|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Prosím POMOC Land Rover Disco 1997
Autor |
Správa |
OL
Čumil
|
Čaute všetci. Možno debilná otázka  ale som nový v tomto biznise, nehnevajte sa.
Kúpil som Land Rover Disco 1997 2.5 Tdi Wagon /ako nový/  a chcem sa opýtať že AKO a KEDY sa používajú tie uzávierky či jak sa to volá a tie veci okolo toho.. Mám tu možnosti na tej "malej páčke" že DIFF, LOCK, L, N, H.. Ďakujem vopred.. Možte aj ICQ 254263371
_________________ Land Rover Discovery 1997 2.5 Tdi Wagon
|
Štv, 01.11.2007, 17:03 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Treba pouzit Search, alebo rovno prestudovat Encyklopediu ...
viewtopic.php?t=2318
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 01.11.2007, 18:56 |
|
 |
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
vitaj
discovera má trvalý pohon,potiahnutím malej páčky doľava uzamkneš medzinápravový diferenciál,potiahnutím dopredu o jednu polohu dáš neutrál,potiahnutím ešte viac dopredu zapneš redukciu.uzamknúť diferenciál môžeš aj na redukcii.medzidif zamykaj výhradne na nespevnenom povrchu presnejšie na veľmi šmyklavom,nikdy na asfalte.redukcia je na pomalú jazdu
šetrí motor aj spojku.discovera=dobrá voľba
oveľa viacej info o lanďákoch najdeš tu www.landroverforum.cz
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Štv, 01.11.2007, 22:43 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|