Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Ked protiiducemu nakladiaku odleti brzd.platnicka...
Autor |
Správa |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pia, 11.05.2007, 18:08 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
TYKOKOZ !
za toto by som bral nielen papiere od kraksne ale aj celu kraksnu ! a dal zosrotovat
_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Pia, 11.05.2007, 18:11 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Hugo píše: TYKOKOZ ! za toto by som bral nielen papiere od kraksne ale aj celu kraksnu ! a dal zosrotovat
...sak dobre to tam vidno, ze este dostatok "brzdiaceho zeleza" mala ta preco vyletela ???
...inac aj ked nie brzdova platnicka ale v piatok ked som siel do Tisovca tak som cca v 120m/h minal protiduci nakladiak co viezol sypajuci sa strk...nic vazne sa nestalo...len cca dva tyzdne nove celne sklo ma znova asi pät "pukancov" ...jeden taky, ze skoro az diera...potesilo ma to 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pia, 11.05.2007, 18:22 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
DanoDEF píše: Hugo píše: TYKOKOZ ! za toto by som bral nielen papiere od kraksne ale aj celu kraksnu ! a dal zosrotovat ...sak dobre to tam vidno, ze este dostatok "brzdiaceho zeleza" mala ta preco vyletela ??? ...inac aj ked nie brzdova platnicka ale v piatok ked som siel do Tisovca tak som cca v 120m/h minal protiduci nakladiak co viezol sypajuci sa strk...nic vazne sa nestalo...len cca dva tyzdne nove celne sklo ma znova asi pät "pukancov" ...jeden taky, ze skoro az diera...potesilo ma to 
Á, takže to bol dôvod tej dosť rýchlej jazdy do Tisovca, alebo takto jazdíš stále? 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pia, 11.05.2007, 20:53 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
GaboSB píše: DanoDEF píše: Hugo píše: TYKOKOZ ! za toto by som bral nielen papiere od kraksne ale aj celu kraksnu ! a dal zosrotovat ...sak dobre to tam vidno, ze este dostatok "brzdiaceho zeleza" mala ta preco vyletela ??? ...inac aj ked nie brzdova platnicka ale v piatok ked som siel do Tisovca tak som cca v 120m/h minal protiduci nakladiak co viezol sypajuci sa strk...nic vazne sa nestalo...len cca dva tyzdne nove celne sklo ma znova asi pät "pukancov" ...jeden taky, ze skoro az diera...potesilo ma to  Á, takže to bol dôvod tej dosť rýchlej jazdy do Tisovca, alebo takto jazdíš stále? 
...nie nebol to dovod. i ked na to sklo resp to protiauto som bol nasraty...ale nenahanal som ho. kebyze sklo rozbijem v lese tak som kludnejsi. hlane ma sralo to, ze bolo este neposkvrnene nove
...niekedy si clovek zasanti
...moj priemer je medzi 90-100
|
Pia, 11.05.2007, 21:05 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
|
No ja som kľudný, keďže som minulý víkend zablúdil v smrekovom lese a sklo mám doškriabané akúrát rovno v zornom poli, nie dole, ani hore, ani pred spolujazdcom, ale pekne hlboká 7cm dlhá šmuha rovno v strede, ako s rezakom na sklo. Len čakám, kedy začne pukať.  Aspoň mám o jeden dôvod viac prečo namontovať lanká.
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pia, 11.05.2007, 21:26 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
...to mas plexisklo ???  ...je pravda, ze nie je sklo ako sklo...do povodneho som nachytal vselijake sutre a nic...potom isiel proti mne Favorit...vyletel jeden maly kamienok a puk...celne sklo prasklo.
|
Pia, 11.05.2007, 21:43 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
...drsné...pred nejakými dvoma rokmi kdesi na juhu stredného Slovenska (?) idúce auto zdvihlo zo zeme kus plechu a ten preletel čelným sklom za ním jazdiaceho auta a zabil spolujazdca - vodičovho otca tuším...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 11.05.2007, 22:00 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: ...drsné...pred nejakými dvoma rokmi kdesi na juhu stredného Slovenska (?) idúce auto zdvihlo zo zeme kus plechu a ten preletel čelným sklom za ním jazdiaceho auta a zabil spolujazdca - vodičovho otca tuším...
ano presne tak to bolo...tusim v Brezne na tej sirokej ceste.
|
Pia, 11.05.2007, 22:12 |
|
 |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
DanoDEF píše: ...to mas plexisklo ???  ...je pravda, ze nie je sklo ako sklo...do povodneho som nachytal vselijake sutre a nic...potom isiel proti mne Favorit...vyletel jeden maly kamienok a puk...celne sklo prasklo.
To mas pravdu Dano, nie je sklo ako sklo. Lacny smejd je jak blato  vozia ich z Polska a od kde jakych rakosnikov. Nestoja zanic. 
|
Pia, 11.05.2007, 22:12 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
napr. na moje LC stoji origo okno 28.000sk. da sa zohnat aj za 6.800
neverim ze kvalita bude rovnaka

|
Pia, 11.05.2007, 22:15 |
|
 |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
Hugo píše: napr. na moje LC stoji origo okno 28.000sk. da sa zohnat aj za 6.800 neverim ze kvalita bude rovnaka 
never! 
|
Pia, 11.05.2007, 22:18 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Hugo píše: napr. na moje LC stoji origo okno 28.000sk. da sa zohnat aj za 6.800 neverim ze kvalita bude rovnaka 
...tak len si ho sanuj...bo 28 je 28 (japonak) ale aspon ho menas tak kolmo jak ja
|
Pia, 11.05.2007, 22:18 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
|
cico píše: DanoDEF píše: ...to mas plexisklo ???  ...je pravda, ze nie je sklo ako sklo...do povodneho som nachytal vselijake sutre a nic...potom isiel proti mne Favorit...vyletel jeden maly kamienok a puk...celne sklo prasklo. To mas pravdu Dano, nie je sklo ako sklo. Lacny smejd je jak blato  vozia ich z Polska a od kde jakych rakosnikov. Nestoja zanic. 
Tak, tak asi to bude PL, lebo ma stálo 2.7litra, ale čo narobíš, keď dnes si človek kvalitu zistí až po svadbe. 
|
Pia, 11.05.2007, 22:38 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
DanoDEF píše: Hugo píše: napr. na moje LC stoji origo okno 28.000sk. da sa zohnat aj za 6.800 neverim ze kvalita bude rovnaka  ...tak len si ho sanuj...bo 28 je 28 (japonak) ale aspon ho menas tak kolmo jak ja
uz je prasknute
ale prdim na to
kym nebude zatekat tak to neriesim
prasklina je na spodku krizom cez cele okno, takze nezavadza 
|
Sob, 12.05.2007, 7:50 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|