Dnes je štvrtok 15. mája 2025, meniny má Žofia a zajtra Svetozár
SUV: Vlastná bezpečnosť na úkor druhých
Autor |
Správa |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Milan píše: Urazat?Co to je?Tu na fore si iba vymiename nazory i ked niekedy su rozne,Rudi neaky ten nazor hod aj ty a len necitaj  Prvý krok som už urobil a keď si budem myslieť že to čo chcem napísať má hlavu a aj pätu určite sa zapojím.
|
Sob, 13.01.2007, 11:49 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
to JANO JP: ja som tam napisal to co som si myslel v danej chvili a je pravda ze to tak budem zatial mysliet aj nadalej. to ako to zoberu iny je zas druha strana mince. ja som vyjadril moj nazor a bude si za nim stat. mozno som to nedotiahol v tom smere ze mi je jedno co sa druhemu stane.... nechcem nikomu zle ale ked by mala byt situacia ja verzus niekto neznamy... no povedzme si narovinu. urcite sa budem snazit prezit ja. v jednoduchosti. radsej ja ako nikto iny... je to sebecke bohuzial. ale zivot je svina.  kto ma pochopi ma pochopi a kto nie tak nie... sme ludia. 
|
Ned, 14.01.2007, 15:19 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

Milos píše: to JANO JP: ja som tam napisal to co som si myslel v danej chvili a je pravda ze to tak budem zatial mysliet aj nadalej. to ako to zoberu iny je zas druha strana mince. ja som vyjadril moj nazor a bude si za nim stat. mozno som to nedotiahol v tom smere ze mi je jedno co sa druhemu stane.... nechcem nikomu zle ale ked by mala byt situacia ja verzus niekto neznamy... no povedzme si narovinu. urcite sa budem snazit prezit ja. v jednoduchosti. radsej ja ako nikto iny... je to sebecke bohuzial. ale zivot je svina.  kto ma pochopi ma pochopi a kto nie tak nie... sme ludia. 
Máš pravdu, Miloš,
bohužiaľ je volajako v móde prikrašlovať seba a svoje postoje a konanie...preto si treba vážiť otvorený, aj keď na prvý pohľad kontroverzný, ale úprimný názor, ako si prezentoval napr. Ty...
...a mňa tiež nesmierne "serie", že sa napr. aj v tejto problematike niektrorí ľudia tvária (súdiac podľa ich požiadavky na majiteľov SUV a offov, aby nejazdili na týchto autách), že kupujú malé autá z ohľaduplnosti k ostatným a robia sa tak peknými a majú drzosť odsudzovať majiteľov odolnejších áut...miesto toho, aby otvorene priznali, že na veľké nemajú, alebo nie sú toľko ochotní investovať, alebo že malé je ekonomickejšie, alebo že sa im jednoducho páči... a potom si ešte novinársky dement vymyslí, že majiteľ bezpečného auta je bezpečný NA ÚKOR DRUHÝCH a naočkuje tým verejnosť v malých autách, z ktorej veľa jednotlivcov je zo svojho stavu zamindrákovaných...a tak vytiahnu do svetej vojny proti SUV a OFF...(a nás budú upalovať na hraniciach ako bosorky v mene svojej svetej pravdy a všeobecného dobra pre všetkých vyvolených s malým...(  )
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 15.01.2007, 9:53 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No Janči presne ako píšeš a ked sa to zoberie globalne tých malých akože bezpečných aut sa predáva viac ako SUV a OFF, takže z toho vyplýva len jedno demagogia, ktorou sa nakŕmi spústa ludí a predá sa dalšia spústa týchto aut však ide o dobrý busines a nadalej budeme považovaný za hrozbu na cestách a odsudzovaný týmito.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 15.01.2007, 10:10 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|

Andrej píše: No Janči presne ako píšeš a ked sa to zoberie globalne tých malých akože bezpečných aut sa predáva viac ako SUV a OFF, takže z toho vyplýva len jedno demagogia, ktorou sa nakŕmi spústa ludí a predá sa dalšia spústa týchto aut však ide o dobrý busines a nadalej budeme považovaný za hrozbu na cestách a odsudzovaný týmito.
- ako vravíš, Andrej
inak je dobre, že väčšinou sa jazdí na osobákoch a že aj väčšina SUV len zriedka opustí cestu - a aj keď táto zima-nezima mi zrovna nedáva za pravdu, SUVčka na našich hlavne zasnežených cestách, neskôr znečistených posypom sú dobrým riešením hlavne v hornatejšej oblasti, ako sa dostať do cieľa cesty...
- čím viac by sa jazdilo off, tým by to vyvolávalo väčší odpor a to by len uškodilo pravým milovníkom offroadu...
- človeka však nenechá v kľude vyvolávanie duchov a "demokratické" lynčovanie menšinového názoru väčšinou ovládanou davovou psychózou, lebo takýto dav nám môže zakázať aj nosiť nos medzi očami v mene svojho spravodlivého hnevu, história je plná dôkazov...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 15.01.2007, 11:01 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Jo akurat dnešna zima ma naserkala, keby nie jazdenia v žiline ani neviem ako sneh vyzerá 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 15.01.2007, 11:09 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
|
teraz trosku odbocim nahodou som zachytil v radiu ako sa rozoberala problematyka SUV a spotreby... ale neviem o com presne tocili bolo to zhruba o 1-2hej dnes na obed. detaily vazne neviem lebo bol okolo mna hluk... a bolo to na stanici slovensko1
|
Pon, 15.01.2007, 18:44 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Milos píše: teraz trosku odbocim nahodou som zachytil v radiu ako sa rozoberala problematyka SUV a spotreby... ale neviem o com presne tocili bolo to zhruba o 1-2hej dnes na obed. detaily vazne neviem lebo bol okolo mna hluk... a bolo to na stanici slovensko1
-bolo to o tom, že ropná kríza postihne ako prvé SUV - nejak automaticky k nim priradili vyššiu spotrebu; a o majiteľoch SUV sa nezabudli vyjadrovať s náznakom, že ide o extra spoločenskú triedu, ďalší zamindrákovaný redaktorík
|
Pon, 15.01.2007, 20:00 |
|
 |
Pali
Učeň
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 19:38 Príspevky: 72 Bydlisko: okr.Bardejov
|
To,že väčšina ľudí používa auto na robotu ich neser..a 
|
Pon, 15.01.2007, 20:25 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Pali píše: To,že väčšina ľudí používa auto na robotu ich neser..a 
Jo pač väčšina z nich ma služobné a neplatí z vlastného len drístajú a doma maju nanajvýš nejakú korzu 
|
Pon, 15.01.2007, 20:53 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: -bolo to o tom, že ropná kríza postihne ako prvé SUV - nejak automaticky k nim priradili vyššiu spotrebu; a o majiteľoch SUV sa nezabudli vyjadrovať s náznakom, že ide o extra spoločenskú triedu, ďalší zamindrákovaný redaktorík
tak aj ty si pocuval?? presne to som myslel.
|
Uto, 16.01.2007, 19:12 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
hej, počúval...vždy, keď sa dá, mi niečo v pozadí vyhráva... 
|
Uto, 16.01.2007, 19:31 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|