Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 2:28
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Bláznivý nápad 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Michi by mal vediet.Myslim ze to ma v TP

Str, 24.10.2007, 21:59
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hat, tutok ma trochen zamrazilo
---
http://www.tuning.sk/?name=xenonove_sve ... ety_tuning
---
Veľký problém nastáva, pokiaľ dôjde k nehode, kde bude musieť poisťovňa vyplatiť vyššie poistné plnenie, prípadne pri nej dôjde k zraneniu, alebo nebodaj usmrteniu osôb. Je viac ako isté, že odborníci z poisťovne budú hľadať aj najmenší detail – počínajúc rozmermi pneumatík a diskov.
--
Vtedy, bez ohľadu na priebeh nehody, poisťovňa odmietne uhradiť škodu a plnú škodu je povinný uhradiť ten, kto mal v čase nehody namontované nehomologizované komponenty (toto hrozí napr. aj pri použití iného rozmeru pneumatík či diskov, ako je uvedené v technickom preukaze).
---

Str, 24.10.2007, 23:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to tak...
najma ak naburas do niekoho kto je poisteny v Kooperative tak mas VELKY problem :x

Štv, 25.10.2007, 7:42
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som mal dopravnu nehodu s tym ze som nebol vinnik a ten druhy bol poisteny v Kooperative. Teraz je to tak ze poistovna si nerobi obhliadku sama ale existuje firma ktora je tym poverena a robi to pre vsetky poistovne. Cize su nestranni. Nebol probelm ani s pneu ani s vyskou auta ani nic - chlapik bol este zlaty a ked videl rocnik auta tak este trochen navysil sumu nech mi daju aspon par supov. Takze asi tak ... (o mesiac na to mi v Tisovci chceli zobrat technicak - a aj ked nevedeli rozlustit cisielka na pneu, vobec im to nevadilo a povedali ze mam vyssie auto ako je v technicaku uvedene - takze ked vas chcu dodrbat dovod sa vzdy najde - s tymi pneu by som sa vobec netrapil)

Štv, 25.10.2007, 8:00
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... kolesami by som sa až tak netrápil (kým to nie je nejaký úžasne obludný rozmer)

Keď už, tak by som mal bobky skôr z toho, že pri nehode (aj nezavinenej) pevnosťákom zramujem malé auto a nedajbože niekomu ublížim. Kým to bude riešiť len poisťovňa, tak je to ešte ako-tak, horšie bude až sa postihnutý (alebo jeho príbuzný) začnú súdiť. A je isté že sa nájde niekto kto bude presvedčený že jeho synáčik/dcérenka aj keď boli napitý/zfetovaný a išli v obci 160 sa nemuseli zabiť, keby všetky ostatné autá mali nárazníky obalené duchnami a teda ten offrouďák je vinovatý pretože mal na predku auta ocelovú traverzu...

Peťo.... že ťa v Tisovci uvrtali na pokutu bolo čisto len tým, že ťa zastrašoval aj uvádzaním nepravdivých skutočností (čo je zrelé na sťažnosť na UIS PZ s véééélkym prúserom - http://www.minv.sk/uispz/index.htm ) a Ty si z určitých dôvodov nemohol príliš nadskakovať.

Štv, 25.10.2007, 9:02
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[quote="Martin 4"]... kolesami by som sa až tak netrápil (kým to nie je nejaký úžasne obludný rozmer)

Toto je este v pohode nie? :oops:
Obrázok

Štv, 25.10.2007, 11:00
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ééééééé...:roll:... nie

Štv, 25.10.2007, 11:51
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V Tisovci mal niekto teraz problem z organmi, toho druhu, ze nedokazal na MT ubrzdit a skoro to vpalil do hliadky a chceli mu tiez zobrat TP. Nemal ten rozmer zapisany v TP a podla vsetkeho isiel rychlo a neprisposobil rychlost stavu vozovku. (tak sa neoficialne vyjadril organ,...holt tu sa vsetci pozname :-D )A ak sa dobre pamatam tak v Tiscovi je povolena 40 km/hod.

Štv, 25.10.2007, 12:16
Profil WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
A prečo si radšej nedáte zapísať rozmer to TP ? :smt083

Keby to bolo take jednoduche tak to ma asi kazdy. Tak ako aj ostatne veci..... Vsak???

Pia, 13.06.2008, 9:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
niekto by to mohol vyskusat, aby sme vedeli...

ja uz nemozem, lebo 33´ mam v technicaku zapisane ako alternativu pre jazdu v terene s max. povolenou rychlostou na ceste do 90 km/h

ale kedze to tam mam, tak to asi ide, nie?

Pia, 13.06.2008, 9:30
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
po mojej nehode, ked som galloperom trochu skratil tu rav4, policajta vobec nezaujimali moje velke najezene a trciace pneumatiky.

dokonca mal uprimnu obavu, ci som si neposkodil ten navijak vpredu, ktory mimochodom tiez nemam v technicaku... :-D

poistovna (kooperativa) tiez nerobila problem a moje auto ich vobec nezaujimalo, kedze mali relaciu od policie...

btw. s kooperativou som doteraz nemal ziadny problem pri likvidovani udalosti ci uz mnou zavinenych alebo nie... ale moze to byt silne individualne...

Pia, 13.06.2008, 9:38
Profil ICQ WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak to bdem musiet nejak skusit.Kolko trcis s pneu do stran? Ja som pocul ale nevie mi to ziadny organ potvt zee... pneu nesmie byt nekrita viac ako 50percent :smt017

Pia, 13.06.2008, 9:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
osobne si myslim, ze by nemalo trcat vobec, ale mne trcia na wrngli aj na gallopiku tak 3-5 cm...

ale sme trochu offtopic, tak nas5:

napad to nie je zly, ale radsej tam budem mat rozmer v palcoch, nez vobec nic... :smt017

Pia, 13.06.2008, 10:06
Profil ICQ WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad Srbsko TOPOLA píše:
Tak to bdem musiet nejak skusit.Kolko trcis s pneu do stran? Ja som pocul ale nevie mi to ziadny organ potvt zee... pneu nesmie byt nekrita viac ako 50percent :smt017

Hééj, do strán nesmie trčať, ani keď je zapísaná v TP!!!.

Trčanie inak urobíš zmenou ET a nie zmenou pneu.

A normálne ti zapíšu pneu do TP, ak budeš mať potvrdenie od výrobcu, že povoluje také pneu. Prajem vela šťastia, a potom sa pochváľ. :wink:

Pia, 13.06.2008, 10:15
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ked nehodu zavinis ty tak technicky stav vozidla v Koop neskumaju, mam tu istu skusneost ako ty. Mal som pri nehode predny ram - doma robeny.

Pia, 13.06.2008, 10:15
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný