| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 8 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| 9393andy Čumil 
   | Zdravím. Mam na vás jednu prosbu.. Známa ma dnes poprosila či by som jej nevedel zohnať poistne šróby na jej jeep grand cherokee CRD limited 2002. Manuál a diesel(aj keď myslím že natom nezaleží)   Problém je že je to americká verzia. čiže et je 41,3.. To je problém ževraj zohnať inak ma klasické gumy 235/70 obuté na pôvodných r16. Neviete poradiť dajú sa zohnať niekde na internete? Parkuje v závodnom parku v práci a už mala povolené kolesa par krát..

|  
			| Ned, 30.03.2014, 21:45 | 

|  
		|  |  
			| ORC OFFROAD Expert 
   | A co vlastne zhanas? Lebo nechapem co ma s poistnymi maticami spolocne Et, pneu atd.. A co znamena americka verzia? Dieselovy jeep je europska verzia US auta, co ale nema nic spolocne s maticami kolies. Cize zhanas uplne bezne poistne matice na bezne auto a to okolo toho si napisal aby to vyzeralo komplikovanejsie?  _________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk  , orc@orc.sk Ironman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ... 

|  
			| Ned, 30.03.2014, 21:56 | 

|  
		|  |  
			| mk96 Ťažký Profík 
   | komplikovane napisane az sa nejeden citatel zamota    skus sa popytat v penuservise - nejakom slusnom, nemali by s tym mat problem, zvyknu stat cca 15-20 eurokorun slovenskych. 9393andy píše: Zdravím. Mam na vás jednu prosbu.. Známa ma dnes poprosila či by som jej nevedel zohnať poistne šróby na jej jeep grand cherokee CRD limited 2002. Manuál a diesel(aj keď myslím že natom nezaleží)   Problém je že je to americká verzia. čiže et je 41,3.. To je problém ževraj zohnať inak ma klasické gumy 235/70 obuté na pôvodných r16. Neviete poradiť dajú sa zohnať niekde na internete? Parkuje v závodnom parku v práci a už mala povolené kolesa par krát..

|  
			| Pon, 31.03.2014, 23:11 | 

|  
		|  |  
			| Tunki OFFROAD Expert 
   | Neni na svete zlodej, ktorý by zaskrutkoval naspäť matice keď zistí, že piata je poistná.   Auto treba parkovať pod kamerou a zlodejom odrezávať ruky.      Tiež mi neni jasné, čo má ET spoločné s nemožnosťou zohnania poistných skrutiek._________________
 ARO m461 2.5TD CactusEdition  .... Trooper 2.2TD (RIP)
 .... alebo ....
 *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*

|  
			| Pon, 31.03.2014, 23:37 | 

|  
		|  |  
			| pepo_ba OFFROAD Expert 
   | 9393andy píše: Zdravím. Mam na vás jednu prosbu.. Známa ma dnes poprosila či by som jej nevedel zohnať poistne šróby na jej jeep grand cherokee CRD limited 2002. Manuál a diesel(aj keď myslím že natom nezaleží)   Problém je že je to americká verzia. čiže et je 41,3.. To je problém ževraj zohnať inak ma klasické gumy 235/70 obuté na pôvodných r16. Neviete poradiť dajú sa zohnať niekde na internete? Parkuje v závodnom parku v práci a už mala povolené kolesa par krát..Cau 9393andy. Ja som naposledy na ameriku kupoval McGard v KOBRA TUNING na Vrakunskej ceste v Ba.http://www.tuning.sk/dokument-mcgard-be ... tky-matice Oni si uz s tym Tvojim bohatym popisom poradia...      Pepo._________________
 XJ

|  
			| Uto, 01.04.2014, 0:24 | 

|  
		|  |  
			| pepo_ba OFFROAD Expert 
   | Tunki píše: Auto treba parkovať pod kamerou a zlodejom odrezávať ruky.Tunki, suhlasim...   takym co kradnu rukami, odrezat ruky...  a co s takymi, co nekradnu rukami?     Niekto by mohol navrhnut "nevolit", ale mne by sa viac pozdavali tie stredoveke metody...  davna historia priniesla vela domyselnych a ucinnych rieseni...  Ani by nam nutne nehrozilo nebezpecne hromadenie ludskych odrezkov...      Ale aby som sa vratil k problematike bezpecnostnych skrutiek...  navrhujem zlepsenie...  bezpecnostna skrutka, ktora odreze zlodejovi ruku na mieste...  jednoduche, rychle, ucinne...  myslim, ze investicia do vyvoja v tejto oblasti, by sa vratiala velmi rychlo...       Pepo._________________
 XJ

|  
			| Uto, 01.04.2014, 0:53 | 

|  
		|  |  
			| paco77sk Začínajúci koumák 
   | _________________
 Nissan Patrol GR 2004 3.0 DDTI
 ex Jeep GC 2006 5.7 HEMI
 ex Mitsubishi Pajero 2003 V60 3.2DiD

|  
			| Uto, 01.04.2014, 8:11 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | 9393andy píše: .... Známa ma dnes poprosila či by som jej nevedel zohnať poistne šróby na jej jeep grand cherokee CRD limited 2002. Manuál a diesel.....Nie je to prvoaprílový žart alebo skúška pozornosti čitateľov?  Lebo Grand Cherokee CRD v roku 2002 NIKDY!!!  nebol s manuálnou prevodovkou.

|  
			| Uto, 01.04.2014, 11:31 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 8 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre