Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

MTčka - zoznam najznámejších !   

| Autor | 
            Správa | 

| 

Xader 

| 

cico píše: BFG No.1     . Grabery ma tusim GaboSB ten nech sa vyňadri k nim    
Graber ma aj Riso ... porovnavali sme jeho AT vs moje BFG AT a nenasli sme rozdiel    identicka pneu a oproti BFG lacnejsia...  

| 

| Str, 21.03.2007, 0:50 | 

| 

| 

| 

cico 
				Legenda Offroadu 

Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod

| 

Éeeejjjj, ale sa tesim    Prave som si bol vyzdvihnut nove gumicky BRIDGESTONE M/T Dueler 265/75/R16- 32" Tak su tu    Som prekvapeny rychlostou dodavky, vo štvrtok objednane(cez net.  www.aaa-pneu.sk   Pneuservis Pešíček-Třeboň-ČR) -  dnes t.j.streda su tu.(vBJ-SK) 
 Super    Cena pri odbere 4ks  16.740,-Sk s DPH s dobierkou. Myslim,ze neni co riesit.     p. Pešíček , dakujem      
nejake fotecky:

| 

| Str, 21.03.2007, 17:31 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

myslím, že budeš spokojný  

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Str, 21.03.2007, 18:18 | 

| 

| 

| 

Xader 

| 

Hned bude to auto vyzerat zurivejsie , ked to obujes    

| 

| Str, 21.03.2007, 19:09 | 

| 

| 

| 

jogistar 
				Koumák 

Registrovaný: Pon, 23.10.2006, 15:36 Príspevky: 195 Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom

| 

ked to nahodis tak hod foto som zvedavy... vyzeraju dobre 8) 

_________________ LR Defender, 2.4 TD, 32x9.25 R16 a usmiaty cloviecik za volantom... 

| 

| Str, 21.03.2007, 20:29 | 

| 

| 

| 

GaboSB 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR

| 

cico píše: BFG No.1     . Grabery ma tusim GaboSB ten nech sa vyňadri k nim     
V prvom rade Cico blahoželám k New MT tire, vyzerajú ostro, no a k mojim graberom,,, ťažko povedať, odjazdil som kadečo, sneh, blato,trávu, od normálnych MT-čiek (nemyslím T3,4 a im podobné) zaostávajú až v tých kritickejčích situáciach, preto asi nemajú označenie MT, veď sme s partiou dosť odjazdili, tak som zasa za Martinom alebo Hakimom na MT-čkach až tak nezaostával. Ale to ani Cico na zimákoch. Na ceste sú podľa mňa až prekvapivo tiché.    Ale jedno im určite nesvedčí a to mokrý hlboký sneh(cca 25cm a viac). Zasa na normálnom nie odmäkovom snehu to celkom újde.    

_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba."  https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg 

| 

| Str, 21.03.2007, 21:13 | 

| 

| 

| 

cico 
				Legenda Offroadu 

| 

GaboSB píše: cico píše: BFG No.1     . Grabery ma tusim GaboSB ten nech sa vyňadri k nim     V prvom rade Cico blahoželám k New MT tire, vyzerajú ostro, no a k mojim graberom,,, ťažko povedať, odjazdil som kadečo, sneh, blato,trávu, od normálnych MT-čiek (nemyslím T3,4 a im podobné) zaostávajú až v tých kritickejčích situáciach, preto asi nemajú označenie MT, veď sme s partiou dosť odjazdili, tak som zasa za Martinom alebo Hakimom na MT-čkach až tak nezaostával. Ale to ani Cico na zimákoch. Na ceste sú podľa mňa až prekvapivo tiché.    Ale jedno im určite nesvedčí a to mokrý hlboký sneh(cca 25cm a viac). Zasa na normálnom nie odmäkovom snehu to celkom újde.    
Gabi, mne sa tie tvoje Grabbery celkom pacia, a Rastovi-Gici som ich aj odporucal. Vydel som co dokazu, a myslim ze su fajn    . Na jeho Pinin myslim ze by boli az, az dobre. No je tu samozrejme druha alt. a tou je BFG. Zohnali sme ich v jeho rozmere za nejakych 3600,-Sk/ks tak asi to bude tymto smerom. Áaa dik za blahoz.k M/T.    

| 

| Str, 21.03.2007, 23:21 | 

| 

| 

| 

GaboSB 
				OFFROAD Expert 

| 

cico píše: GaboSB píše: cico píše: BFG No.1     . Grabery ma tusim GaboSB ten nech sa vyňadri k nim     V prvom rade Cico blahoželám k New MT tire, vyzerajú ostro, no a k mojim graberom,,, ťažko povedať, odjazdil som kadečo, sneh, blato,trávu, od normálnych MT-čiek (nemyslím T3,4 a im podobné) zaostávajú až v tých kritickejčích situáciach, preto asi nemajú označenie MT, veď sme s partiou dosť odjazdili, tak som zasa za Martinom alebo Hakimom na MT-čkach až tak nezaostával. Ale to ani Cico na zimákoch. Na ceste sú podľa mňa až prekvapivo tiché.    Ale jedno im určite nesvedčí a to mokrý hlboký sneh(cca 25cm a viac). Zasa na normálnom nie odmäkovom snehu to celkom újde.   Gabi, mne sa tie tvoje Grabbery celkom pacia, a Rastovi-Gici som ich aj odporucal. Vydel som co dokazu, a myslim ze su fajn    . Na jeho Pinin myslim ze by boli az, az dobre. No je tu samozrejme druha alt. a tou je BFG. Zohnali sme ich v jeho rozmere za nejakych 3600,-Sk/ks tak asi to bude tymto smerom. Áaa dik za blahoz.k M/T.     
Ja osobne musím "zatiaľ"(uvidím po Tisovci - ak sa tam dostanem) byť spokojný s GG AT2, aj som, zatiaľ ma nesklamali, nakoľko väčšinu jazdím cestu bolo by zbytočné jazdiť MT, časom dám dokopy many a dokúpim víkendovky MT-čka, disky už mám, tak uvidíme. Ja som pred rokom dal za tie GG AT2 30"  3540,- Sk/ks.    

_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba."  https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg 

| 

| Str, 21.03.2007, 23:47 | 

| 

| 

| 

KOŤO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 30.11.2006, 9:53 Príspevky: 629 Bydlisko: Bratislava

| 

Ja mám tiež GG AT2, som s nimi zatiaľ spokojný, na ceste sú tiché, komfortnejšie (ale nie stabilnejšie) ako Skorpion Zero letné. V blate som vyšiel zatiaľ vždy, ale na snehu hlavne mokrom už bol problém. Prašan do 20 - 30 cm žiaden problém. No a na ľad - jedine reťaze. 

_________________ JEEP Grand Cherokee 2,7CRD, r.v.2001, GENERAL AT2 245/70/16, podvozok OME, rámy - už nie lebo zavadzali, rozšírené podložkami 3cm... 

| 

| Štv, 22.03.2007, 9:33 | 

| 

| 

| 

GaboSB 
				OFFROAD Expert 

| 

KOŤO píše: Ja mám tiež GG AT2, som s nimi zatiaľ spokojný, na ceste sú tiché, komfortnejšie (ale nie stabilnejšie) ako Skorpion Zero letné. V blate som vyšiel zatiaľ vždy, ale na snehu hlavne mokrom už bol problém. Prašan do 20 - 30 cm žiaden problém. No a na ľad - jedine reťaze.   
Áno, na tú stabilitu na ceste som zabudol, v porovnaní s letnými čo som mal to je horšie, ale tie boli  225/70/15 a 30" sú zhruba 240/80/15 tak aj preto to je možno horšie.    

| 

| Štv, 22.03.2007, 13:37 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

GaboSB píše:  ...Áno, na tú stabilitu na ceste som zabudol, v porovnaní s letnými čo som mal to je horšie, ale tie boli  225/70/15 a 30" sú zhruba 240/80/15 tak aj preto to je možno horšie.    
...si piš, že to má vplyv a aký...onehdá - na jednom bavoráku - mi nejak blbo plávalo auto, tak som tam vrazil nižšie širšie gumy mysliac si, že tie pôvodné sú nekvalitné a chodil som s tým pár rôčkov bez problémov...a potom som prišiel nato, že som vlastne mal vylágrovanú nápravu, menšie gumy to rozhadzovalo len v hlbokých koľajách(práve vďaka koľajám na ceste som prišiel nato, že aj riadenie je na vine), zato pôvodný rozmer hádzal aj na rovnej ceste, hold iné odstredivé sily...    

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Štv, 22.03.2007, 14:37 | 

| 

| 

| 

cico 
				Legenda Offroadu 

| 

| 

| Ned, 25.03.2007, 15:36 | 

| 

| 

| 

cico 
				Legenda Offroadu 

| 

| 

| Ned, 25.03.2007, 15:38 | 

| 

| 

| 

Xader 

| 

cico ty kedy uz prezujes na MT ???     

| 

| Ned, 25.03.2007, 16:21 | 

| 

| 

| 

cico 
				Legenda Offroadu 

| 

Xader píše: cico ty kedy uz prezujes na MT ???     
tento tyzden , chlope    

| 

| Ned, 25.03.2007, 17:04 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|