Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 02.05.2025, 16:40
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 52 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Stáčanie km 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Presne tak Pato, moji stari rodicia maju feldu, 8ci 9rocna a ma 37.000km Teraz na nej uz nechodia. Takto sa daju kupovat auta ako sa spomenulo...

off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk

Ned, 28.12.2008, 11:29
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vcera bol taky nejaky prispevok na bulvari (joj).
Ze uz si hocikto moze kupit kabel na svoje auto, a stocit si si km ...
Akurat sa vludila chybicka - ukazali klasicky budik, a tam s kablom toho vela nenarobis :-D

Ned, 28.12.2008, 12:21
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to boli určite "ilustračné zábery"...

Inak aj kolegyňa predáva 8 ročnú Xsaru so 70 tis. km a nikto jej neverí... ale tá nevie ani kapotu otvoriť, nie to, že by sa dali "stáčať" km.

Ja som teraz kupovala firemné auto a celkom sa teším z krásnych 330tis.na tacháči. Mám k tomu servisnú knižku, pravidelný servis, keďže poistné udalosti vybavujem vo firme ja - viem že na 100% nemalo žiadnu a jazdili na tom dvaja vodiči. Ale keby som ju mala brať z bazáru, asi by som mu nedôverovala - firemné auto, určite sa na ňom vystriedalo viac ľudí, za tie roky žiadna PU??? a pod. A mohli by ma presviedčať - tie km by som asi tiež nebrala....

Ned, 28.12.2008, 12:28
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janwayz píše:
to boli určite "ilustračné zábery"...

samozrejme, ale minimalne to spomenut mohli, ze kabel nie je liek na kazde auto ...

Ned, 28.12.2008, 13:14
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Finder a vedla nebol niekde ventilator?? :-D

off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk

Ned, 28.12.2008, 14:50
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt152

Ned, 28.12.2008, 15:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jameson píše:
Ja som minuly rok kupoval auto, tak som si toho dost pobehal, lietal som po autobazaroch medzi BA a PX a hladal nejaky slusny Landrover... No a uprimne povedane, nasiel som asi JEDEN, ktory ocividne nemal stocene kilometre. Rekord bolo jedno malo jazdene a neburane auto v Senici - to som mal chut si od majitela bazaru vypytat za benzin z BA, lebo ze bolo burane bolo zjavne na prvy pohlad pozretim pod blatnik a tych 65000 km na tachometri bolo vzhladom k stavu auta skutocne krutym zartom. Jedini poctivi pocitaci kilometrov boli fyzicke osoby - tam sa na nic nehrali a proste poctivo priznali kilometre, aj s dolozenim servisky. Tak som nakoniec aj auticko kupil - od slusneho majitela, ktory sa v aute vyznal, serviska bola vedena v pohode a tych 70000 km bolo za tri roky najazdene poctivo. Po tychto skusenostiach by som uz auto z bazaru nekupoval - mimochodom, dobra rada z jednej knizky: ak auto nema slusne vedenu servisnu knizku, ruky prec od kupy bez ohladu na to, ci zhorela v chate alebo ju zozral pes... auta su a budu, a viac sa oplati trosku pockat na dalsie, ako travit vacsinu casu v servise...
nehadz vsetky autobazare do jedneho vreca,aj ludi mas roznych

Ned, 04.01.2009, 19:10
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
biker píše:
no nieco na tom bude. na mobile.de som videl nejake dieslove mercedesy co mali uvedene najazdene km 500 000 aj 800 000 :lol:
na autobazar,autovii a avize nieje ani jedno :wink:
Slovak je [hlupy] lebo ked mu auto predavas zo skutocnymy KM tak sa ide POSRAT kolko ich ma najazdenych ale ho neklames,ale ked su stocene a je ich malo je spokojny,je to len o serioznosti predavajuceho,dobre viem o com pisem

Ned, 04.01.2009, 19:16
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
oktavka kombik 4x4 r.v. 02 mala po piatich rokoch na tachometri 98 tis. ked som ju kupoval, dovezena z DE... stacil notebook a kablik a o chvilu bolo jasne ze skutocnost je 198 tis.... vzhladom na stav a nadstandardnu vybavu som ju aj tak kupil... o par tis. lacnejsie... akurat som neveril servisnej knizke, ktora tvrdila, ze rozvod bol meneny len nedavno... nasledna kontrola ukazala, ze nebol...

jeepa som kupoval osobne v ITA... zvonku aj zvnutra ako velmi zachovaly, pritom bolo jasne, ze vsetko je povodne... na tacho 208 tis... servisna knizka ovela doveryhodnejsia... cena primerana... po kratkom jednani este o cosi prijemnejsia...

tu je stav 27.12. - po nieco viac ako roku od kupy :D

Obrázok

Ex: Jeep GrandCherokee Overland 4.7 H.O. Rancho 5000 1,5"

Ned, 04.01.2009, 21:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
enduro: pekne cislo na tom tachaci...nech este aspon raz tolko vydrzi...

mna tiez dost zarazi ked pozriem napr. mobile.de a potom autobazareu.sk a porovnavam kolko maju rovnako stare auta najazdenych km u nas a kolko v zahranici...kurnik, ty slovensky dovozcovia asi vzdy natrafia na tie najlepsie kusy :-D

Ned, 04.01.2009, 22:39
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
enduro: pekne cislo na tom tachaci...nech este aspon raz tolko vydrzi...

mna tiez dost zarazi ked pozriem napr. mobile.de a potom autobazareu.sk a porovnavam kolko maju rovnako stare auta najazdenych km u nas a kolko v zahranici...kurnik, ty slovensky dovozcovia asi vzdy natrafia na tie najlepsie kusy :-D

Presne somto chcel napisat :smt023 ...priklad-unas urcite auta nenajdeš s kilometrami nad 200t. a na mobile de tie iste neexistuju pod 200t. km. :smt130

Ned, 04.01.2009, 22:52
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hmm, keď som nedávno chcela predať jedno auto - veľmi milá teta z nemenovaného aa---autobazáru sa pýtala na kopec vecí, ako napr. či bolo striekané a či nemá poškodenú kapotu od kamienkov a veľmi sa divila, že nie je dodžugané keď má "toľko" ... a vzápätí mi volala naspäť, že ONI o auto s toľkými km nemajú záujemcu...

Vôbec ju nezaujímal stav, či bolo búrané a pod.....

Ned, 04.01.2009, 23:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No je pravda ze ludia casto pozeraju na najazdene km avšak nie vzdy to musi byt vyhra.. Poznam par ludi co dovazaju auta a ako znamemu mi bolo povedane ze aj vonku je problem najst auto z "malo" kilometrami a pomerne casto su kilaky stacane..

Pon, 05.01.2009, 0:24
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no. ja mám takú skúsenosť s it,bg,de,a, že 70% aut malo stočené km ale nestalo sa mi to u autorizovaného predajcu alebo domorodca ale u turka,bulhara,alebo inej bagaže to bolo samozrejme

Pon, 05.01.2009, 4:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ivonemo69 píše:
no. ja mám takú skúsenosť s it,bg,de,a, že 70% aut malo stočené km ale nestalo sa mi to u autorizovaného predajcu alebo domorodca ale u turka,bulhara,alebo inej bagaže to bolo samozrejme

ja som chodieal kedysi do CH pre auta a tam len takito podobni (libanonci, syrcania, cernosi) mali bazare ktore ponukali auta na export za normalne ceny. Km mali skutocne lebo ked vykupil bazarista auto za 150 chf tak sral na to platit niekomu 80 za stacanie.

Pon, 05.01.2009, 7:10
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 52 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný