Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
MilanBB píše: Plný súhlas ! 
Ja s Vami taktiez suhlasim. Osobne nemam nic proti "retiazkam" ale mne viac vyhovovalo toto a sa mi to aj viac pacilo....odporucam to kazdemu ale nenutim mu to. Toto je moj nazor a basta. Aj ty Milan si sa na ne vypytoval a povedal som ti o nich svoj nazor. Mam ta za to odsudzovat, ze si si ich nevybral? Ludia si to precitaju a mozu si utvorit svoj nazor.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Štv, 14.12.2006, 22:38 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Vypytoval, pretože keďže ich máš, môžeš mi povedať aj veci, ktoré sa predajcovi nechce. Napr. aké veľké je oko reťaze. Ja by som si samozrejme radšej kúpil to čo máš ty, ale je niekoľko faktov, čo mi v tom bránia. Prvý moment nie sú peniaze, na jednu nápravu som už odložené mal. Skôr práve ich robustnosť, keďže mám lálo miesta v blatníkoch, niekde by som skrížil a plasty by lietali do 5metrov.... až druhý bod sú peniaze... no a tretí je zrejme to, že by sa mi asi nechcelo ich nahadzovať, lebo niečo podobnej konštrukcie som raz v zime dával na UAZ sanitku a poviem Ti bol to pekelný pôrod. Také čo majú lanko v zadu a v predu jeden háčik a je to ešte aj farebné, že čo a do čoho sa má zacvaknúť je pre mňa asi lepšie. Ale v pricípe je tak ako hovoríš.
|
Štv, 14.12.2006, 22:43 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
MilanBB píše: Vypytoval, pretože keďže ich máš, môžeš mi povedať aj veci, ktoré sa predajcovi nechce.
Také čo majú lanko v zadu a v predu jeden háčik a je to ešte aj farebné, že čo a do čoho sa má zacvaknúť je pre mňa asi lepšie. Ale v pricípe je tak ako hovoríš.
Ved som ti aj napisal co som mohol...na tvoje auto by to bolo moc....ak mas miesto v blatniku tak fakt ziadny problem ich nasadit a to som robil aj na MT aj na AT. Samoztejme neuvazuj, ze ich nasadis bez zaspinenia.
Prave tie co maju lanko sa mi nepozdavaju. Pri silnejsich zaberoch praskalu lanka a roztahuju sa spoje laniek (hovorim o pracovnom nasadeni ked musis ist). Nie su az take flexibilne. Su vyrobene na urcity rozmer. Tieto dokazem obut aj na mensiu pneu. Napr ja mam retaze na rozner 285/75R16 a pouzivam ich aj na 275/70R16.
Milan uz dost bo vyzerane jak nepriatelia.... 
|
Štv, 14.12.2006, 22:53 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
|
My dvaja a nepriatelia? Ale to nie !!! Kto by si to pre boha mohol myslieť?  Že do seba občas rýpeme je úplne v poridaku. Na búdku si dáme až v Tisovci po šiestich pivách a ôsmich borovičkách, OK? 
|
Štv, 14.12.2006, 23:01 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
DanoDEF píše: Milan uz dost bo vyzerane jak nepriatelia.... 
Dano, nevyzeráte...
Ver, že pre toho, kto sa rozhoduje čo kúpiť, je taká debata dôležitá. čím väčšia polemika, tým viac informácií a následne rozumnejšia voľba...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 14.12.2006, 23:06 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
MilanBB píše: My dvaja a nepriatelia? Ale to nie !!! Kto by si to pre boha mohol myslieť?  Že do seba občas rýpeme je úplne v poridaku. Na búdku si dáme až v Tisovci po šiestich pivách a ôsmich borovičkách, OK? 
Nie nie na to ma nenahovoris...
|
Štv, 14.12.2006, 23:16 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
|
Just a joke of course 8)
|
Pia, 15.12.2006, 16:09 |
|
 |
miki
Učeň
Registrovaný: Pia, 19.01.2007, 23:36 Príspevky: 28 Bydlisko: Zalesie
|
Ja sommal deany wintercaty na dvoch disko2kach, jazdil som ich celorocne, bol som spokojny, v zime podstatne lepsie ako BFG AT, nehucia a malo sa deru. Prvu diskosku som predavam, mali 40.000 km a neboli zodrate ani na 1/2, druhe som vyzul po zime, menil som rozmer. Doporucujem, dobre na vode, i snehu, v blate? ako kazda podobna pneu. Dezen nemaju hlbsi ako Cooperky. Dean a Cooper su sesterske firmy, deany su pre US trh. Mozem len doprucit. Ak je nieco lepsie na zimu, tak vsetko co ma maksiu zmes, ale to sa uz nada jazdit celorocne.
|
Sob, 20.01.2007, 1:02 |
|
 |
Marek11
|
tak ako diesel aj ja mám v zime prístup k domu cez les, do kopca, úzky a keď napadne sneh nekonečne dlhý. Sem tam prebehne obecný traktor s radlicou (raz za týždeň povedzme) ale efekt sa nedostaví, deti z dediny naštartujú sánky a hybaj do lesa. Mne zostanú len oči pre plač, hotová katastrofa. Mám izzardy,kúpil som ich s autom ale to je z kopca na zabitie, takže sa pýtam: zimne cooper? alebo BFG AT+retaze?, ešte plánujem kúpit radlicu aby som si mohol odhrnúť aspon tých úbohých 60m do garáže, úplne bez cesty kde ani ten traktor neodbočí.
|
Str, 19.09.2007, 22:04 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Marek11 píše: ...takže sa pýtam: zimne cooper? alebo BFG AT+retaze?
ono ide o to ci sa potrebujes prehrabavat snehom alebo to mas usankovane...
kazdopadne najlepsia volba bude zimne + retaze...tym urcite nic nepokazis
|
Str, 19.09.2007, 22:17 |
|
 |
Marek11
|
usánkované, fest! no a ten kúsok ku garáži je obvykle hlboký sneh.
žena má tiež off a jej som už obul Pirelli Scorpion Ice&Snow 255/55 R18 tak som zvedavý čo dokážu.
Naposledy upravil Marek11 dňa Str, 19.09.2007, 22:35, celkovo upravené 1
|
Str, 19.09.2007, 22:29 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Marek11 píše: usánkované, fest! no a ten kúsok ku garáži je obvykle hlboký sneh
to nem fasa...jednoznacne retaze a hlavne ak je to z kopca
mas na terane ABS ???
|
Str, 19.09.2007, 22:33 |
|
 |
Marek11
|
mám ABS
|
Str, 19.09.2007, 22:36 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
to je super vec na zjazd po usankovanom snehu da sa to na terane vypinat ?
|
Str, 19.09.2007, 22:39 |
|
 |
Marek11
|
keď budem kupovať tak už rozmer 31x10.5 R15, sú to tieto?
http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/pneuma ... &prumer=15
|
Str, 19.09.2007, 22:40 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|