Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
fero detva
Učeň
Registrovaný: Ned, 14.12.2008, 21:42 Príspevky: 68 Bydlisko: Detva
|
Zdravim vsetkych chcem kupit auto konkretne Santanu PS 10 vedel by mi tu niekto kto ma skusenosti poradit recenzie a podobne veci som cital lenze tam ich chvalia ti co ich maju v podnikoch zase ze nieje horsieho auta tak ci nenajdem nejake info tu......dik za kazdy postreh a nazor
|
Pon, 15.12.2008, 13:46 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
fero detva píše: ti co ich maju v podnikoch zase ze nieje horsieho auta ......dik za kazdy postreh a nazor
Ahoj kolego,
Ono to asi s tým chválením a hanením bude tak ako u každého "podnikového" auta. Priamych súkromných majiteľov (teda aspoň tu na fóre) veľa nebude, skôr podniky. A tam zas zrejme čo vodič to hrdina a autá dostávajú na ....u. Z môjho pohľadu a skromných skúsemostí (či už na ceste, diaľnici, alebo light or hard teréne) je to zaujímavé auto s niekedy až prekvapivými schopnosťami.
Ale asi kompetentnejšie k tomuto bude vyjadrenie importéra.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pon, 15.12.2008, 14:15 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
Tu sa Santana chvíľu rozoberala:
viewtopic.php?t=321
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Pon, 15.12.2008, 14:18 |
|
 |
fero detva
Učeň
|
Martinoff píše: Tu sa Santana chvíľu rozoberala:
no ja som to cital len som myslel ze ma niekto trosku viac skusenosti uz som o nej precital dost len treba aj nejaky nazor od nejakeho sukromneho vlastnika a dufal som ze sa uz nejaky najde...
|
Pon, 15.12.2008, 16:23 |
|
 |
fero detva
Učeň
|
Pato Zvolen píše: Ale asi kompetentnejšie k tomuto bude vyjadrenie importéra.
no skusal som CB ONE len sa mi neozvali ale je mozne ze zlyhala technika a neprisiel mail  tak skusim este raz len je tam problem ze kazdy si predsa bude chvalit co predava a k tym podnikovym autam no je to tak ja robim sofera uz 16 rokov tak viem zhruba ako to chodi  kazdy len zobrat a jazdit a potom ked pride ten na ktoreho je auto napisane tak s nim stravi 2 mesiace v servise aby mohol pokracovat v jazdeni 
|
Pon, 15.12.2008, 16:31 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
fero detva píše: Martinoff píše: Tu sa Santana chvíľu rozoberala: no ja som to cital len som myslel ze ma niekto trosku viac skusenosti uz som o nej precital dost len treba aj nejaky nazor od nejakeho sukromneho vlastnika a dufal som ze sa uz nejaky najde...
Ako som uz napisal vyssie - sukromnych vlastnikov vela nebude - vid vlakno o Santane PS 10. Povacsine boli vlatnikmi Armada, Lesy , montazne firmy a pod. Cize v tejto suvislosti mi je vcelku aj divne odkial to xces kupit (je ma sice do toho trt, ALE auto - OFF z Lesov, energetiky a SPP - zbohom tech. stav) tak aby to esta aj zachovale bolo.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pon, 15.12.2008, 16:51 |
|
 |
fero detva
Učeň
|
Pato Zvolen píše: Cize v tejto suvislosti mi je vcelku aj divne odkial to xces kupit (je ma sice do toho trt, ALE auto - OFF z Lesov, energetiky a SPP - zbohom tech. stav) tak aby to esta aj zachovale bolo.
nieje to ziadna s tychto institucii bolo by to zo zahranicia mam svagra v zahranici a ten ma zase brata niekde inde tak zhanaju uz nieco maju je to 2005 rocnik aj ja sa obzeram po niecom po nete a tak dalej
|
Pon, 15.12.2008, 17:00 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
Neviem ako sa cenovo pohybujú Santany, ale prečo rovno neriešiš Defendera? Rozhodne je to rozšírenejšie auto - viac referencií, dielov atď.
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Pon, 15.12.2008, 17:03 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
fero detva píše: Pato Zvolen píše: Ale asi kompetentnejšie k tomuto bude vyjadrenie importéra. no skusal som CB ONE len sa mi neozvali ale je mozne ze zlyhala technika a neprisiel mail  tak skusim este raz ... Skús určite ešte raz, Lubo odjazdil na Santane hodný kus, bude Ti vedieť čo to povedať.Martinoff píše: Neviem ako sa cenovo pohybujú Santany, ale prečo rovno neriešiš Defendera? Rozhodne je to rozšírenejšie auto - viac referencií, dielov atď.
Tiež by som tak uvažoval. Napodobenina nie je originál.
Vieš, že Santana má vzadu listové péra?
|
Pon, 15.12.2008, 17:46 |
|
 |
patrik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 23:06 Príspevky: 775 Bydlisko: slovensky grob
|
aj vpredu 
_________________ discovery td5
|
Pon, 15.12.2008, 17:55 |
|
 |
fero detva
Učeň
|
michi píše: Tiež by som tak uvažoval. Napodobenina nie je originál.
Vieš, že Santana má vzadu listové péra?
hm len defender je trosku nad moj rozpocet este to preskumam ale myslim ze su drahsie  volba by to urcite nebola zla ....no o tych perach viem  a mam z nich radost  dufam to nieje kvalita ala italia s tymi nemam dobre skusenosti tie praskali aj na prazdnom aute na rovnej ceste
|
Pon, 15.12.2008, 18:21 |
|
 |
baho 73
Učeň
Registrovaný: Str, 19.11.2008, 10:12 Príspevky: 25 Bydlisko: Prievidza
|
Fero,ked uvazujes realne o kupe Santany,tak si priprav hodne velku davku trpezlivosti na zavady(detske chyby pre ktore to auto mnohi odsudzuju )ktore ked odstranis,tak mas velmi odolny terenak.Zalezi len na tebe na kolko si sikovny a odhodlany sa s nou pobit..... 
|
Pon, 15.12.2008, 20:15 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Určite radšej santanu ako defendera.Celkovo konštrukcia auta je dosť blbuvzdorná ,auto ma excelentý motor iveco,problematická môže byť otazka hrdze na karoserii,ale da sa s tým bojovať.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 15.12.2008, 20:33 |
|
 |
fero detva
Učeň
|
baho 73 píše: Zalezi len na tebe na kolko si sikovny a odhodlany sa s nou pobit..... 
nooo tak to by nemal byt problem ale zalezi od toho co si predstavujes pod pojmom detske chyby  pre niekoho to moze byt napr.zadrety motor  a pre niekoho nieco ako defekt......neviem trufol by som si aj na nieco vecsie ako defekt  mal som kedysi davno zigula a tam som sa naucil dost prinutil ma aj spravit generalku motora 
|
Pon, 15.12.2008, 21:06 |
|
 |
baho 73
Učeň
Registrovaný: Str, 19.11.2008, 10:12 Príspevky: 25 Bydlisko: Prievidza
|
fero detva píše: ja robim sofera uz 16 rokov 
Tak to nebude problem,su to bežne veci,len by ich človek nečakal pri relativne zanovnom aute,prosto pri inych km. 
|
Pon, 15.12.2008, 21:17 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|