Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
 Kto maže, ten jede  !A momentak na AL disky použivam vždy!Nemusi byť momentak (imidž je imidž), stačí klúčom ručne, lebo pneuutahovak utahuje razmi (jeto podstate rotačne pneukladivo) a to moc alu-diskom "nešmakuje"
Dobra rada pre všetkych: ak dostanete defekt na ceste a nepôjde vam povoliť klučom šroby, poklepte hlavu šrobu niekolko (vela) raz kladivom, nemusia to byť silne rany, radšej viac krat (pri matke klepte po ploche šesťhranu) a ono to povolí.
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Štv, 15.03.2007, 23:21 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
rado nd píše: rado nd píše: RADOFFROAD píše: Citácia: kolega vybral mierky stúpania a povedal:12x1.5.Keď to povedal on, tak to bude.Howgh no neviem, ak je tvoj kolega strojar, mal by si zaplatit nejaku tu hodinu z merania navyse ... alebo mas nejakeho specialneho patrola, pretoze vsetky, co poznam ja maju 1,25 mm stupanie (K 160,Y61, Y60) napr. samuraj by mal mat 1,5 mm mitshubishi tiez 1,5 mm (aspon teda vecsina) Teba človek asi suchou nohou cez potok neprevedie...Dám mu to ešte raz odmerať. A špeciálny to teda je, či nie? To Jano JP:Druhý raz mi neblbni hlavu, predsa len nie som najmladší a kdejakí Nemci tu krúžia okolo. Takže resumé: -ja som si to pamätal dobre -kolega vie merať -matka síce bola náhradná, ale nie z Nissanka najkrajšieho
nehadajte sa  uz to mam hotovo a bolo to 1,25
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Str, 21.03.2007, 20:51 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Tyky píše: rado nd píše: rado nd píše: RADOFFROAD píše: Citácia: kolega vybral mierky stúpania a povedal:12x1.5.Keď to povedal on, tak to bude.Howgh no neviem, ak je tvoj kolega strojar, mal by si zaplatit nejaku tu hodinu z merania navyse ... alebo mas nejakeho specialneho patrola, pretoze vsetky, co poznam ja maju 1,25 mm stupanie (K 160,Y61, Y60) napr. samuraj by mal mat 1,5 mm mitshubishi tiez 1,5 mm (aspon teda vecsina) Teba človek asi suchou nohou cez potok neprevedie...Dám mu to ešte raz odmerať. A špeciálny to teda je, či nie? To Jano JP:Druhý raz mi neblbni hlavu, predsa len nie som najmladší a kdejakí Nemci tu krúžia okolo. Takže resumé: -ja som si to pamätal dobre -kolega vie merať -matka síce bola náhradná, ale nie z Nissanka najkrajšieho nehadajte sa  uz to mam hotovo a bolo to 1,25
Šak hutorim, ta ňe
|
Str, 21.03.2007, 21:32 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|