20.01.2008, 11:55 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
nevidim rozdiel medzi telefonovanim s niekym pocas jazdy cez hadsfree a s kecanim so spolujazdcom. co to je za blbost?
priklanam sa v tom pripade k zakazu akejkolvek komunikacie (i neverbalnej) v automobile a to dokonca aj vtedy, ked automobil parkuje a aj medzi spolucestujucimi. zakazat by sa malo aj pouzivanie radia. lava ruka by mala byt pocas jazdy povinne na volante v polohe 10 hodin a prava by mala mat technickymi prostriedkami povoleny len pohyb medzi volantom na polohe 2 hodiny a radiacou pakou. to iste plati aj o nohach a pedaloch. chrbat musi byt povinne vystrety a zadok zovrety na 75% maximalneho stisku (udrziava to podvedome organizmus v strehu).
stisk zadku sa bude nepretrzite monitorovat pridavnym zariadenim, ktore bude povinnou vybavou a bude sa na poziadanie prislusnikov kontrolovat ako tachografovy kotuc pri cestnych kontrolach.

|
Ned, 20.01.2008, 12:05 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
ale serioznejsie: moj nazor je sice rovnaky ako som napisal na zaciatku predch. prispevku, ale neraz sa mi stalo, ze auto iduce predomnou po dialnici 140 zrazu zacalo bez zjavnej priciny spomalovat a pri predbiehani som videl, ze pricinou toho nelogickeho spravania je telefonovanie...
|
Ned, 20.01.2008, 12:12 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
thunder píše: ale neraz sa mi stalo, ze auto iduce predomnou po dialnici 140 zrazu zacalo bez zjavnej priciny spomalovat a pri predbiehani som videl, ze pricinou toho nelogickeho spravania je telefonovanie...
... možno mu niekto volal, že na diaľnici je povolené max 130 km/h!
|
Ned, 20.01.2008, 12:52 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Riešenie je prosté...ludí treba trestať až keď skutočne niekomu ublížia, ale bez možnosti sa z toho vyvliecť pomocou postavenia alebo peňazí! Ale nech preboha neustále nerozširujú rozsah činností, postavených mimo zákon, ktoré len POTENCIONÁLNE môžu viesť k ublíženiu druhým! To sa predsa nikdy nezastaví!
Neustále sa tu zamieňajú hrušky s jablkami, príčiny s následkami, atdatd...
Lenže.......všakáno....žijeme kde žijeme. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Ned, 20.01.2008, 15:25 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
janwayz píše: ešte by som tam zakázala prepravu zdutých manželiek a opitých manželov, ktorí vedia byť nebezpečnejší než ktokoľvek v telefóne...
Kapo, to sa nehambíš???
Janka, a kto by vás teda mal voziť, keď si Kapo hrkne (a ty sa...)???
(jééééjda to som si zavaril  )
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Ned, 20.01.2008, 19:16, celkovo upravené 1
|
Ned, 20.01.2008, 18:58 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
diesel píše: Lenže.......všakáno....žijeme kde žijeme. 
... a robime co robime...takze telefonujeme a budeme telefonovat.
... inac je to tak, ze telefonovanie jednoznacne odvadza pozornost nech pouzivame sebelepsie vymozenosti.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 20.01.2008, 19:06 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Jano JP píše: janwayz píše: ešte by som tam zakázala prepravu zdutých manželiek a opitých manželov, ktorí vedia byť nebezpečnejší než ktokoľvek v telefóne... Kapo, to sa nehambíš??? Janka, a kto by vás teda mal voziť, keď si Kapo hrkne (a ty sa...)??? (jééééjda to som si zavaril  )
Keď si Kapo hrkne a ja sa na to zdujem, tak čestne vyhlasujem, že pôjdeme obaja pešo aby sme nebodaj neohrozili nejakého nič netušiaceho účastníka cestnej prepravy, a pre istotu pôjdem po druhej strane chodníka ako Kapo, aby nebodaj neutrpel ujmu ani žiaden chodec
Ibažeby sme sa ožrali svorne a vtedy by nehrozilo zdutie a hlavne ani to šoférovanie 
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Ned, 20.01.2008, 20:30 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Janka, ty si zlatá, že sa nehneváš, lúbim ťa (ježiši Kapo, nechaj tú sekeru v kôlni, aj teba lúbim  )
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 20.01.2008, 20:37 |
|
 |
Vlado
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 24.01.2007, 4:31 Príspevky: 400 Bydlisko: Trnavá Hora
|
_________________Jeep Wrangler Rubicon 4.0 L
www.alexbranovesystemy.sk
|
Ned, 20.01.2008, 21:04 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
pit nemozme (vodu), fajcit, jest, telefonovat...
a kua co mam potom robit? sak mi vezmu vsetky zaluby  volam cez hendsfree, pit pijem jak duha (vodu), jem ked mi treba slanych tyciniek po rozky s treskou, a sem tam aj fotografujem pocas jazdy...
nikoho som s tym neohrozil a ani nic.
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Ned, 20.01.2008, 21:43 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Milos píše: nikoho som s tym neohrozil a ani nic.
veď o to ide. Ludia sú rôzni...od jedného extrému po druhý. Niekto predstavuje so svojími (ne)schopnosťami hrozbu už tým, že naštartuje auto, iný zvláda pri jazde aj stolovanie.  Každý by si mal byť hlavne vedomý svojich schopností alebo ich aspon nepreceňovať a hlavne niesť si za to plnú zodpovednosť.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Ned, 20.01.2008, 22:25 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|