Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 02.05.2025, 16:49
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 65 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 RELEVANTNE POROVNAVANIE AUT 
Autor Správa
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vobec ziadna urazlivost, ani ofuklost.. prave naopak , tak sa to pekne vyvrbilo ze mi je uz uplne jasne pokracovanie toho threadu., tudiz ho povazujem za zbytocny...

Štv, 18.09.2008, 15:49
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kajo, čo som Ti hovoril už na prvej strane! :smt131

michi píše:
Kajo, takýto univerzál patent sa urobiť ani nedá. Každý kár má niečo do seba a generalizovať to do prehľadnej tabuľky je blbosť.
Viem, že sa tu väčšinou mixujú hrušky a jabka, ale s tým sa zmier, to inak už nebude. :smt087

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Štv, 18.09.2008, 16:09
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
michi píše:
Kajo, čo som Ti hovoril už na prvej strane! :smt131

michi píše:
Kajo, takýto univerzál patent sa urobiť ani nedá. Každý kár má niečo do seba a generalizovať to do prehľadnej tabuľky je blbosť.
Viem, že sa tu väčšinou mixujú hrušky a jabka, ale s tým sa zmier, to inak už nebude. :smt087

Taký univerzál patent by aj mohol byť, prečo nie, aaale len výlučne s "príbalovým letákom, alebo Záručnými podmienkami" kde sa vždy uvádza, že všetko popísané nemusí byť pravda, tudíš to môže byť aj nepravda a za výsledný efekt, alebo neefekt si aj tak bude môcť len a len každý sám. ;-)

Štv, 18.09.2008, 18:14
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podla mna by bolo óóóvela lepšie založiť chlievik, kde by každý napísal o svojom aute všetko čo vie a priebežne by sa to dopĺňalo:
-roky výroby
-nápravy, prevody,brzdy,servá,náplne...
-rozmery, nájazdové uhly,
-výkony, kw, krútiace momenty....
-časté závady,slabiny, plusy....
-ceny nového,momentálne ceny, ceny náhr. dielov....
-výbavy..............

A kto bude chcieť, nech si po večeroch porovnávať. :wink:
A samozrejme mazať komentáre, alebo ešte lepšie, urobiť chlievik aj ku komentárom.

???????????????

Štv, 18.09.2008, 21:15
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
celé som prečítal a fakt som sa v dobrom pobavil, a to je dosť pozitívny výsledok

napadlo ma niekoľko vecí - napr. za užitočnejšie a zaujímavejšie by som považoval porovnanie typu - "stará L 200, novšia L 200 a to posledné čudo evo L 200... alebo starý trol, nový trol a podobne...

ak sa nikto nenahnevá, otvorene poviem svoj názor: pripúšťam, že moje auto nie je všeobecne najlepšie (a také ani neexistuje), ale pre mňa momentálne najlepšie je - mám ho štvrtý rok a furt ho mám moc rád, páči sa mi a plní mi i mojim blízkym naše off túžby; dopracoval som sa k nemu ako k značke tak, že som sa kedysi vozil často na gáze a bola to sranda, ale nič pre mňa, potom som sa vozil na nive - obdivuhodné auto v mnohých ohladoch ale nič pre mňa, potom mi kosti triasol uaz, bezpochyby veľmi zaujímavý kár, ale nič pre mňa, potom mi do rúk na dlhšiu dobu padlo krátke pajerko a ja som bol unesený, ako sa v ňom jazdilo na ceste a čo pritom dokázalo v teréne...tu už začal vážnejší vzťah;
potom som sa párktrát viezol v krátkom trolovi a napriek súčasnej hegemónii tejto značky (a nepopieram klady) v off komunite mne vyšiel ako nie kár pre mňa, potom som si pojazdil v krátkom defíku a napriek maximálne imidžovému prevedeniu a isto aj kvalitám ma to auto neoslovilo...
zviezol som sa v nejakej tej toyke - páčilo sa mi to podobne ako v pajere, ale nemal som viac príležitostí; starší i novší grand cherokee - som čumel, čo to auto dokáže v teréne i na ceste, páčilo sa mi, len som nechcel benzín a diesel som nezažil; staručké chero 4L som si však bez váhania zaobstaral a bez väčších úprav na 31" pneu to urobí toľko radosti no i roboty (vozím tým drevo ), že niet absolútne dôvodu pochybovať o ňom ako o super offe... no a wrangler - to je proste imidž i reálne jeden superkár i keď niekomu nič nehovorí, čo je v poriadku...

resume: vždy rád využijem možnosť skúsiť si ešte nevyskúšaný kár, ako vodič alebo aspoň spolujazdec, mnohé autá sú super, každé má niečo do seba a napriek tomu, že niektoré zážitky s nimi upravia môj predošlý pocit o danej značke, na niektoré proste nosím v duši slabosť a tak tomu bude aj keď zmením značku, čo zatiaľ nehrozí;

fuj, strašne amatérsky, neodborný, netechnický príspevok, ale pravdivý a od srdca; aj keď je auto "len" mŕtvy stroj, mám k nemu vzťah a pochybujem, že by ste vy všetci ostatní na tom boli inak; auto, ku ktorému si nevytvorím dobrý vzťah, nie je pre mňa dobré, môžte tu písať o ňom aké len chcete superlatívy a popisovať akékoľvek technické dáta...a na druhej strane, určite mi k srdcu neprirastie niečo, čo mi nerobí radosť , čo furt sklame a čo neplní moje potreby a požiadavky na dobrý off...
amen

Štv, 18.09.2008, 21:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nemozete napisat v strucnosti obsah tohoto vlakna?O com to asi tak je.Normalne som pri citani zadriemal :smt015

Štv, 18.09.2008, 22:06
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
aj keď je auto "len" mŕtvy stroj, mám k nemu vzťah a pochybujem, že by ste vy všetci ostatní na tom boli inak

takto to cítime asi viacerí, vždy je to len kopa železa lenže človek má tu moc dávať veciam okolo seba život...a tie mu to potom vedia vrátiť. Z niektorých "vecí" takáto prítomnosť človeka priam vyžaruje. Kápov návrh je myslený dobre ale práve zlyháva zrovna v tom, že napríklad ja keby som mal popisovať Jeepa G.Ch., tak je to pre mna to najlepšie auto a jeho nedostatky sú pre mna nepodstatné alebo zanedbatelné, čo pre iného môže byť úplne inak. :wink:

2Milan, v stručnosti: že všetko je relatívne. :-D

Štv, 18.09.2008, 22:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:

2Milan, v stručnosti: že všetko je relatívne. :-D

Uf, uz som sa zlakol ze je to inak :smt155

Štv, 18.09.2008, 23:17
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
co takto vratit sa k uvodu a naist podstatu toho co som nacrtol.. ????
dalo by sa ?? alebo je to pre vas absolutne nerealne???

Chcem tak moc??

Skusim to znova, ked mam nieco RELEVANTNE porovnat , tak by to mal byt test ci porovnanie vypovedajuce realne hodnoty obdobnych systemov a nie moje akoze dojmy. Tie mozem uviest v sekcii " na zaver " .
http://autoviny.zoznam.sk/cl/100217/288 ... binatorika .
netvrdim , ze mate prave tu a teraz spustit xy porovnavaciek ci testov, len som si dovolil vas poziadat aby ste sa aj vy snazili o max objektivnost v poznamkach , utrzkoch ci navrhoch a debatach na fore.
Jednoducho ma to nasiera ked si tu niekto ide porovnavat neporovnatelne.

Pia, 19.09.2008, 1:06
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a ked tak, tak porovnavajte seriove auta a nie upravene, popripade treba napisat co konkretne bolo na ktorom aute upravene oproti serii

"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."

Pia, 19.09.2008, 6:57
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kajooo, už ?

Pia, 19.09.2008, 8:07
Čumil

Odpoveď s citáciou
Ahojte. Ak sa mozem k tomu vyjadrit: co keby si kazdy, kto ma zaujem hodil svoje auto na moje.auto.cz a v nicku uviedol napr. 4x4club (napr.: diesel (4x4club)), aby boli ludia z tohto fora lahsie rozoznatelni. Ten portal je, si myslim, na tento ucel ako stvoreny. Ma tam auto aj Husky aj Mimouch aj Harley (okrem inych) a konkretne ja som sa vdaka nemu podozvedal vela zaujimavosti o vsemoznych autach. Veci, o ktorych by som sa z nejakych oficialnych tabuliek nedozvedel. Pouvazujte :-)

Pia, 19.09.2008, 8:24
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://moje.auto.cz/

"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."

Pia, 19.09.2008, 9:03
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podla mna je nejake porovnavanie znaciek dost nezmyselne uz len z toho dovodu, ze nikto tu nema seriove auto. Kebyze zoberiem napriklad 5 Patrolov odtialto z fora, kazdy sa bude spravat trosicku inak.

Pia, 19.09.2008, 9:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Luky píše:
Podla mna je nejake porovnavanie znaciek dost nezmyselne uz len z toho dovodu, ze nikto tu nema seriove auto. Kebyze zoberiem napriklad 5 Patrolov odtialto z fora, kazdy sa bude spravat trosicku inak.

A koniec koncov ja už tiež moju vitaru nôžem dať Vs. iná vitara, to by už tiež nebolo relevantné :lol:

Pia, 19.09.2008, 11:29
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 65 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný